Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Ensimmäiset alusvaatekuvaukseni

Olin muutama viikko sitten ensimmäisissä alusvaatekuvauksissani ja hiukan jännitin, että miten kuvaukset menee. Mun on nykyään helppo olla kameran ja tuntemattoman ihmisen edessä ja on vaikea sanoa, että kumpi on hauskempaa, lavalla esiintyminen vai kuvattavana oleminen. Molemmat ovat niin erilaisia tilanteita, vaikka samaa rohkeutta niissä tarvitaankin. 

Mainitsinkin tuossa aiemmin, että aion ihan tosissaan panostaa valokuvamallin hommiin tässä kehityskaudella ja mulla onkin jo alkukesään bookattu parikin erilaista kuvauspäivää. On mahtavaa, kun alkaa pikkuhiljaa löytää ympärilleen ihmisiä, joilla on se ihan sama visio ja joiden kanssa päästään yhdessä suunnittelemaan ja inpiroitumaan. Luvassa on ihan jotain erilaista, mitä en ole ennen tehnyt ja sen vuoksi en malta odottaa tulevaa kesää!

Tässä alla muutamia valmiita otoksia kuvauksista. Meikin ja hiukset teki Sanna Blend Beauty:sta ja inspiraationa oli 60 -luvun mallien meikit. Hiukan utuinen smokey eye look ja hiukset niin, että olisi vähän aikaa sitten herännyt päiväunilta. Sanna onnistui meikissä ja hiuksissa täydellisesti ja ne sopivat kuvauksiin niin hyvin!

boudoir kuvaus
Kuvaaja: Jani Vuorio
boudoir malli helsinki
Kuvaaja: Jani Vuorio
boudoir malli helsinki
Kuvaaja: Jani Vuorio

Parasta kuvauksissa on, kun pääsee heittäytymään siihen tunnelmaan, joka voi olla ennalta sovittu tai muotoutua kuvauksien aikana.

Muistutan vielä voimassaolevasta tarjouksesta Blendin Sannalle, eli toukokuun loppuun saakka saat kaikista kampaamotöistä -20% sanomalla tilauksen yhteydessä pauliina. Blendiä parempaa ei oikeasti Helsingistä löydy. Ajanvaraukseen pääset tästä.

Edellinen postaus: Kesän 2017 Bucket -list

Kommentit (1)

  1. Reverse dieetti, kunto ja fiilikset 3 viikkoa kisojen jälkeen – Pauliina's Fit World

    […] Ensimmäiset alusvaatekuvaukseni […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.