Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Bikini Olympia tulokset

Ai että nyt se fitness syksy pärähti sitten oikein kunnolla käyntiin kun tänä viikonloppuna kisattiin Olympiat, jossa oli myös tietysti bikini fitness ammattilaisten kova kilpailu.

bikini olympia finaali
Voittajaviisikko vasemmalta oikealle: Casey Samsel, Jennifer Ronzitti, Angelica Teixeira, Romina Basualdo, Narmin Assria

Tulokset olivat siis:

1. Angelica Teixeira

2. Jennifer Ronzitti

3. Romina Basualdo

4. Casey Samsel

5. Narmin Assria

Tässä vielä kuvat finaaliviisikosta

Angelica Teixeira, uusi bikini Olympia

angelica teixeira

Jennifer Ronzitti

bikini olympia

Romina Basualdo

romina basualdo

Casey Samsel

casey samsel

Narmin Assria

narmin assria

Kaikista tutuimmat nimet tästä voittajaviisikosta ovat mulle Narmin Assria ja Angelica Teixeira, jotka ovat olleet mun suosikkeja bikiniammattilaisista jo pitkään. Narmin on kova kilpailija, joka tuntuu sijoittuvan jokaisessa kilpailussa, johon osallistuu. Enkä kyllä ihmettele, koska Narmin on rakenteeltaan todella symmetrinen ja esiintyminen on ihan omaa luokkaansa, siinä on todellakin asennetta. Kannattaa googlettaa Narminin esiintymistä, jos haluaa nähdä todellakin itsevarmaa ja omaperäistä esiintymistä bikinissä. 

Pidän suht lihaksikkaasta bikini lookista ja sen vuoksi mukavia yllätyksiä voittajaviisikossa olivat myös Romina Basualdo ja Jennifer Ronzitti. Rominan fysiikka miellyttää omaa silmääni kaikista eniten tästä viisikosta ja on hienoa, että noin pitkälle hiottu fysiikka pääsee kärkeen. Ja ei voi ohittaa myös sitä, että miten kauniita nämä naiset ovat. Monella on latino juuria ja se näkyy myös kilpailun kärjessä. Bikini on myös kauneuskilpailu ja yhtä lailla kauneutta arvostellaan fysiikan lisäksi, niin myös täällä meillä Suomessa, jossa arvosteluissa otetaan symmetrisen ja naisellisen lihaksikkaan fysiikan lisäksi huomioon myös iho, kasvot ja hiukset. 

Huh mikä motivaatiopuuska tuli taas Olympioista. Arvostan todella paljon sitä työtä, jota noiden vartaloiden eteen on tehty ja se todellakin on kilpaurheilua parhaimmasta päästä. Tuollaiseen vartaloon tarvitaan vuosien pitkäjänteinen työ ja töitä tehdään ihan joka päivä. Dieetti vaatii mielenlujuutta, mutta voin kertoa että lavalla oleminen on kyllä palkinto parhaimmasta päästä, kun näet oman työn tulokset. 

Seuraavana viikonloppuna käydäänkin SM -karsinnat täällä Helsingissä ja aion tehdä bikini sarjoista omat arvioni voittajasuosikeista. Kannattaa siis pysyä tulevalla viikolla kuulolla!

Mut löytää viikolla päivittämästä Fitfashionin Snapcahattia, joka on: fitfashionfi. Kannattaa siis pistää kanava seurantaan, koska aion kertoa siellä treenivinkkejä ja pääsette kurkistamaan mun arkielämään. Viikosta on tulossa kiireinen, joten tekemistä tulee riittämään! 🙂 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

 

Edellisessä postauksessa Fitnesmimmit lähti viihteelle!

 

 

Kommentit (1)

  1. Jonna / Palasia arjestani

    Jep, noissa fysiikoissa kyllä symmetriaa riittää! Uskomattoman hienoja paketteja 😍

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.