Parempaa oloa
Parempaa oloa

TERVEYS | PAINONHALLINTAA JA JAKSAMISTA

  Coachingkira täällä kirjoittelee ja testailee hyvinvoinnin.fi –verkkokaupan tuotteita! 🙂 Olen kirjoittanut FitFashionilla nyt vuoden, ja kirjoitukseni keskittyy monipuolisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin teemoihin.

Olen 34-vuotias liikunnan ammattilainen ja Terveysvalmentaja, jonka lisäksi pidän hyvinvointiluentoja ja työhyvinvointivalmennusta pääkaupunkiseudulla.

Blogini löydät täältä, vlogini täältä.

Koska olen hyvinvoinnista ja liikunnasta suuresti kiinnostunut, niin valitsin testattavaksi kaksi tuotetta: vihreä kahvipapu-uute ja pakurikääpäuute, sillä nämä ovat ajankohtaisia terveys edellä –tuotteita.

terveys

TERVEYS | VIHREÄ KAHVIPAPU PAINOHALLINNASSA

Vihreän kahvipapu-uutteen plussaa on sen luonnollisuus: Puhdas +caps on vegekapseli, joka ei sisällä täyte-, säilöntä, -pinta eikä väri- tai makeutusaineita.

Puhdas + caps –kapseleita suositellaan otettavan 1-2 kapselia 2 kertaa päivässä.

terveys

Miten vihreäkahvipapu-uutteen sanotaan auttavan painonhallinnassa?

Markkinoilla on monen monta rasvanpolttajaa ja rasvan palamista tehostusta lupaavia tuotteita. Vihreäkahvipapu-uutteen sanotaan edesauttavan painonhallintaa ja Amerikassa se on yksi suosituimpia painonhallintavalmisteita.

Vihreät kahvipavut ovat paahtamattomia kahvipapuja. Ne sisältävät klorogeenihappoa, jonka on huomattu tehostavan painonpudotusta estämällä glukoosin vapautumista elimistössä. Sen on myös huomattu lisäävän rasvan palamista maksassa.

Näin vihreän kahvipapu-uutteen kerrotaan muodostavan toimivan kombon, joka estää ylimääräisen rasvan imeytymistä elimistöön ja tehostavan elimistöön varastoituneen rasvan palamista.

Toimiiko se?

Uskaltaisin väittää, että fiilikset ovat yksilöllisiä. Myös lähtötaso ja jo kehossa oleva rasvakudoksen määrä vaikuttaa. Lisäksi vaikutusta on myös elintavoilla: ruokailuilla ja liikunnalla. Painonhallinta ja –pudotus on aina monen tekijän summa.

Yksinään mikään pilleri ei siis ihmeitä tee, mutta painohallinnan ja –pudotuksen tukena sitä voit testata. Kyllähän siitä aina lisämotivaatiota saa, jos homma buustautuu!

Itse en (enää) käytä rasvanpolttotuotteita, joten vertaaminen mihinkään muuhun on hankalaa. Itse suosittelisin testaamaan vaikutuksen omalla kohdallasi. Ilmeisesti monella on vireystila noussut, nälkä vähentynyt ja jonkin verran paino laskenut pidemmän ajan (reilu 2 kk) käytön aikana.

Joskin kapselit kannattaa hankkia luotettavalta valmistajalta ja luotettavasta verkkokaupasta.

terveys

TERVEYS | PAKURIKÄÄPÄ, TUHANSIA VUOSIA TUNNETTU ROHTO

Innostuin pakurikäävästä silloin, kun se markkinoille tuli. Se on tunnettu monipuolisena rohtona kansanlääkinnässä tuhansien vuosien ajan ja nykyään sitä on myös tutkittu paljon.

Olet saattanut joskus kuulla pakurikäävästä myös nimen Chaga. Suomessa sitä käytettiin sota-aikana kahvin korvikkeena ja teen sijasta ns. ”tikkateenä”.

Mikä itseäni siinä viehättää on sen monipuoliset terveysvaikutukset: vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja.

Liikkuvana ihmisenä itseäni viehättää pakurikäävän lupaus parantaa yleiskuntoa vahvistamalla vastustuskykyä. Siten se auttaa jaksamaan, sillä se torjuu tulehduksia.

Vaikka kaapistani löytyy pakurikääpäteetä, niin viehätyin ajatuksesta lorauttaa kahviini Puhdistamon Pakurikääpäuutetta. Itselläni löytyy kaapista myös pakurikäävällä maustettua kahvia, joten tuntui luontaiselta lisätä tätä persoonallisen makuista uutetta juuri aamukahviini.

terveys

Kahvin lisäksi voit lorauttaa pipetillisen uutetta myös teen, smoothien, smoothiebowlisi tai proteiinishakesi sekaan.

Kotimainen Puhdistamo kertoo pakkauksessaan pakurikääpäuutteensa olevan markkinoiden laadukkainta, joka tulee niin itse tuotteen puhtaudesta, kuin eettisestä toiminnasta ja laatuun panostamisesta.

Oletko itse testannut jompaakumpaa? Mitä olet huomannut käytön myötä?

Terveyttä kaikille!
x Kipa

Kommentit (1)

  1. Johanna

    Olipa kiva lukea mietteitäsi myös täällä Kipa!?

    Mä oon käyttänyt juuri tuota kyseistä pakuriuutetta aamukahvissa jo pitkään. Tykkään ajatuksesta että se tasoittaa kahvin happamoittavaa vaikutusta. Pullon käytettyäni pidän siitä viikon tauon jotta tehot säilyy.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *