Nettivalmennus – paras Black Weekend -tarjous

Kerroinkin Instagramissa eilen huikeasta Black Friday -tarjouksesta koskien uutta Timmiksi by Pauliina -valmennusta. On ihan huippua miten moni lähti mukaan jo eilen ja olen todella innoissani, koska tarjoukset jatkuvat vielä koko viikonlopun ajan!

Timmiksi by Pauliina -valmennuksen avulla pääset eroon niistä sitkeimmistä (ja ärsyttävimmistä) viimeisistä kiloista, jotka eivät meinaa lähteä vaikka mitä tekisi. Valmennukseni pureutuu myös monen naisen ikuiseen ongelmaan selluliittiin ja lisää energiaa arkeen. Varsinkin pimeän talven keskellä lisäenergia todella on tarpeen! Saavutat samalla naisellisia muotoja, joiden avulla varmistat, että olet ensi kesänä bikinikunnossa.

Ovatko ohjelmat tiukkoja? Voiko kasvissyöjä lähteä mukaan valmennukseen?

Valmennusmentaliteettini on ollut aina sellainen, että kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeintä. Tämä tarkoittaa sitä, että tässäkään valmennuksessa ei tulla näkemään aterioina pelkkää parsakaalia ja kanaa vaan ne koostetaan monipuolisesti erilaisista vaihtoehdoista. Olit sitten gluteenittoman, sekavalion tai kasvisruokavalion ystävä, löytyy valmennuksesta vaihtoehdot siihen.

nettivalmennus - rasvanpoltto kiinteytyminen -syke - pauliina pakarinen

Millaisia salitreenit ovat ja kauan niihin menee aikaa?

Parhaimmat tulokset tulevat silloin kun kropalle annetaan sopivasti lepoa ja aikaa palautua. Kun lähdet mukaan valmennukseeni, sinun ei tarvitse pelätä, että salilla pitäisi viettää joka ikinen ilta. Ensimmäiset viikot treenataan kolmijakoisella ohjelmalla, jonka jälkeen voi halutessaan siirtyä nelijakoisen ohjelman pariin. Kaikki treenit saa tehtyä 45 minuutissa, joten salilla ei tarvitse viettää määräänsä enempää aikaa.

Mitä kaikkea saan ostaessani valmennuksen?

Voin sanoa, että Timmiksi by Pauliina -valmennus sisältää materiaalia henkilökohtaisen valmennuksen verran. Kun ostat valmennuksen, pääset Sykkeen mobiilisovellukseen, josta löydät ohjelmat, chatin, jonka kautta voit esittää minulle kysymyksiä, viikoittaiset motivaatiovideot ja paljon muuta. Tässä valmennuksessa et saa ainoastaan paperilappuja kouraan vaan lähdet upealle matkalle kohti energisempää ja motivoituneempaa itseäsi.

nettivalmennus rasvanpolttoon - kiinteytyminen - kehonhuolto
Viikoittaiset treeniin ja motivaatioon liittyvät videot pitävät sinut innostuneena.

Paljonko valmennus maksaa?

Nyt valmennuksen ollessa Black Weekend -tarjouksessa hintaan 47,94€ saat kaiken tämän vain yhden kuntosalimaksun hinnalla eli 1,59 eurolla päivässä. Aika pieni hinta timmimmästä olemuksesta ja energisemmästä itsestä, eikö vain?

Lue lisätietoja valmennuksesta täältä. 

Black Weekend -tarjouksen pääset noutamaan täältä. Lomake toimii nyt viikonlopun ajan alennuskoodin tavoin, jonka jälkeen valmennuksen voi ostaa taas normaalisti Sykkeen verkkokaupasta.

timmiksi by pauliina - nettivalmennus - kesakiloista eroon

Mitä vielä mietit?

Nyt on ihan loistava tilaisuus päästä kokeilemaan valmennusta todella edulliseen hintaan ja voin luvata sinulle, että se tuo varmasti lisää motivaatiota arkeen ja saavutat tavoitteesi. Moni saattaa stressata joulun tuloa, mutta on parempi aloittaa nyt eikä myöhemmin. Jouluna voit hyvin herkutella ja palata sitten valmennuksen pariin tai voit valita aloituspäivän joulun jälkeen 30.12 tai 6.1.

Olen koko valmennuksen ajan mukana tukemassa ja varmistan, että jokainen pääsee tavoitteeseen! 🙂 Lähde siis mukaan täältä nyt!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *