Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Aknesta lopullisesti eroon

Mun on pakko kertoa uskomattomasta hoidossa, jossa olin tänään! Olin MedSpa:ssa entsyymi-kasvohoidossa ensimmäistä kertaa.

Olen käynyt MedSpassa hoidoissa jo aiemmin ja päädyin kokeilemaan entsyymihoitoa lukuisten kosmetologikäyntien jälkeen. Olen melkein koko nuoruusikäni kärsinyt iho-ongelmista. Mulla on todella helposti rasvoittuva iho, joka tukkeutuu helposti vaikka kuorin sitä parikin kertaa viikossa. Kävin muutamia vuosia sitten läpi todella pahalaatuisen aknen, johon söin roacuttan-kuurin.

Kerroin vuoden alusta, että haluan tavoitella virheetöntä ihoa tai oikeastaan epäpuhtauksista puhdasta ihoa. Tarkoituksena oli käydä kosmetologilla sarjahoidossa puhdistamassa ihoa ja alkuvuodesta jaksoin niissä vielä käydäkin, kunnes kuulin tästä hoidosta. 

Olen käyttänyt monia satoja euroja erilaisiin ihonpuhdistuksiin ja nyt tajuan, että ihan turhaan. Eri kosmetologit ovat luvanneet pysyviä tuloksia erilaisilla sarjahoidoilla, mutta koskaan en ole saanut haluamiani tuloksia. Muutamalla tehokkaalla hoidolla olisin saanut samat tulokset paljon lyhyemmässä ajassa!

Entsyymihoidossa ihoon imeytetään lukuisia erilaisia mineraaleja, jotka vaikuttavat kasvoilla, mutta myös sisällä kehossa edistäen hyvää oloa ja aineenvaihduntaa. Ensin iho puhdistettiin hedelmähapoilla ja pahimpiin epäpuhtauksiin laitettiin salisyylihappoa.

Happohoito.entsyymihoito.aknestaeroon
Hedelmähapot ovat luonnon ihmeaineita!

Entsyymien vaikutuksen huomasi heti hoidon jälkeen. Kasvoilla ja kaulassa oli punaisia, lonkeroisia jälkiä, jotka kertovat siitä, että entsyymit imeytyvät ihoon ja kehoon. Jäljet hävisivät noin vartissa. Hoidossa olleet saavat erilaisia oireita hoidon jälkeen. Toisia paleltaa, toiset meinaavat nukahtaa pystyyn. Itselläni koko kropassa meni kylmiä väreitä, jota kesti ehkä noin puolen tunnin ajan, jonka jälkeen olo oli ihana ja energinen. Hoito siis todellakin vaikuttaa koko kehoon. Ja puhumattakaan lopputuloksesta ihossa!

Entsyymihoito.medspa.akne_.happohoito
Iho hoidon jälkeen

Ihoni oli mennyt aika huonoon kuntoon kevään stressien ansiosta ja varsinkin nenässä ja leuassa oli paljon mustapäitä ja epäpuhtauksia. Iho ei tuntunut hengittävän ollenkaan. Hoidon jälkeen epäpuhtauksista suurin osa oli hävinnyt! Myös poskilla ja leuassa olleet tukkeutumat olivat poissa. Voin kertoa, että tulokset eivät ole koskaan olleet näin hyvät minkään kosmetologin ihonpuhdistuksen – edes sarjahoitojen jälkeen!

Aion mennä kuukauden päästä hoitoon uudelleen ja silloin voi odottaa lähes virheetöntä ihoa. Hoidossa voi käydä myös kesällä, koska aurinko edesauttaa ihon kunnon paranemista. Oli ihanaa olla ilman meikkiä, kun iho tuntui huokosia myöten puhtaalta. 

Aknestaeroon.medspa.kokemuksia.happohoito
Ihohuokoset ovat poskilla ja nenässä pienempiä, kuin ennen hoitoa. Tulevissa hoidoissa ne pienenevät varmasti entisestään!

Tämä saattaa kuulostaa maksetulta mainokselta, mutta sitä se ei ole. Olen käynyt MedSpassa viime vuoden lopusta asti ja maksan mielelläni laadusta. Seison vain hyvien ja toimivien juttujen takana ja nyt olen vihdoin löytänyt sellaisen! Olisinpa aiemmin kuullut tästä hoidosta niin iho-ongelmat olisivat varmasti olleet historiaa jo aikaisemmin. No, parempi myöhään kun ei milloinkaan. 

Onko täällä muita, jotka ovat kamppailleet pitkään iho-ongelmien kanssa?

Edellisessä postauksessa kerroin microblading-kulmien ottamisesta

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (2)

  1. H.M

    Kuulostaa houkuttelevalta!
    Itse olen lukioaikoina syönyt myös tuom roa kuurin akneen. Silti näin kolmekymppisenä saan finnejä edelleen, tosin en onneksi samoin mitoin kun nuorempana. Etenkin, kun menkat ovat tulossa niin poskiin ja leukaperiin tulee ihonalaisia finnejä, joista sitten saattaa jäädä arpiakin… Kasvojeni iho ei muutenkaan ole tasaisen värinen, niin uuet arvet aina ärsyttävät.

    • pauliinafitworld

      Mulla on ihan sama juttu, että varsinkin leukaan tulee menkkojen aikaan finnejä. On kyllä ärsyttävää kun on jo niin monet vuodet kärsinyt näistä iho-ongelmista

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.