Nopeat terveelliset herkut

Moi Minä olen Tiina ja kirjoittelen täällä Fitfashionissa blogia nimeltään Terveelliset herkut. Blogissani on paaaaljon paljon niin suolaisia kuin makeitakin reseptejä, joita kannattaa käydä lukaisemassa jos kaipaat helppoja ja nopeita vinkkejä ilman valkoista sokeria ja vehnäjauhoja. Olen 37-vuotias pienen pojan työssäkäyvä äiti joten reseptejä olen koonnut kiireiseen arkeen siten että myös sinä voit helposti toteuttaa niitä koska vain. Useimmissa resepteissä olen huomioinut myös vegaania ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavia. Reseptien ohella kirjoittelen välillä ihan muutakin asiaa terveyteen tai hyvinvointiin liittyen ihan noin omasta lähtökohdasta ja mielenkiinnosta.

Olen tosi iloinen että pääsin kirjoittelemaan mukaan tähän Parempaa oloa yhteistyöblogiin. Sain testailla tuotteita Hyvinvoinnin tavaratalon sivuilta ja ahhh mikä valinnanvaikeus siellä iski! Käy vaikka kurkkaamassa!

No otin tähän kirjoitukseen mukaan 2 tuotetta, jotka haluan nostaa arjen hektisiin hetkiin kun ehkä tekisi mieli jotain nopeasti, hyvää mutta terveellistä!

Ensimmäinen niistä on Puhdistamon suklaasmoothie. Jep, ei tää oikeesti tarviis muita esittelyjä, mutta kerronpa kuitenkin. Tää smoothie sopii just sulle, jos et halua täyttää keittiön kaappeja kaikilla mahdollisilla superfoodeilla vaan haluat ne mieluiten yhdestä ja samasta pakkauksesta valmiiksi oikeisiin mittasuhteisiin pakattuna. Paketista tulee yhteensä 15 suklaasmoothieta + voit tietysti smoothien ohella käyttää jauhetta myös esimerkiksi puuron joukkoon. Suklaasmoothie on sekoitus raakakaakaojauhetta, paahdettua kaakaota, macaa ja johanneksenleipäpuujauhetta, lisäksi siinä on tocoa, riisiproteiinia, mct-öljyä ja celtic-merisuolaa.

Raakakaakao pitää sisällään paljon antioksidantteja (yli kymmenen kertaa enemmän kuin esimerkiksi mustikka!), vitamiineja ja mineraaleja. Raakakaakao saa aivoissa aikaseksi sellaista mielihyväntunnetta mitä voit esimerkiksi tuntea urheilusuorituksen jälkeen tai ihastuneena. Myös maca on melkoinen superfood ja sillä on myös jaksamista ja suorituskykyä vahvistava vaikutus. Maca vaikuttaa hedelmällisyyteen, seksuaaliseen vireyteen sekä myös hormonitoimintaan joten nämä kaksi ainesosaa vieläpä yhdessä ja samassa suklaasmoothiessa vaikuttavat tuplasti 🙂 Tää herkku sopii hyvin vaikka välipalaksi.

Suloinen synnitön suklaasmoothie

  • 2,5 dl mantelimaitoa (tai muuta nestettä)
  • 1/2 banaani
  • 3 rkl Puhdistamon suklaasmoothie jauhetta

Sekoita ainekset blenderissä ja lisää sekaan halutessasi jäämurskaa niin saat kuohkean viileän suklaasmoothien.

Toinen herkku minkä haluan nostaa esiin ovat nämä Ginger peoplen GIN GIN spicy apple inkiväärikarkit jotka saavat ainakin minulta täydet 10 pistettä. Nämä tahmeat, toffeeta koostumukseltaan muistuttavat maukkaat inkiväärinamit saavat taatusti myös sinut pitämään inkivääristä. Namit sisältävät ruokosokeria, inkivääriä ja tapiokatärkkelystä.  Jo muutama nami saa varmasti herkkuhimon taltutettua! Valikoimasta löytyy myös original, hot coffee ja hard maut, katso myös muut Ginger Peoplen herkut inkiväärituotteet.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *