Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Bikini fitness NFE karsinnan voittajasuosikit

No niin nyt on aika kertoa omat veikkaukseni viikonlopun bikini fitness SM-karsintojen voittajista!

Ennen veikkauksien kertomista täytyy sanoa, että bikini fitnesin suosio ei ole näköjään ainakaan laskenut, koska osallistujia on melkeinpä kaikilla listoilla yli kaksikymmentä. Mutta sehän ei haittaa ja taso tulee olemaan tällä kertaa todella kova!

Laitan tähän vielä kertauksena, että mitä bikini fitnesissä tavoitellaan: 

”Kilpailu on tarkoitettu itseään kunnossa pitäville naisille, joilla on terveelliset elämäntavat. Kilpailijoilla ei saa olla liikaa lihasmassaa tai -erottuvuutta. Kehon pitää olla urheilullisen ja terveen näköinen. Ylä- ja alavartalon tulee oikeassa suhteessa toisiinsa nähden. Arvostelussa otetaan huomioon myös kasvot ja hiukset.”

Säännöt ovat suoraan Suomen fitnessurheilu ry:n sivuilta

Arvioitani voittajista hankaloitti hieman myös se, että moni kilpailijoista ei ole ollenkaan sosiaalisessa mediassa. En sano, että jokaisen pitäisi siellä olla, mutta jos katsoo kilpailijoita, jotka menestyvät maailmalla, niin kyllä jokainen heistä hyödyntää myös sosiaalisen median voimaa. Bikini fitness on myös kovaa urheilua ja moni haluaa seurata urheilijan elämää läheltä. Puhumattakaan sponsoreista, joita on lähes mahdotonta saada ilman näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Teenkin arvioni parhaan mukaan niiden kesken, jotka somesta löysin.

Laitoin jokaisen nimen perään Instagramin, joten menkää seuraamaan näitä kilpailijoita!

Bikini fitness -160 cm

Tämä sarja oli sellainen, jossa oli itselleni kaikista eniten uusia nimiä ja kaikista eniten sellaisia, joita en somesta löytänyt. Löysin kuitenkin ison osan, joista löytyikin sitten mielestäni potentiaalisia uusia bikini fitness kilpailijoita ja on joukossa muutama vanha tuttukin. 

Hanna-Kaisa Ojala @hanski__

hanna-kaisa ojala bikini

Saara Salo @saarasalo

saara salo bikini

Elina Raudasoja @elinaraudasoja

elina raudasoja bikini

Riikka Rissanen @riikkacarolina

riikka rissanen bikini

Kia Kähkönen @kiacarin

kia kahkonen

Tämän sarjan kilpailijat ovat kaikki tasaisen varmoja. Hyvän näköisiä ja urheilullisia fysiikoita ja huomioni kiinnittyy varsinkin Elina Raudasojaan, joka on kuin suoraan kansainvälisistä kilpailuista. Ainakin kuvien perusteella täydellisen pituiset jalat, kapea vyötärö ja lihas on keskittynyt oikeisiin paikkoihin. Kun samanlainen keimailu saadaan myös lavalle niin paketti on valmis. 

Ei ole todellakaan varmaa, että kuka tämän sarjan voiton vie, koska kauniita ja hyväkuntoisia naisia on tämä sarja täynnä. Näiden kilpailijoiden lisäksi listalla on monia uusia nimiä, joita ei somesta löydy, joten voi olla myös niin, että tässä sarjassa tullaan näkemään joku yllättäjä 🙂 Hyvin mielenkiintoista!

Bikini fitness -164 cm

Aino Still @aikkustill

aino still

Kati Lyytikkä @katilyytikka

kati lyytikkä

Laura Raukko @laurarrr

laura raukko

Milla Salo @salo.milla

milla salo

Emma Lehto @emmmalehto

emma lehto bikini

Huh huh miten hyväkuntoisia naisia! Tässä sarjassa tulee todellakin kilpailu olemaan kova kärkipaikoista ja mukana on myös kokenut kilpailija Kati Lyytikkä, joka tuo aina oman mausteensa kilpailuun. Jos kunto on Katilla ollut tätä luokkaa jo kesällä laiturilla, niin mitä se on nyt viikkojen jälkeen! Kokemus tuo myös varmuutta lavalle, joka voi olla eduksi verrattuna muihin. 

Henkilökohtaisesti seuraan mielenkiinnolla miten Emma Lehto pärjää. Olen nähnyt tämän mimmin livenä ja lihasta todellakin on, eli töitä on tehty vuosien aikana. Jos kunto ja esiintyminen on kohdillaan, asettaa Emma kovan vastuksen muille kilpailijoille.

Mielenkiintoinen uusi nimi on myös Milla Salo, jonka kuntoa ei tarvitse edes lähempää katsoa kun huomaa, että kunnossa ollaan tasapainoisella ja urheilullisella fysiikalla. Sitä tuskin pystyy pilaamaan viimeisillä viikoilla ja niinhän se on, että kyllä se kunto on tehty jo reilusti ennen kilpailupäivää!

Bikini fitness -169 cm

Tämä sarja kiinnostaa itseäni eniten, koska SM -kilpailussa tämä olisi oma sarjani, joten on mielenkiintoista nähdä, että ketkä tavoittelevat tänä vuonna paikkaa SM -kilpailuun.

Omassa sarjassani on muutama tuttu nimi, mutta muut ovat pitkälti täysin uusia tyttöjä lajin parissa. Yleensä tässä sarjassa on todella kova taso ja tässä sarjassa on nähty suht lihaksikkaita fysiikoita, johtuu ehkä siitä, että tälläisten keskipituisten, kuten itseni on helppo rakentaa hyvin näkyvää lihasmassaa verrattuna sitten todella pitkään varteen. 

Tanja Meriläinen @meriltanna

tanja merilainen bikini

Jenna Ukkonen @jjennaukkonen

jenna ukkonen

Ella Enävuo @ellavictoriaa

ella enävuo

Marietta Kiianlinna @mariettakaroliina

marietta kiianlinna

Veera Louhelainen @veerasofia_

veera louhelainen

Emilia Ala-Fossi @emilystaar

emilia ala-fossi

Tässä sarjassa on monta tasapainoista fysiikkaa. Nostaisin kuitenkin kärkeen tästä joukosta Tanja Meriläisen, Marietta Kiianlinnan ja Veera Louhelaisen, jotka ovat fysiikaltaan ilmettyjä bikini fitness kilpailijoita. Huikea hartia-vyötärö-lantio suhde ja lihastakin näyttää olevan mukavasti. Näyttää siis siltä, että tässä sarjassa tulee olemaan taas kerran kova kilpailu ja suuren vaikutuksen lavalla voikin sitten tehdä lookilla ja esiintymisellä, joka muuttaa paljon. Kyllä itseäni jännittäisi jos olisin tässä joukossa astumassa lavalle 😀  

Bikini fitness -172 cm

Täysin uusia nimiä ja vanhoja tuttuja – siitä on tämä sarja tehty. 

Laura Paavola @lapaavola

laura paavola

Viivi Bäck @viivibck

viivi bäck

Serena Rauhala @cerenas.r

serena rauhala

Essi Annala @essiannala

essi annala
Essi vuosi sitten kisoissa

Nelli Pasanen @nellipasanen

nelli pasanen

Johanna Kokkila @johannakokkila

johanna kokkila

Serena Rauhala ja Essi Annala ovat molemmat kilpailleet aikaisemminkin. Muistan vuosia sitten kun Serena kilpaili ja kiinnitin jo silloin huomiota upeaan fysiikkaan. Näyttää siltä, että töitä on tehty ahkerasti näiden vuosien aikana ja itsekin tiedän, että halu on kova näyttää tehty työ varsinkin pienen kilpailutauon jälkeen. Ei ainakaan jää fysiikasta sijoittuminen kiinni, kun kuvia katsoo. 

Bikini fitness on myös kauneuskilpailu ja katson myös aina muitakin asioita, kuin fysiikkaa. Laura Paavola ja Johanna Kokkila ovat kyllä todellisia kaunottaria ja on upeaa nähdä, että millaisia lookeja lavalla tullaan näkemään. Lihasta kyllä löytyy, kun käy vähän tsekkaamassa uusimpia kuvia ja videoita. Veikkaan tämän sarjan kärkeen Laura Paavolaa, Serena Rauhalaa ja Johanna Kokkilaa. 

Bikini fitness +172 cm

Tätä sarjaa odotan todella paljon, koska mukana on montakin todella kovaa kilpailijaa! Omat ehdottomat suosikkini tästä sarjasta ovat Reetta Kanniainen ja Saralotta Engblom, jotka ovat mielestäni ihan ilmettyjä bikini fitness kilpailijoita niin ulkonäöltään, kuin fysiikaltaankin.

On haastavaa rakentaa symmetristä fysiikkaa pitkään kroppaan, mutta nämä tytöt ovat siinä kyllä onnistuneet paremmin kuin hyvin. On vaikeaa sanoa, että kumpi heistä ottaa voiton vai tuleeko takavasemmalta joku aivan tuntematon nimi. Jätetään se tuomareiden arvioitavaksi. 

Reetta Kanniainen @reettakanniainen1

reetta kanniainen

Saralotta Engblom @saralotta.e

saralotta engblom

Jaana Manner @jmonmis

jaana manner

Reetta Saarinen @reett2

reetta saarinen bikini
Reetta kisoissa vuosi sitten

Omille suosikeilleni asettaa kovan vastuksen Jaana Manner, joka on kokenut kilpailija ja nousee nyt lavalle uudelleen pienen tauon jälkeen. Fysiikka näyttää erittäin tasapainoiselta ainakin kuvien perusteella ja jään mielenkiinnolla odottamaan, miten tämän sarjan tuloksien käy. Mutta ei kyllä anna armoa myöskään Reetta Saarinen, joka on myös kilpaillut aikaisemmin ja omaa ilmetyn bikinifysiikan. Kova on siis kilpailu tulossa myös pisimmässä sarjassa ja innolla jään odottamaan lopullisia tuloksia!

Tässä ovat omat veikkaukseni karsintojen kärkinimistä. En itse valitettavasti pääse katsomaan karsintoja paikan päälle, mutta seuraan tuloksia silmä kovana ja aion kirjoittaa tuttuun tapaan oman analyysini karsintojen tuloksista kilpailujen jälkeen. 

Haluan vielä toivottaa ihan kaikille kilpailijoille tsemppiä kisapäivään ja muistakaa myös nauttia tästä viikosta, olette tehneet kovan työn! Lavalla olo on ohi niin pienessä hetkessä, että antakaa siihen kaikkenne ja nauttikaa kaikesta mitä kisapäivänä tapahtuu. Lahdessa sitten nähdään ihan livenä! 🙂

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.