Parempaa oloa
Parempaa oloa

Miten rentoutua arjen kiireissä?

Heippa kaikille!

Kirjoittelen FitFunFamily– blogia FitFashionilla yhdessä mieheni Domin kanssa. Nyt saimme tilaisuuden päivittää myös tätä blogia, kiitos siitä! Elämme tällä hetkellä melko kiireistä lapsiperhearkea, mutta siitä huolimatta haluamme elää aktiivista elämää. Pyrimme treenaamaan, syömään terveellisesti, mutta ennen kaikkea nauttimaan elämästä ja kasvattamaan tyttäristämme kunnon kansalaiset. Blogin ja kotiäitiyden lisäksi teen myös ravintovalmentajan töitä ja Dom puolestaan suorittaa Personal Trainer- opintojaan loppuun. Tekemistä siis riittää, mutta vastapainona osaamme myös relata superhyvin sekä ottaa rennosti ja nauttia elämästä perheen kanssa. Väittäisinkin, että yksi parhaista taidoista onkin oppia elämään hetkessä ja nauttimaan arjen kauniista hetkistä. Elämä koostuu suurimmaksi osaksi arjesta eikä lomamatkoista tai juhlista.saunatuoksutYksi niistä arjen ihanista asioista on saunominen.

Dom on kotoisin Itävallan Alpeilta, missä saunoja löytyy ainoastaan uimahalleista ja hyvin varustelluista kuntosaleista. Tilanne on siis hieman eri kuin täällä meidän Suomessamme, missä asukkaita on 5 miljoonaa ja saunoja yli 2 miljoonaa. Itse en varmasti osaa arvostaa saunaa tarpeeksi, mutta itävaltalaisten tullessa meille kyläilemään itsekin tajuaa kuinka ihanaa arjen luxusta meillä on omassa kodissamme. Itävaltalaisten ollessa meillä kylässä lämpiää saunamme jokaikinen ilta, eikä saunatuoksujen käyttöä säästellä. Saimme valita Hyvinvoinnin Tavaratalolta testiin joitakin tuotteita ja tottakai oli aivan pakko saada kokeilla ihanan jouluisia saunatuoksuja. Piparin- ja glögintuoksuiset saunatuoksut sopivat paremmin kuin hyvin omaan saunaamme, mutta myös joululahjoiksi.saunatuoksut

Saunominen on meillä usein perheen yhteinen rentoutumishetki. Jopa Estella pysyy minuutteja paikoillaan ollessaan saunassa, kunhan saa  hieman läträtä samanaikaisesti vedellä. Sauna on myös some-vapaata aluetta, mikä nykypäivänä netin ollessa kokoajan saatavilla on suuri plussa. Mikäli myös parisuhteessa some menee kahdenkeskisen ajan edelle, niin suosittelen päivittäin saunomista puolison kanssa! 😉saunatuoksut

Saunominen on yksi niistä arjen hemmotteluhetkistä, mikä ei vaadi paljoa rahaa tai vaivaa. Sinun ei myöskään tarvitse saada saunomisen ajaksi lastenvahtia. Saunoa voi koko perheen voimin, kahdenkesken puolison kanssa tai ihan yksin. Sauna on ainoa paikka kodissamme, mikä on aina siisti  ja saunatuoksujen ansiosta siellä tuoksuu aina ihanalle. Siisti ympäristö, hyvä tuoksu ja rakas seura, voiko enää paremmin rentoutua. Nautin siististä kodista todella paljon, mutta harvoin lapsiperheessä koti on kuin sisustuslehdestä. Kun koko kämppä on sekaisin ja työt painaa päälle, niin on ihanan rentouttavaa mennä saunaan, tiputtaa pari tippaa hyvän tuoksuista saunatuoksua ja sytyttää muutamat kynttilät. Siinä unohtuu sotkuinen kämppä sekä rästissä olevat hommat, somesta puhumattakaan.

Kaipaako teidän sauna vielä jouluisia tuoksuja tai puuttuuko pukinkontista vielä paketti naapureille? Tutustu ihmeessä Hyvinvoinnin Tavaratalon saunatuoksuihin ja jos olet nopea, niin ehdit tilata tuotteet vielä jouluksi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *