Parempaa oloa
Parempaa oloa

KAUNIIN IHON SALAISUUS – PALASAIPPUAA JA ÖLJYÄ?

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Minut tuntevat, tietävät, että hyödynsin opiskeluaikoina kaikenlaisia edullisia konsteja venyttää penniä. Tein viikoksi kaalilaatikkoa, käytin vähän meikkiä, lopetin kampaajalla käymisen ja käytin palasaippuaa peseytymiseen. Jopa kasvoille. Kun sain kutsun tulla bloggaamaan Hyvinvoinnin Tavaratalon tuotteista, tiesin heti, että otan esille tämän ekologisen, edullisen ja ihanan tavan hoitaa ihoa. Täällä siis tänään seurananne Sonja, Sonjaaleksandras -blogista.

Talven tullessa huomaan, että ulkonäkö saattaa helposti vaikuttaa väsyneeltä ja harmaalta. Kun aurinko ei paista, ihon vitamiinivarastot alkavat huveta ja iho muuttuu helposti harmaaksi. Siinä kohtaa on hyvä tuoda iholle luonnollisia vitamiineja ja antioksidantteja. Myös hyvä puhdistus auttaa ihoa vastaanottamaan näitä raaka-aineita.

Jos voisin valita kaksi itselleni tärkeintä ihonhoidon tuotetta, ne olisivat aina puhdistus ja öljyseerumi. Joten ei ollut yllättävää, että valitsin verkkokaupan tuotteista juuri nämä kaksi. Käytän lisäksi hoitovettä, merkkiä ja koostumusta vaihdellen. Näin saan öljymäiset tuotteet imeytymään paremmin. Parasta valitsemissani tuotteissa on se, että pääraaka-aineina toimivat samat marjat, joita syön päivittäin myös itse.

Aloitetaan puhdistuksesta. Valitsin Flow kosmetiikan Puolukka kasvosaippuan, joka sopii kuivalle ja normaalille iholle. Tuote on täysin vegaaninen ja luonnonmukainen, Suomessa valmistettu tuote. Raaka-ainelista on helppo ja selkeä, joten tiedät mitä ihollesi laitat. Tuoksussa tulevat esille eteeriset öljyt, muun muassa laventeli, appelsiini sekä frankinsense. Tietenkin nimensä mukaisesti myös puolukkaöljy tuo oman vivahteensa. Palasaippuassa ihaninta on sen kesto ja helppous. Tuotetta ei tarvita paljoa ja se puhdistaa hyvin meikin pois. Iho jäi raikkaaksi ja puhtaaksi. Toisin kuin perinteinen palasaippua, tämä tuote ei kuivata ja tee ihostasi raastinrautaa.


Hyvän puhdistuksen jälkeen iho kaipaa kosteutta ja valitsinkin Flow kosmetiikan Mustikka & Ruusunmarja Öljyseerumin. Tuote sopii seka- rasvoittuvalle iholle ja valitsinkin tämän nimenomaan päivätuotteeksi. Haluan, että päivän aikana iholle viedään hieman kevyempi tuote, joka hillitsee talin tuotantoa. Yöksi valitsen usein öljyisemmän, kuivan ihon tuotteen. Tämä öljyseerumi rauhoittaa ihoa, sisältää runsaasti antioksidantteja ja tasapainottaa talin tuotantoa. Tuote tekee ihosta pehmeän, tasaisen ja sen päälle on helppo tehdä päivän meikki. Jälleen aineosaluettelo on ihana, sillä jokaisen raaka-aineen voi tunnistaa luonnolliseksi. Jokainen aineosa tekee oikeasti jotain ja kokonaisuus toimii. Reilun kuukauden käytöllä ihoni on pysynyt heleänä ja kosteutettuna. Suosittelen!

Mitä muuta teen iholleni, jotta se pysyy kauniina kesät talvet?

Juon paljon vettä, liikun, syön ravinteikkaasti ja huolehdin kosteutuksesta. Näiden tuotteiden lisäksi käytän hoitovesiä ja välillä myös naamioita tuomaan lisäkosteutta. Jokapäiväiset tuotteet ovat kuitenkin ne tärkeimmät ja niihin kannattaa panostaa. 100% luonnonmukainen tuote on hieman hintavampi kuin synteettinen (riippuu tuotteesta), mutta nämä tuotteet ovat myös todella riittoisia. Joten, jos haluat pidemmän päälle edullista ja luonnollista, kannattaa kokeilla kasvoille tarkoitettua palasaippuaa ja öljymäistä kosteuttajaa.

Täältä pääset kurkkimaan Puolukka kasvosaippuaa ja Mustikka & Ruusunmarja Öljyseerumia Hyvinvoinnin Tavaratalon verkkosivuilta.

Onko muita palasaippuaa ja öljyseerumeita fanittavia?

-sonjaaleksandras

Kommentit (1)

  1. Terhi

    Heippa! Oon käyttänyt myös kasvojen pesussa flow kosmetiikalta palasaippuaa, mutta se on mustikka versio. Mulla iho tuntuu sen jälkeen aina tosi kuivalta ja kiristävältä, niin olisko tuo puolukka parempi vaihtoehto? Oletko kokeillut sitä mustikkaa?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *