Etävalmennus, jolla saat varmoja tuloksia

Wellcamp – Suomen yksilöllisin etävalmennus

Yksi suosituimmista tuotteistani ovat 3 ja 6 kuukauden etävalmennukset, jotka ovat käynnissä vuoden ympäri. 3 kuukautta riittää hyvin siihen, että saat avaimet uuden elämäntavan aloittamiseen, poltat rasvaa tai pudotat painoa ja saat uusia oivalluksia itsestäsi. Moni haluaa ottaa heti kerralla 6 kuukauden valmennuksen, koska kiireisessä arjessa 3 kuukautta kuluu yllättävän nopeasti. 

Etävalmennuksen suunnittelu aloitetaan aina kartoittamalla, että millaista arkea asiakas elää. Ei ole mitään järkeä antaa käteen treeniohjelmaa, jossa treenataan kuusi kertaa viikossa, jos asiakkaan elämäntilanne ei anna sille myöten. Ja toisekseen, hyvin harva joukko ihmisistä oikeasti hyötyy siitä, että treenaa kuusi kertaa viikossa. 

Kartoitan alkutiedot ruokavaliosta treeneihin. Samalla asiakas yleensä myös kertoo enemmän omasta elämäntilanteestaan. Mulla on asiakkaita, opiskelijoista perheenäiteihin ja monia, jotka ovat esimerkiksi synnyttäneet muutama kuukausi sitten. Silloin lähestymistapa on täysin erilainen, kuin opiskelijatytön, jonka arki on täysin erilaista ja keho toimii täysin eri tavalla. Samat ohjeet eivät toimi kaikille ja koen vähintäänkin vastuuttomaksi sellaisen ajattelutavan. Tässä ammatissa on kyse terveydestä. 

Mulla on sellainen mentaliteetti, että pakottamalla ei hyvä tule. Sen vuoksi otan asiakkaan toivomukset huomioon jokaisella osa-alueella. Kanaa ja riisiä ei ole pakko syödä jos ei halua. Voit treenata vaikka kotona tai olla ihan jonkin muun lajin harrastaja, kuin kuntosalin. Sillä ei ole mulle merkitystä, koska saan sinut kuntoon joka tapauksessa, kun ohjeet suunnitellaan yksilöllisesti. 

etavalmennus verkossa
Treenaamisen pitää olla myös hauskaa!

Vaikka fyysinen muutos on isossa roolissa valmennuksissa, niin monesti henkinen puoli nousee vähintäänkin yhtä isoon rooliin.

Olen koko valmennuksen ajan tavoitettavissa sähköpostilla, Whatsappissa tai mesessä. Vaikka valmennus on verkossa niin olen silti sinua lähellä koko ajan. Akuutteihin kysymyksiin saa vastaukset. Kehitystä seurataan viikoittain ja muutokset kuuluvat automaattisesti valmennuksen hintaan.

Moni kasvaa henkisesti aivan älyttömästi valmennuksen aikana. Moni oppii rakastamaan itseään ja kehoaan uudelleen ja se on yksi hienoimmista asioista valmentajan työssä. Kuntoon pääseminen ei ole mitään rakettitiedettä ja valmennuksessa olevat ihmettelevätkin useasti, miten helposti muutos tapahtuu kun sen pistää käyntiin. Valmennuksessa kaikki stressi siirtyy mulle, joten voit itse keskittyä itsesi ylittämiseen. 

Mulla on muutamia paikkoja vapaana loppuvuoden valmennuksiin, joten viestiä kannattaa laittaa mulle nyt. Otan aina vain tietyn määrän mukaan valmennuksiin, jotta pystyn antamaan henkilökohtaista palvelua. Mulla on valmennuksessa sekä miehiä, että naisia ja ikähaarukka on 16-60 välillä. 

Etävalmennusten hinnat

3 kuukautta 299€

6 kuukautta 549€

12 kuukautta 1049€

Valmennuksen voi maksaa myös monessa osassa, joten myös opiskelijoiden on mahdollista ostaa valmennus. Voit laittaa mulle myös kysymyksiä valmennuksesta sähköpostiin, jos jäit kaipaamaan vielä jotain uutta tietoa.

Ota yhteyttä nyt: pakarinen.pauliina@gmail.com ja laitetaan homma käyntiin! 🙂

etavalmennus

Alla pääset tutustumaan muutaman entisen etävalmennettavan ja nykyisen face-2-face -valmennettavan tarinoihin valmennuksista. Molemmat ovat olleet matkassa melkein alusta asti 🙂

Juuso päätti olla elämänsä kunnossa ja niinhän siinä sitten kävi

Nina lähti mukaan karistamaan viimeisiä kiloja ja onkin nykyään kisavalmennettavani

Lisätietoja valmennuksista saat myös nettisivuiltani.  

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *