Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Elämä on luopumista

Tänään oli meidän viimeinen päivä Kroatian Novaljassa. Vietimme täällä muutaman päivän Hard Island festivaalien jälkeen ja nyt matkustamme Ibizalle kolmeksi päiväksi.

Novalja
Novaljan kaunis ranta

Olemme tavanneet täällä ihania ihmisiä, joiden kanssa olemme viettäneet täällä oikeastaan jo viisi päivää. Olemme ystävystyneet todella ja jopa suunnitelleet, että matkustamme heidän luo syksyllä kylään.

Meillä on ollut molemmilla todella haikea fiilis tänään. Tuntuu siltä, että joudumme luopumaan jostakin. Ja niinhän se onkin. 

Novalja beach
Illalla lähdimme toiselle puolelle Novaljaa

Lähdin tälle matkalle osittain siksi, että tämä on matka myös omaan itseeni. Haluan löytää itseäni vielä enemmän ja ainakaan itse en pysty siihen koti Suomessa, jossa on tutut ja turvalliset maisemat.

Auringonlaskut ovat täällä niin kauniita

Siinä on vain jotain niin hienoa kun on matkalla jonnekin. Ne ovat niitä hetkiä kun tunnen, että mun on hyvä olla. En osaa sanoa, että olenko vielä kokenut liian vähän vai voiko sellainen tunne olla aina, mutta niin se tällä hetkellä on. Sen vuoksi en pysty olemaan vielä paikallani vaan haluan matkustaa maailmalla aina kun mahdollista. 

Meidät löytää snäpistä nimellä pauliinafit ja mapemapsukka jossa päivitetään matkakuulumisia

Olen tehnyt tällä matkalla jo kaksi isoa oivallusta. Toinen niistä on tämä että elämä on luopumista. Luovumme ihmisistä, asioista, tavallaan luovumme jatkuvasti myös ajasta ja sen vuoksi olen sitä mieltä, että aika tulee käyttää hyvin ja mikä tärkeintä viettää se sellaisella tavalla, joka on itselleen paras. 

Olimme eilen hauskassa baarissa, jossa jalkoja sai vilvoitella vedessä 😀

Näen nykyään paremmin sen miten täällä on monia ihmisiä, jotka tekevät asioita pakosta. Heillä ei ole sellaista paloa silmissä, jonka näkee ihmisessä, joka tekee asioita intohimosta. En halua koskaan menettää sitä intohimoa sisällä, vaikka sen kohde saattaisikin muuttua matkan varrella. 

Tosiaan jostakin syystä olen ollut todella syvällisellä mielellä kaksi viimeistä päivää ja pää on täynnä ajatuksia. Tämä on mun oma matka, joka on vasta alussa eikä tämä jää varmasti viimeiseksi matkaksi sillä 🙂 

Kommentit (1)

  1. What happens in Ibiza stays in Ibiza – Pauliina's Fit World

    […] Elämä on luopumista […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.