Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Bikini fitness SM meni just niin kuin piti ja tulokset

Eilen kisattiin bikini fitnesin SM -kilpailut. Kirjoitin tuttuun tapaan postauksen omista voittajasuosikeistani ja niinhän siinä vain kävi, että melkeinpä kaikki veikkaukset osuivat taas oikeaan. Jokin ihme bikinivainu mulla näyttää olevan, kun näin hyvin osuu veikkaukset aina nappiin 😀 Voittajasuosikkipostauksen pääset lukemaan tästä.

Bikini fitness -160cm

1. Anna Sihvo
2. Kirsi-Tiina Ruuskanen
3. Sanita Jussila
4. Janica Joutulainen
5. Hetti Stranden
6. Saara Salo

Tässä sarjassa ei ollut suuria yllätyksiä ja voiton vei karsinnoissa ensimmäisen pystin vienyt Anna Sihvo. Olin katsomassa Ben Weider kilpailun lauantaina ja Hetin fysiikka erottui jo siellä edukseen ja hän nappasikin kuudennen paikan. Vielä enemmän olisi kaivannut säteilyä, jolloin sijoitus olisi varmasti ollut korkeampi. Tykästyin tässä sarjassa erityisesti Kirsi-Tiinan ja Janican lookeihin, jotka olivat tosi kauniita, unohtamatta Saara Saloa, joka on myös joka kerta upea. 

kirsi-tiina ruuskanen
Kirsi-Tiina Ruuskanen – tästä kuvasta todellakin energia välittyy
janica joutulainen
Janica Joutulainen
bikini sm
Vasemmalta oikealle: Saara Salo, Janica Joutulainen, Kirsi-Tiina Ruuskanen, Anna Sihvo, Sanita Jussila, Hetti Stranden

Bikini fitness -164cm

1. Liisa Eronen
2. Kati Lyytikkä
3. Aino Still
4. Emma Lehto
5. Ronja Näsman
6. Oona Savinainen

Olin veikannut tämän sarjan top6 joukkoon voittajaa Liisa Erosta, joka näytti todellakin olevansa kunnossa ja voitti kultaa tässä sarjassa. Kovan näytön karsinnoissa antanut Aino Still sai pronssia ja Kati Lyytikkä sijoittui hopealle. En ole vielä ehtinyt katsoa finaaleja Ylen nauhoilta, joten en osaa sanoa, että mikä sai Katin tippumaan hopealle. Sijoituksiin vaikuttaa fysiikan lisäksi myös esiintyminen. Pidän edelleen todella paljon Katin fysiikasta ja hän on ehdottomasti yksi tosi lahjakkaista bikinikilpailijoista.

kati lyytikka
Kati Lyytikkä
liisa eronen
Voittaja Liisa Eronen oli todellakin kunnossa ja vitsit mikä lookki!
bikini nfe tulokset
Vasemmalta oikealle: Oona Savinainen, Emma Lehto, Kati Lyytikkä, Liisa Eronen, Aino Still ja Ronja Näsman

Bikini fitness -169cm

1. Marietta Kiianlinna
2. Tuula Seilonen
3. Jenna Ukkonen
4. Emmi Juhala
5. Veera Louhelainen
6. Denise Rosas

Kirjoitinkin voittajasuosikkipostauksessa, että luulen Marietan voittavan tämän sarjan, koska hänellä on oikeastaan ihan täydellinen bikinifysiikka, symmetrinen ja tasapainoinen. Katsokaapa näitä kuvia. 

marietta kiianlinna
Marietta Kiianlinna
marietta kiianlinna
Marietta Kiianlinna

Tuollaista fysiikkaa on vaikea voittaa ja säteily huokuu jo pelkistä kuvistakin! Lisää kyllä motivaatiota omiinkin treeneihin, tämä kun on myös oma pituussarjani. Tuula Seilonen on ollut kanssani lavalle monesti, samoin Emmi Juhala, joka sijoittui tällä kertaa neljänneksi. Kovatasoinen sarja, jossa vanhoja ja uusia kilpailijoita. 

Jenna Ukkonen uusi lahjakas kilpailija
tuula seilonen
Tuula Seilonen
bikini 169 tulokset
Vasemmalta oikealle: Denise Rosas, Emmi Juhala, Tuula Seilonen, Marietta Kiianlinna, Jenna Ukkonen ja Veera Louhelainen

Bikini fitness -172cm

1. Jonna Nygrén-Jäntti
2. Milla Kelahaara
3. Caroliina Kinnarinen
4. Nelli Pasanen
5. Johanna Kokkila
6. Viivi Bäck

Tätä sarjaa odotin varmasti eniten ja veikkasin täysin oikein, että Jonna Nygren-Jäntti korjaa koko potin. Jonna kilpaili lauantaina Weiderissä, jossa hän voitti mastersien bikinin ja otti yleisessä sarjassa pronssia. Ihan jäätävä suoritus! Tiedän itse miten rankkaa on kilpailla kaksi päivää putkeen, joten täytyy todellakin nostaa hattua. 

Milla Kelahaara sijoittui tällä kertaa hopealle ja Caroliina Kinnarinen kolmanneksi, jotka ovat molemmat kokeneita kilpailijoita. Viivi Bäck sijoittui tällä kertaa kuudenneksi, vaikka karsinnoista tuli kultaa muutama viikko sitten. Tämä oli todella kovatasoinen sarja ja tässä vähän parhaita paloja. 

johanna kokkila
Ihanan raikas ja iloinen lookki oli viidenneksi tulleella Johanna Kokkilalla
milla kelahaara
Milla Kelahaara ja huh huh mikä fysiikka! Töitä on taas tehty vuodessa ja sen näkee
jonna nygren jantti
Jonna Nygren-Jäntti
jonna nygren- jantti
Jonna Nygren-Jäntti ja voittamaton fysiikka
bikini 172
Vasemmalta oikealle: Viivi Bäck, Nelli Pasanen, Milla Kelahaara, Jonna Nygren-Jäntti, Caroliina Kinnarinen ja Johanna Kokkila

Bikini fitness +172cm

1. Reetta Kanniainen
2. Sonja Vilmari
3. Beata Rantaeskola
4. Wilhelmiina Repka
5. Saralotta Engblom
6. Emilia Jyräkoski

Tämä sarja olikin sitten täynnä toinen toistaan kovempia kilpailijoita. Reetta Kanniainen otti tässä sarjassa voiton ja onhan hänen fysiikka ihan uskomaton ja upean itsevarma esiintyminen on hienoa katseltavaa. Sonja Vilmari on niin ikään kova kilpailija upealla fysiikallaan. 

sonja vilmari
Sonja Vilmari
reetta kanniainen
Reetta Kanniainen
reetta kanniainen
Reetta Kanniainen
Vasemmalta oikealle: Emilia Jyräkoski, Wilhelmiina Repka, Sonja Vilmari, Reetta Kanniainen, Beata Rantaeskola ja Saralotta Engblom

Kaiken kaikkiaan kovatasoinen SM -kilpailu ja itse pidän tosi paljon siitä linjauksesta, mihin bikini on menossa. Kärkisijoilla olevat kilpailijat ovat todellakin atleettisia ja noiden kuntojen eteen on saanut tehdä paljon töitä. Arvostan ihan hirveästi jokaista lavalle noussutta kilpailijaa! Kisakuume nousi sen verran näistä kisoista, että pieniä suunnitelmia on punottu myös itseäni varten. Niistä lisää sitten erillisessä postauksessa 🙂 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.