Asiat vaan muuttuvat eikä loppua näy

Tämä syksy on ollut todellista muutosten aikaa. Yhtäkkiä olin oman alan työssä, olen ollut mukana monessa jutussa ja eteen tuntuu tulevan uusia jännittäviä mahdollisuuksia. Sain tällä viikolla kutsun maailman isoimpaan teknologiakonferenssiin, johon lähden todennäköisesti marraskuussa, jos saan kaikki asiat järjestettyä. Olen niin innoissani tälläisistä mahdollisuuksista, joita tulee vastaan. 

Päätin, että tämän syksyn panostan täysillä uuteen työhön ja sen vuoksi on helpotus, että tälle syksylle ei tullut muita isoja projekteja. Aika ja jaksaminen ei olisi varmasti riittänyt kaikkeen. Tämän vuoksi sanoin muutamia viikkoja sitten, että asioita tapahtuu tarkoituksella. Nyt kun panostan työhön ja elämän pohjan rakentamiseen niin mahdollisuuksia alkaa putkahdella sieltä suunnalta. 

Mokki-Pauliina-syksy

Blogin suhteen on niin ikään luvassa muutoksia, kun osa Fitfashionin blogeista siirtyy terve.fi-sivustolle marraskuun alussa. Olen kiitollinen, että kuulun itse siihen porukkaan, joka siirtyy uudelle sivustolle, mutta tuntui kyllä pahalta kollegoiden puolesta, jotka eivät enää jatka uudelle sivustolle. 

Tietyllä tapaa mulla on myös haikea olo, koska Fitfashion on ollut niin loistava yhteisö tehdä tätä työtä. Fitfashion tuntuu vähän kuin kodilta ja siitä on senkin vuoksi haikeaa luopua. 

Uskon, että uusi portaali antaa uutta inspiraatiota kirjoittaa. Haluan laajentaa myös oman blogin aihealueita ja kirjoittaa entistä enemmän myös lifestyle- kauneus- ja terveysaiheisia kirjoituksia. 

Mokki-Syksy-jarvi-viikonloppu
Syksyinen mökkijärvi

Fitnesselämä on taakse jäänyttä elämää ja sen vuoksi arkea ei täytä enää tiukka ruokavalio ja treenit. Onneksi treenata voi myös rennommalla otteella ja saavuttaa silloinkin hyviä tuloksia. 

Muutos ei tapahdu itsestään ja sen vuoksi asioita täytyy tehdä konkreettisesti, jos haluaa mennä elämässä eteenpäin. Joskus se vaatii jopa ihan täysin ympäristön tai ihmisten muuttamista toisiin vaikka pahalta se tuntuukin. Jokaisella meistä on kuitenkin oikeus päättää millaisessa ympäristössä haluaa elää ja millaisia vaikutteita haluaa ympärillä olevista ihmisistä ottaa omaan elämään. Jokainen on vastuussa omasta onnellisuudesta eikä elämään tarvitse sisällyttää asioita, jotka tuovat pahaa mieltä tai epävarmuuden tunnetta. 

Noutaja-Mokki-rentoutuminen

Mokki-Sielakarvainen-noutaja

Tämä viikonloppu menee rauhassa mökin rauhassa ja näen pitkästä aikaa perhettä ja sukulaisia. On ihanaa päästä nauttimaan tästä alkusyksystä mökin tunnelmassa <3 

Edellisessä postauksessa pohdin miksi terveellisesti syöminen on niin vaikeaa

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *