Niinhän sitä luulisi, että sauna on kodin puhtain paikka

Täällä kirjoittelee vieraskynallä normaalisti Prime life by Umppu blogia kirjoittava 34-vuotias kolmen lapsen äiti Tampereelta. Meidän arki kotona on aina todella hektistä ja voisin jopa sanoa, että siivoaminen kuuluu siihen arkeen päivittäin halusitpa tai et. Kirjoitin tänne aiemmassa blogi postausessa siitä, kuinka testasin ekologisia pesuaineita ja nyt niistä hieman lisää. Meillä käytetään päivittäin pesutiloja ja ainakin kerta viikkoon talvisin saunaa. En tiedä on meidän veteen tullut vuosien mittaan muuttoksia, koska ainakin omassa työssäni kampaajana huomaan asiakkaiden hiuksissa erillaisia epäpuhtauskertymiä, mitä ei ole aina ollut.

Ensinnäkin järkytyin missä kunnossa meidän kylpyhuoneen lattiassa oleva saumat oli. Ne olivat niin likaiset, että en muista koska olisin vastaavaa nähnyt. Ehkä se, että en vain ole vilkaissut niitä hetkeen. Kalkki kertymää oli todella paljon ja pinttynyttä likaa. Ajattelin että ne ei kyllälähde irti millään, mutta aina sitä pitää ensin itse sinnikäästi yrittää. Kokeiluun otin Attitude kylpyhuonesuihkeen, mikä poistaa kalkki- ja saippuajäämiä ympäristöä rasittamatta.

Likaa oli niin paljon, että suihkin sauman ensin täyteen ainetta ja jätin sen vaikuttamaan. Kun aine oli vaikuttanut tunnin huuhtelin sen ja suihkutin toisen kerronksen. Mulla oli apuna juuriharja, millä hinkkasin saumat jotka lähtivät todella puhtaaksi. Pakko sanoa, että olin yllättynyt, koska olen aiemmin kokeillut useita eri aineita tähän samaan hommaan ja mikään ei ole tehonnut. Attitude on Kanadalainen sarja sertifioidusti ekologisia ja hiilidioksidineutraaleja pesu ja kodin puhdistusaineita. Attituden tuotteita käyttämällä sinun ei tarvitse huolehtia ovatko tuotteiden raaka-aineet turvallisia. Yritys on myös sitoutunut vegaaneihin ja luonnollisiin raaka-aineisiin ja tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eikä näissä näin ollen käytetä listattuja allergeeja.

Pesin myös kauttaaltaan koko saunan ja pesuhuoneen laatat saman sarjan Attitude lattipinnoille tarkoitetulla puhdistusaineella.Tuotetta oli miellyttävä käyttää ja puhdasta tuli. Kun koko urakka oli valmis oli ihana mennä puhaatseen saunaan ja sekoittaa löylyveteen hieman saunatuoksua ja nauttia puhtaudesta.

Nämä tuotteet löytyy Hyvinvoinnin tavaratalosta <3

-Umppu

Kommentit (1)
  1. Pitääpä laittaa hankintaan! Sauna ja kylppäri kaipaa kyllä pesua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *