Ensimmäinen päivä Fuerteventuralla

Saavuin eilen päivällä Fuerteventuralle, joka näytti jo ensimmäisenä päivinä hyviä puoliaan. En voi edes sanoin kuvailla sitä tunnetta, kun näin, että täällä on sellainen vähän Suomen kesää parempi lämpö ja aurinko. Ja mikä tärkeintä, näin sitä valoa pitkästä aikaa, josta olen haaveillut! Mulla oli pelkät lennot Tjäreborgin kautta ja majoitukseksi varasin vaatimattoman hostellin aivan Corralejon keskustan läheltä.

Maisemat jo pelkästään bussissa lentoasemalta Corralejoon olivat aivan uskomattomat. Isoja vuoria ja vaaleaa hiekkaa silminkantamattomiin. Matkaoppaat eivät olleet väärässä, kun niissä kerrottiin, että Fuerteventuralla paljasta luontoa ja maanläheisiä värejä riittää. Ja se meri! Ymmärsin jo bussimatkalla minkä vuoksi surffaajat viihtyvät täällä. Merellä näkyi jo kaukaa surffaamiseen sopivia aaltoja, jotka olivat todella kauniin näköisiä! 

fuerteventura maisema

Heti bussista ulos astuessani muistin, että minkä vuoksi rakastan Espanjaa. Jotenkin ihmiset ovat täällä niin mutkattomia ja tuntuu siltä, että itsellänikin olisi jotain kaukaisia Espanjalaisia juuria, koska niin hyvin tulen toimeen ihmisten kanssa täällä. 

corralejo-kokemuksia

corralejo-fuerteventura-kokemuksia

Mietin hiukan kauhuissani majoitusratkaisuani hostellia, jossa siis samassa huoneessa kanssani asuu myös muita ihmisiä. Hostelli on mukava huoneistotyyppinen ja pihalla on ihan ok kokoinen allas. Vesi on tosin niin kylmää, että vielä en ole sinne uskaltautunut uimaan 😀 Hotellin nimi on Surfers Retreat ja nimensä mukaisesti lähes jokainen täällä asuva harrastaa surffaamista.

surfers retreat corralejo

 

Olen tutustunut täällä tyttöihin mm. Norjasta ja Puolasta. Kaikki ovat todella mukavia ja tekemistä kyllä riittäisi, kun ihmiset ovat niin innokkaita kysymään mukaan joka paikkaan. Täällä täytyy ottaa omaa aikaa, jos sitä haluaa. Olen sen verran omaa tilaa rakastava tyyppi, että seuraavan kerran varaan oman huoneen tai ihan vain hotellin.

Eilen lähdin norjalaisen tytön kanssa suositulle surffirannalle, jonne käveltiin aavikkoa muistuttavan laakean alueen läpi. Tuuli oli kova, mutta lämpimänä kyllä pysyy, kun lämpötila on auringossa lähelle 30 astetta. Itse en kokeillut surffausta ja tyydyin katselemaan aalloissa puikkelehtevia surffaajia ja meren ääntä. Se oli kyllä meditaatiota parhaimmillaan. 

fuerteventura ranta

fuerteventura-ranta

 

Täällä näkyy urheilullisia ihmisiä kaikkialla ja tämä on aktiivisen ihmisen unelmapaikka. Täällä voi tehdä vaikka mitä: sukeltaa, snorklata, suppailla, shoppailla, pyöräillä, patikoida, ulkoilla jne. Tekeminen ei lopu kesken. Itse aion vielä etsiä snorklausvälineet ja käväistä läheisellä Lobosin saarella. Pääpaino on kuitenkin auringossa ja rentoutumisessa. Kyllä vain kannatti lähteä reissuun! 

Edellisessä postauksessa kerroin kisadieetin varjopuolista.

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *