Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

1 päivä kisoihin – mitä tällä hetkellä tapahtuu?

Saavuttiin eilen Jyväskylään pienten mutkien jälkeen. Vaikka lähdettiin ajamaan jo aikaisin, niin silti alkuilta oli yhtä säheltämistä. Lopulta kuitenkin päästiin asunnolle, jossa yövymme täällä Jyväskylässä. 

Jonotettiin rekisteröintiin yli tunti, mutta bikinit ja kengät meni läpi, se on tärkeintä!
Jonotettiin rekisteröintiin yli tunti, mutta bikinit ja kengät meni läpi, se on tärkeintä!

Joku tuossa kauhisteli kisoja edeltävää nesteen juomista, mutta niin kuin joku oli kommentoinutkin, niin se kuuluu lajiin ja olen ammattitaitoisissa käsissä.

Valmentajan mukaan mun kroppa onkin hyvin lahjakas rasvanpolttoon, koska se alkoi reagoida nesteeseen jo ensimmäisen päivän aikana. Eilen illalla nestettä olikin lähtenyt liikkeelle jo sen verran, että loppuillasta maha kurisi ja valmentajan kuntotsekissä tuli positiivinen tuomio: kuntoa pehmennetään sunnuntaita kohden ja tyttö kotiin syömään. 

Kuva rekisteröinnistä
Kuva rekisteröinnistä

Siihen loppui sitten se 22 viikon herkkulakko, kun riisikakkujen päälle sai laittaa reilusti muun muassa Nutellaa ja hilloa. Näin voidaan tehdä, koska rasvat on alhaalla, jolloin hiilihydraatit toimivat oikein, menevät helposti läpi ja tarttuvat oikeisiin kohtiin lisäten samalla energiatasoja. Ja niinhän ne juuri toimivatkin. Tänään aamulla olo oli jopa kevyempi, kuin eilen. 

image

Tämän päivän ajan olenkin tankannut hiilihydraattia reilummin, mutta kummasti vain nälkä on kova. Viimeistelyjen kanssa mennään nyt tunti kerrallaan ja fiiliksiä kuunnellen. 

Huomenna se onkin sitten menoa! Olen tällä hetkellä hyvällä fiiliksellä ja selvästi energisempi pienen tankkauksen ansiosta. Nyt pistän kaiken keskittymisen huomiseen kisaan! 🙂 Kiitos ihan älyttömästi kaikille ihanista tsempeistä edelliseen postaukseen, jokainen niistä lämmittää mieltä 🙂 

Kommentit (2)

  1. Juulia

    Odotan niin miltä näytät lavalta!
    Viime kisoissa sä olit iha mahtava ja oot menny eteenpäin, eli en voi oottaa muuta kuin upeaa naista 🙂
    Onnea huomiseen!!

  2. Anniina

    Näytit upealta lavalla !

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.