Parempaa oloa
Parempaa oloa

Kollageeni pelastaa kuivan talvi-ihon

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin tavaratalo

Moikka kaikille! Olen 25 -vuotias personal trainer ja bikini fitness kilpaurheilija Helsingistä ja Fitfashionilla olen ollut jo kohta neljän vuoden ajan. Blogissani annan vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen sekä otan myös kantaa ajankohtaisiin aiheisiin. Blogiani pääset lukemaan täältä.

Kauneus ja ihon hyvinvointi on lähellä sydäntäni, koska paljon treenaavan iho joutuu helposti koville. Talvi on myös pahaa aikaa iholle, kun lämpötila laskee ja ilma on kuiva. Huomaan sään vaikutuksen ihoon ja myös sen vuoksi haluan pitää siitä erityistä huolta.

Olen jo pitkään käyttänyt kollageenia sisältäviä tuotteita ja olen huomannut selvän eron ihon kunnossa. Kollageenihan on ihmisen luonnollinen proteiini, jonka määrä alkaa laskea 25 -vuotiaana. Kollageeni pitää ihon kosteutettuna, kimmoisana ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Olen ihan ihastunut Puhdas+ Gollagen seerumiin, jonka sain Hyvinvoinnin tavaratalosta kokeiluun. Käytän seerumia öisin tuomaan iholle kosteutta ja se on myös niin kevyt, että laitan sitä usein meikin alle. Seerumi imeytyy iholle nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Seerumissa on ihanaa se, että se ei jätä liian kosteutetun näköistä pintaa, joten myös meikki sen päällä näyttää hyvältä. Oma ihoni on helposti rasvoittuva, joten meikinalusvoiteen täytyy olla mattainen tai muuten iho kiiltää jo puoleenpäivään mennessä.

puhdas kollageeni
Kollageeniseerumi ja savinaamio, täydellinen yhdistelmä talvi-iholle

Myönnän, että treenaan aika usein meikkiä kasvoilla. Ei kovin fiksua, tiedän, mutta usein palo treenaamaan on niin kova, että meikkien pesu ei ole ensimmäisenä mielessä kun pääsee salille. Pidän ihoni kuultavana ja puhtaana käyttämällä kerran viikossa savikuorintaa ja siihen ehdoton lempparini on Cattier Parisin Clay Scrub, jonka sain myös testiin. Olen käyttänyt kuorintaa nyt kuukauden ajan kerran viikossa ja huomaan selkeän eron. Iho on kuulas ja epäpuhtauksia ei synny yhtä nopeasti iholle. Ja en voi edes sanoin kuvailla miten ihanan raikas tuoksu tässä tuotteessa on!

Itse pidän siitä, että tuotteessa on virkistävä tuoksu, joka kruunaa kasvohoidon. Ihan kun olisi kauneushoitolassa omassa kodissa.

Savikuorinnassa on pienen pieniä rakeita

Teen usein niin, että kuorin ensin kasvot savikuorinnalla ja levitän sen jälkeen kasvoille seerumia. Meikki näyttää näin todella tasaiselta ja raikkaalta. Näillä tuotteilla taltuttaa pahemmankin talvi-ihon. Nämä tuotteet ovat hyviä lahjaideoita ja ilahduttavat saajaa varmasti. Kun tilaat 16.12 mennessä niin lahjat ehtivät vielä pukinkonttiin! 🙂

kollageeniseerumi
Kuvan meikissä on alla seerumia
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *