Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Bikini fitness kisavalmistelut

Kisoihin on aikaa vähän alle 9 viikkoa ja myös kisavalmistelut ovat täydessä käynnissä. 

Aloitin tällä viikolla ohjatut esiintymisharjoitukset Poselandin Alonan kanssa, josta olen kuullut paljon hyvää niin aloittelevien, kuin todellisten konkareiden kokemuksista. 

Tulimme heti Alonan kanssa juttuun ja pidin rauhallisesta, mutta tiukasta tyylistä. Pieniäkin juttuja käytiin läpi jopa kymmeniä kertoja ja erilaisten juttujen avulla, jos ne eivät miellyttäneet Alonan silmää.

alona poseland

Esimerkiksi yhden neliön sisällä pysyminen onkin ollut mulle yllättävän hankalaa ja askelet saatiin kohdalleen sitten, kun jalkojen juuressa oli kengät ja kaksi erilaista jumppatankoa 😀 

Kaikista tärkein osuus oli kuitenkin naisellinen, ylväs ja urheilullinen esiintyminen, jota harjoittelimme. Sanoin eilen kotona, että jos sitä olisi heti uran alussa päässyt tälläisiin oppeihin, niin missähän sitä olisi nyt. 

Alona löysi esiintymisestäni sellaisia asioita, joita kukaan muu opettajani ei ole aiemmin huomannut tai ainakaan jaksanut niistä huomauttaa. Arvostan tosi paljon uusia oppeja, joita sain. Listasimme treenien jälkeen uusia opeteltuja asioita ja pystyin sieltä helposti luettelemaan kymmenen asiaa. Uskomatonta yhdessä tunnissa!

Nyt kun käännöksiä ja asentoja on hiottu kuntoon, niin aloitamme treenaamaan I-kävelyä, johon saamme varmasti paljon uusia mausteita ja urheilullisuutta Alonan kanssa. 

Sain kunnon motivaatioboostin kisavalmisteluihin meidän treenien ansiosta!

poseland alona
energiaa uusista opeista!

Lue edellisestä postauksesta Kohti kokopäiväistä yrittäjyyttä jossa kerron mitä keväällä tulee tapahtumaan! 🙂

Kommentit (3)

 1. Avi

  Alona on ihana ihminen ja ammattitaitoinen koutsi esiintymisjutuissa. Tsemppiä ja säihkettä kisoihin Sinulle 🙂
  Ja kiitos muuten kun blogissa on ollut lähiaikoina aiheita laajemmalta skaalalta, ei vain treeni- ja kilpailupostauksia. Monipuolista blogia on kiva seurata!

  • pauliinafitworld

   Olet ihan oikeassa, Alona on tosi ihana ja hyvä opettaja! Kiitos paljon! 🙂
   Mukava kuulla, että olen saanut monipuolistettua blogia, se onkin ollut vähän tässä tavoitteena 😉

 2. Pepputreeni – ei heikkohermoisille! – Pauliina's Fit World

  […] Bikini fitness kisavalmistelut […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.