Dieetti on dieetti, vaikka voissa paistais!

Ensinnäkin kiitos kaikille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen, jossa kerroin, että Irtisanoin itseni päivätyöstä

On ihanaa huomata, että täältä löytyy kannustavia ihmisiä, jotka haluaa tehdä toisen päivästä vähän paremman. Nuo kommentit todellakin tekivät sen, kiitos! 🙂 

Pidin lauantaina tankkauksen, kun paino oli tippunut taas hyvän matkan alaspäin. Päivä meni lepäillessä ja syödessä ja kyllä vain teki mielelle ja keholle hyvää täyttää se hiilihydraatilla. Tankkaus on mielelle rankkaa, koska paino nousee sen jälkeisinä päivinä yksilöstä riippuen paljonkin.

Oikeastaan mitä isompi piikki painossa tankkauksen jälkeen, sitä alemmas paino yleensä menee, kun tankkauksesta on kulunut omalla kohdallani viikko.

Viime tankkauksen jälkeen paino tippui kilon alemmas, kuin ennen tankkausta. Nään sunnuntaina tämän toisen tankkauksen vaikutukset, mutta pystyn huomaamaan rasvan palamisen merkit kehossa. Keho hohkaa kuumuutta, treeneissä on uskomaton tuntuma ja ne ovat kovia. Ei ole kauaa, että vatsalihakset näkyvät ja ensimmäinen verisuoni pullahtaa kädestä esiin. 

bikini fitness kisadieetti

Nyt puolessa välissä viikkoa nälkä on alkanut vaivaamaan aterioiden välillä ja aletaan tarvita sitä tuttua sisua pysyä dieettisuunnitelmassa.

Vaikka tankkaisi joka viikko, niin kisadieetti on aina henkisesti ja fyysisesti rankka kokemus. Vaikka dieetti on nyt puolet lyhyempi, niin helpommalla ei pääse kuin aiemminkaan.

Tiedän kokemuksesta, mitä on tulossa ja tiedän myös, että siinä ei panikointi auta. Tämä todellakin on kilpaurheilua ja siksi tämä on pienen marginaalin laji. Monella pettää pää siinä vaiheessa kun nälkä vaivaa ja sorrutaan. Tai treenejä ei jaksa jatkaa yhtä tehokkaasti, vaikka rasvanpolton ja lihasmassan säilymisen kannalta tehojen tulee säilyä loppuun asti. 

bikini kisadieetti

Vaikka dieetti on selvästi käynnistynyt vauhdilla, niin olen tällä hetkellä levollisin mielin. Käytännön kisajärjestelyt ovat kaikki kunnossa bikinejä ja rusketuksia myöten.

Mulla on mahtava Supermass Nutrition tiimi ja apua muutenkin ympärillä.

Varsinkin Jukka on läsnä ja pitää huolen, että huolehdin  esimerkiksi kehonhuollosta. Nimimerkillä eilen illalla mut käskytettiin kotona putkirullan päälle ja Jukka vahti, että jokainen lihasryhmä käydään läpi. Viime dieetiltä tuttu joka iltainen rullaus tulee taas ohjelmaan ja varmasti siis saan kuulla, jos en sitä noudata! 😀 

Tänään on lepopäivä treeneistä ja aamu alkoikin hieronnalla, ihanaa <3 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *