Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Bikini fitness SM2017 voittajasuosikit

Tätä viikonloppua onkin odotettu, nimittäin huomenna starttaa Lahdessa Nordic Fitness Expo, jossa käydään fitnesslajien SM -kilpailut.

Mulle herää aina kisamuistoja mieleen, kun syksy koittaa. Olen ollut itse kaksi kertaa bikini fitness SM -kilpailuissa ja olen saanut SM pronssia vuosina 2014 ja 2016.

Suomessa kisataan usean eri liiton kilpailuja, mutta niistä kaikista kovatasoisin on tämä kilpailu. IFBB on maailman arvostetuimpia fitnessliittoja ja kilpailijat todella ovat kilpaurheilijoita. Karsinnoista pääsi tietty määrä SM -kilpailuun ja loput ovatkin vanhoja, mutta pirun kovia kilpailijoita.

Tämä vuosi on siitä hieno fitnessurheilulle, että sunnuntain SM -kilpailu tullaan näyttämään Yle Areenan kautta suorana lähetyksenä! Mun mielestä on niin huippua, että myös media alkaa heräämään siihen, että tämä on todella kovaa urheilua ja ansaitsee paikkansa ihmisten tv -ruudussa.

Olen itse messuilla huomenna koko päivän Supermassin osastolla ja Ben Weider kilpailua katsomassa, joten tule nykäisemään hihasta ja vaihtamaan kuulumiset. Mulle saa tulla rohkeasti juttelemaan 🙂 Sen pidemmittä puheitta voittajasuosikkeihin! Pääset kilpailijoiden Instagramiin klikkaamalla nimen päältä!

Bikini fitness -160 cm

Bikini fitnesin lyhin sarja tarjoaa kovan kattauksen vanhoja ja uusia kilpailijoita. Ensimmäisenä esittelyssä oleva Hetti on todellakin kunnossa ja odotan mielenkiinnolla, että millaisen vastuksen hän asettaa karsintojen voittajalle Anna Sihvolle. Sanita Jussila on niin ikään kivenkova kilpaurheilija ja kävi hän myös Arnoldeissa pyörähtämässä, joten kunto on vähintäänkin kohdillaan. Nähtäväksi jää, että nappaako voiton tässä sarjassa kokeneet konkarit vai jokin uusista nimistä!

Hetti Stranden

hetti stranden

Anna Sihvo 

anna sihvo

Sanita Jussila

sanita jussila

Emmi Ourila

emmi ourila

Saara Salo

saara salo

Janica Joutulainen

janica joutulainen

Bikini fitness -164 cm

Tämä sarja on sitten taas täynnä toinen toistaan upeampia kilpailijoita. Katse kiinnittyy tietysti ensin Melina Keltaniemeen, joka kävi nappaamassa Arnoldeista finaalipaikan. Melina on kuin luotu bikinilavoille ja jos sama säteily on taas mukana, niin top3 joukossa hän on varmasti. Mutta ei anna piirun vertaa periksi myöskään Kati Lyytikkä tai Aino Still, jotka olivat karsintojen parhaimmistoa. Veikkaan, että kirkkain pokaali menee joko Melinalle tai Katille. 

Liisa Eronen

liisaeronen

Melina Keltaniemi

melina keltaniemi

Aino Still

aino still

Kati Lyytikkä

kati lyytikka

Emma Lehto

emma lehto

Bikini fitness -169 cm

Tämän sarjan kilpailijoita katsellessa oli kiva verestellä muistoja, koska sen verran monta kertaa olen ollut samalla lavalla Laura Pelkosen, Tuula Seilosen ja Emmi Juhalan kanssa 😀 Veikkaan, että kilpasiskoni ovat top6 joukossa ja on siellä varmasti myös Marietta Kiianlinna, jonka fysiikka on ihan uskomaton! Veikkaan top3:ssa olevan Marietta Kiianlinna, Tuula Seilonen ja Laura Pelkonen. 

Laura Pelkonen

laura pelkonen

Tuula Seilonen

tuula seilonen

Emmi Juhala

emmi juhala

Marietta Kiianlinna

marietta kiianlinna

Veera Louhelainen

veera louhelainen

Bikini fitness -172 cm

Itseäni ainakin vähän jännittäisi, jos olisin astumassa tässä sarjassa lavalle. Sanoisin, että tämä sarja tulee olemaan koko bikini fitness SM -kilpailun kovin tasoltaan!

Milla Kelahaara on kokenut kilpailija, joka osoittaa kerta toisensa jälkeen olevansa Suomen kovimpia bikinikilpailijoita. Milla on selkeästi kehittynyt edellisistä kisoistaan, joten odotan innolla SM -kisojen lookkia.

Sonja Vilmari on kevään uusi kilpailija, jolla on oikeastaan täysin valmis bikinifysiikka. Hän asettaa tosi kovan vastuksen tämän sarjan kilpailijoille. Mukana on myös Caroliina Kinnarinen, viime syksyn SM -voittaja ja kokenut bikinikisaaja. On mielenkiintoista nähdä, että millaista kehitystä Caroliina on saanut aikaan vuodessa.Laura Paavola on todellakin kunnossa ja SM karsintojen perusteella look on vähintäänkin upea.

Mutta tiedättekö mitä? Pistän aika ison panoksen tämän sarjan kilpailijaan Jonna Nygren-Jänttiin, joka on tahkonut huikeaa tulosta parin viime vuoden aikana kilpailuissa. Jonna kävi myös Arnoldeissa nappaamassa 5:nnen sijan masterseista ja tuli yleisessä sarjassa 10 parhaan joukkoon. Ja katsokaa Jonnan lookkia, niin upea!

Jos Jonna tuo samanlaisen paketin SM -kilpailuun niin kyllä tulee lavalla kuumat paikat. Veikkaan että tämän sarjan top3:ssa ovat Jonna Nygren-Jäntti, Milla Kelahaara ja Sonja Vilmari. 

Milla Kelahaara

milla kelahaara

Sonja Vilmari

sonja vilmari

Caroliina Kinnarinen

caroliina kinnarinen

Viivi Bäck

viivi back

Johanna Kokkila

johanna kokkila

Laura Paavola

laura paavola

Jonna Nygren-Jäntti

jonna nygren jantti

Bikini fitness +172 cm

Reetta Kanniainen ja Saralotta Engblom pääsevät ottamaan uudestaan mittaa toisistaan SM -kilpailuissa. Reetta otti ykköspokaalin ja Saralotta toisen sijan karsinnoissa muutama viikko sitten. On tosi jännittävää nähdä, että miten tämän kaksintaistelun käy ja veikkaankin top3 joukkoon tässä sarjassa: Reetta Kanniaista, Saralotta Engblomia ja Emilia Jyräkoskea. 

Reetta Kanniainen

reetta kanniainen

Saralotta Engblom

saralotta engblom

Emilia Jyräkoski

emilia jyrakoski

Wilhelmiina Repka 

wilhelmiina repka

Suurin osa SM -kilpailijoista kilpailee myös lauantaina pidettävässä Ben Weider -kansainvälisessä kilpailussa, jossa jokaisen lajin overall -voittajalle tullaan antamaan ammattilaiskortti. Aion itse mennä katsomaan Weider kisaa paikan päälle. Mulla on omat veikkaukseni siitä, että keillä on mahdollisuuksia pärjätä Weiderin kilpailussa ja katsotaan, että osuvatko ne kohdilleen. Täytyy sanoa, että kilpailu tulee olemaan kovatasoinen sunnuntaina. Tässä on sitä kunnon kilpaurheilun meininkiä! 🙂 

Edellisessä postauksessa kerroin yhden ison syyn sille miksi paino ei putoa.

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (3)

 1. Sari

  Hei Pauliina! Tiedätkö mistä näkisi näitten kaikkien sarjojen tuloksia netistä(jos ei pääse seuraamaan areenasta) ? Ennen olen seurannut bodymag lehden sivuilta ja heidän facebookista, mutta sieltä ei enää pysty. Harmittaa jos ei mistään löydy :/

  • pauliinafitworld

   Moikka! Bodynews on nykyään Facebookissa se joka tiedottaa lähes reaaliajassa tuloksista ja sinne tulee myös linkit galleriaan 🙂

 2. Sari

  jes, kiitti!! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.