Kasvoille kirkautta kohti uutta vuotta

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Täällä kirjoittelee tällä kertaa Hilla. Viime postaukseni Parempaa oloa -blogissa käsitteli talvi-ihon hoitoa ja kasvojen kuorintaa. Ajattelin jatkaa ihonhoidon parissa ja toisella tärkeällä aiheella, ihon kosteutuksella.

Sitä ennen toivotan Sinulle hyvää alkanutta uutta vuotta 2018. Näin vuoden vaihteen tienoilla monilla on usein tapana pohtia mennyttä vuotta ja samalla myös suunnitella jossain määrin tulevaa. Millainen viime vuosi oli? Millainen haluaisin seuraavan vuoden olevan?

Vuoden vaihtuessa monilla on tapana kiinnittää huomiota elintapoihin, liikuntaan ja ruokavalion viilaamiseen. Takana on varmaankin herkuttelua joulupöydässä ja uuden vuoden juhlinnoissa. Se kuuluukin asiaan, mutta jossain vaiheessa tekee varmasti mieli hieman keventää. Joillain herkuttelu voi näkyä kasvojen iholla näppyinä tai kuivuutena. Uuden vuoden alussa onkin hyvä hetki hieman puhdistaa ruokavaliota ja antaa iholle kosteutusta sisältä ja ulkoa.

Sisäisesti ihon kosteudesta voi huolehtia pehmeitä rasvoja nauttimalla; lisäämällä päivittäiseen käyttöön esimerkiksi pähkinöitä, avokadoja ja öljyjä. Vesipulloa kannattaa kantaa mukana koko päivän ja hörppiä tasaisin väliajoin vettä, jotta aineenvaihdunta pysyy yllä ja kuona-aineet pääsevät liikkumaan. Ruokavalioon voi lisätä ihoa ravitsevia ruoka-aineita, kuten marjoja, hedelmiä, vihanneksia ja juureksia. Myös liikunta laittaa veren kiertämään ja tuo hyvää buustia ihon kosteustasapainoon.

Sisäisellä kosteutuksella on suuri vaikutus ihon kirkkauteen ja puhtauteen, mutta sen lisäksi kosteustasapainoa kannattaa tukea ja ylläpitää laadukkaalla luonnonkosmetiikalla, joka sisältää hyviä raaka-aineita. Hyvinvoinnin Tavaratalossa on laaja kattaus luonnonkosmetiikkaa, joista tässä postauksessa nostan esille pari omaa suosikkiani.

Luonnollista kosteutusta

Esimerkiksi tämä kuvan Mossa Nutritive Antioxidant Päivävoide ravitsee ja kosteuttaa ihoa ihanan lempeästi. Tuote sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, joten siinä mielessä se on ihanteellinen suomalaiselle iholle, varsinkin näin talvella. Päivävoide sisältää lakan ja C-vitamiinin bioaktiivisen yhdistelmän, joka syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti. Lakan antioksidantit ja hyalyronihappo ehkäisevät ihon ikääntymistä ja silottavat ihoa.

Olen levittänyt tuotetta aamupesun jälkeen kasvoille. Raikas lempeä tuoksu ja kosteuttava koostumus antavat hyvän startin päivään. Meikin alla kasvovoide toimii myös hyvin.

Mossa Youth Defence – tuotesarjan erityispiirteet:

  • Tuotesarja on suunnattu 20+ vuotiaille naisille.
  • Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä.
  • Tuotteet ovat ECOCERT – sertifioitua luonnonkosmetiikkaa!
  • Jokainen tuote sisältää pohjoisesta kasvaneiden ja kerättyjen marjojen vitamiinipitoisia uutteita.

Toinen toimiva löytöni Hyvinvoinnin Tavaratalosta on ollut tämä Lavera Hydro Effect Seerumi. Seerumi suojaa ihosoluja ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Myös tämä tuote sisältää tehokosteuttavaa hyaluronihappoa sekä sen lisäksi luomu aloe veraa ja luomulevää, jotka tekevät ihosta pehmeän ja vähentävät kosteuden haihtumista iholta.

Tätä tuotetta olen levittänyt kasvoille iltaisin ennen nukkumaan menoa, joskus hieman paksumman kerroksen ja antanut sen rauhassa imeytyä ihoon sohvalla makoillessa. Tuotetta voi toki käyttää myös aamuisin. Seerumin jälkeen ihon kosteutus kannattaa viimeistellä kasvovoiteella.

Tämä Leveran seerumi ja tuo Mossan kasvovoide toimivat hyvin yhdessä, testattu on. Siinä kaksi luottosuosikkiani, joiden voimalla on hyvä suunnata katse kohti vuotta 2018 ja uusia mahdollisuuksia.

Ihanaa päivää!

-Hilla

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *