Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Dieetilläkin voi ottaa rennosti

Mä olen ollut nyt kohta 17 viikkoa dieetillä ja sitä helposti ajautuu siihen dieettimoodiin, jossa treenit ja ruokailut täyttää päivät. Niinhän se pitääkin olla, mutta välillä on hyvä ottaa vähän rennommin, koska rasvakin palaa helpommin ilman turhaa stressiä.

Nyt on ollut ihanaa säätä ja olenkin nauttinut siitä parhaani mukaan. Eilen oli aika täydellinen päivä, joka alkoi reippailulla aurinkoisissa merimaisemissa.

aamuaerobinen

aamuaerobinen-

Lenkit olen tehnyt vielä tasasykkeisinä, jotta saan loputkin flunssapöpöt nujerrettua, jos niitä vielä kehossa on.

Illalla oli tiedossa mukavaa tekemistä. Mä olin vähän vaateostoksilla pitkästä aikaa ja käväisin Ferrerissä hakemassa itselleni uuden mekon. Tämä kisadieetin loppuvaihe on siitä vähän masentavaa aikaa, kun kaikki treenivaatteet lötköttää päällä eikä näytä enää hyvältä 😀 Tämä on juuri sitä, mistä puhun, että loppujen lopuksi tätä ei tehdä ulkonäön vuoksi 😉

En muista, milloin olisin laittautunut ihan kunnolla, kun jatkuvasti tulee hikoiltua ja olen kulkenut varsinkin nämä viimeiset viikot monest tukka likaisena ja ilman meikkiä milloin missäkin. Laitettiin siis ykköset päälle ja lähdettiin kaupunkiin rentoutumaan.

Iltaan ei tietenkään kuulunut alkoholia, koska olen dieetillä, mutta sitäkin enemmän rentoutumista ja hyvää seuraa.

pauliina-rav intolateatteir

ravintolateatteri

Ravintola Teatteri osoittautui oikein viihtyisäksi paikaksi, jossa viihdyimme loppuillan ja törmäsimme tuttuihinkin. Mulla on tämä mennyt kesä mennyt oikeastaan täysin dieetin parissa enkä ollut reiveissäkään, joissa yleensä tykkään käydä ihan vain tanssimassa ja rentoutumassa.

Tälläinen irtiotto tuli todella tarpeeseen.

pauliinajukka

pauliina-teatteri

Väsymys iski aika nopeasti puolen yön jälkeen, mutta tälläinen pienikin irtiotto teki todella hyvää näin pitkän dieettirupeaman jälkeen. Oli ihana herätä virkeänä uuteen päivään ilman krapulaa.

Mä kyllä kaipaan offilta sitä, että voi rentoutua silloin tällöin valkoviinilasillisen ja hyvän ruoan parissa, mutta sitä ehtii sitten kisojen jälkeen.

Tälläistä tällä kertaa. Täällä on päivän treenit tehty. Jalkatreeni ensimmäistä kertaa viikkoon, ei voi muuta sanoa, että olen onnellinen, että olen päässyt taas treenaamaan! 🙂

Kommentit (6)

 1. eeva k

  En ookasn tajunnu et seurustelet Jukan kanssa. 🙂
  Tanssiminen on niin kivaa ja menee ihan parhaasta hikiliikunnasta, koska sitä ei vaan haluu lopettaa! Harmi vaan et usein on joku peräsimessä kiinni vaikka haluis vaan tampata ja nauttia musiikista..

  • pauliinafitworld

   Joo en viitti hirveesti näitä yksityisasioita huudella julkisesti, mutta seurustellaan ^^
   Siis älä muuta sano. Se on jopa palauttavaa liikuntaa ja on niin ihanaa, kun saa ajatukset täysin muualle 🙂

 2. Rose

  Ootte kyllä älyttömän hyvännäköinen pari! 😍 Ja mitä nyt oon somessa seurannut niin lisäksi kummallakin fiksuja ajatuksia ja suhtautuminen elämään ja itsensä kehittäminen muutenkin kuin bodyuralla! 👍 Ihan super! 😊

  • Mary

   Samaa mieltä! ^ 🙂 Kiitos kivasta blogista Pauliina muutenkin 🙂

  • pauliinafitworld

   Ihana kuulla! 🙂 Ja kiitos, kiva kuulla, että tykkäät! 🙂

  • pauliinafitworld

   Hihi kiitos 🙂 Näin se tosiaan on, molemmat haluaa kehittää itseään myös muualla, kuin bodauksen parissa! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.