Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Ensimmäinen päiväni Fuengirolassa

Tämä päivä alkoi oikeastaan jo yöllä, kun herätyskello soitti kahdelta yöllä valmistautumaan lentokenttätaksiin ja kuudelta lähtevään aamulentoon. Ihme ja kumma nukahdin heti mentyäni kahdeksalta illalla nukkumaan. Ilmeisesti hiukan dieetti alkaa jo verottaa energiavarastoja, kun meinaan nuokahtaa jo aikaisin illalla!

Lento meni kaikin puolin hyvin ja puoliksi torkuin koko matkan ja puoliksi luin kirjaa. Lentokentältä suoraan taksiin ja kämpille. Tämä asunto on enemmän, kuin täydellinen dieettiläiselle. Löytyy ihan kaikki, kipot, kattilat, jääkaappi, pyykinpesukone, ruokavaaka.

finnair helsinki
Hyytävästä Helsingin ilmatilasta…
finnair malaga
…Malagan aurinkoiseen aamuun

Perus tarvikkeiden lisäksi löytyy kahvakuulia, trx -nauha, nilkkapainot ja putkirullia. Ei voi ainakaan keksiä tekosyitä, että jäisi treenit välistä täällä! Mulle oli tuotu vettäkin tänne valmiiksi, jotta heti ei tarvi lähteä kaupasta sitä hakemaan. Tunsin siis oloni todella tervetulleeksi. 

Olin perillä jo ennen puolta päivää ja heitinkin siinä sitten levolle partsille heti, kun olin päässyt asettumaan aloilleni. Espanjan kevät aurinko paistoi mukavasti partsille, mutta tuuli oli tänään sen verran kova, että ihan rannalle en olisi uskaltanut mennä. Selvästi alkoi kuitenkin rusketus tarttua hyvään pohjaan.

Toivotaan, että suurin osa lomapäivistä on aurinkoisia, vaikka se ei itseasiassa edes ole pääasiallinen tarkoitus tällä reissulla. Jos olisin halunnut takuuvarman auringon, niin olisin suunnannut Kanariansaarille. Tämä asunto, sen vuokraaminen ja lennot tulivat vain kaikki niin täydelliseen rakoon, että en halunnut jättää tilaisuutta väliin päästä helposti ja vaivattomasti rentoutumaan etelään.

Kävin tänään tuossa ihan vieressä olevassa Miramar ostoskeskuksessa ja ajattelin, että en osta ensimmäisinä päivinä vielä mitään. No eihän kiellosta tullut mitään, kun astelin Oysho nimiseen liikkeeseen, jossa myydään maailman oikeasti kauneimpia treenivaatteita. Mulla on itseasiassa Oyshon vaatteita edelliseltä Espanjan reissulta, joka oli neljä vuotta sitten. Ne ovat ne punaiset housut, joista moni on kysellyt, että mistä ne ovat. Ovat edelleen, kuin uudet. Sen vuoksi uskalsinkin ostaa itselleni kahdet uudet housut ja olkapäät paljastavan ja muuten pitkähihaisen treenipaidan. Kiva saada vähän vaihtelua treenityyliin.

Kävin samalla reissulla Carrefourissa, josta löytyy kyllä ihan kaikki ja ruoka on tuoretta. Dieettiä on älyttömän helppo noudattaa täällä, kun vaihtoehtoja on niin runsaasti. 

Vaikka olin ihan rikki pitkän päivän jälkeen, niin salille oli päästävä. Olin lukenut etukäteen suosituksia eri saleista täällä ja päädyin ostamaan kortin Sol Beach Fitness Centeriin. Ainut ehkä hiukan hermoja kiristävä asia salissa on, että sinne on suuntaansa puolen tunnin kävelymatka. Kävelyä tulee siis pelkästään salimatkoista viisi kilometriä päivässä. No, voin ajatella senkin positiivisesti, koska kulutushan siinä lisääntyy ja tarkoitus on tosiaan palata täältä Suomeen muutaman kilon kevyempänä ja lähempänä kisakuntoa. 

Lennosta ja väsymyksestä turvonnut, mutta treenistä onnellinen 😀 Tässä muuten päällä toiset uusista housuista

Paljon on tapahtunut menoa heti ensimmäiseen päivään, mutta voin todellakin mennä nukkumaan onnellisena siitä, että päätin lähteä tänne. Alku jännitys on kaikonnut ja nyt voin alkaa kunnolla nauttia tästä matkasta <3 Mun matkaseikkailuja voi seurata Snpachatissa pauliinafit nimellä, jonne päivitän enemmän tunnelmia 🙂

Lue edellisestä postauksesta matkatunnelmia.

Kommentit (3)

  1. vilma

    Kiva kuulla Fuge kuulumisia!! Ollaan kesällä sinne tulossa ekaa kertaa niin ihan kaikki vinkit on enemmän kun tervetulleita!Oot kyllä hurjan rohkea kun yksin lähdit reissuun👍 oikein rentouttavaa reissua😊

  2. Sofia

    Mielenkiinnolla jään oottelee reissukuulumisiasi, onhan tuo aikamoinen veto mutta varmasti niin ikimuistoista ja palkitsevaa! Mitä kautta löysit tuon asunnon ja paljon suunnilleen tuli maksamaan koko reissusi ajalta? Itsekkin tykkään matkustella, mutta lähinnä on tullut oltua edullisissa mutta kotoisissa hostelleissa/hotelleissa. Mutta nauti reissustasi ja päivittele kuulumisiasi ahkerasti! 🙂

  3. Note to self: lepää enemmän – Pauliina's Fit World

    […] Ensimmäinen päiväni Fuengirolassa […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.