Parempaa oloa
Parempaa oloa

Hyvän olon vuosi 2018

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Terveyden ja hyvinvoinnin rintamalla ei koskaan pysytä paikallaan. Uudistumisessa ja uuden kokeilussa ei olekaan mitään pahaa, sillä parhaimmillaan se antaa tuotteiden valmistajille viestin: emme tyydy samaan vanhaan ja vaadimme vastuullisuutta.

On vaikeaa ajatella omaa hyvinvointiaan välittämättä luonnon hyvinvoinnista – ja se on hyvä. Tänä vuonna esimerkiksi sopii toivoa, että luontoon ja juomaveteemme päätyvä mikromuovi Suomessakin vihdoin kielletään kaikessa kosmetiikassa. Sitä odotellessa onkin parempi suosia valinnoissaan luonnonkosmetiikkaa.

Jätettä syntyy myös pakkauksista, mutta onneksi Suomessa ollaan tällä saralla valistuneita. Tiesitkö, että jo nyt maassamme on kehitetty täysin biohajoava pakkausmateriaali, joka toivottavasti pian saadaan käyttöön niin kosmetiikka- kuin elintarviketeollisuudessakin!

Lautasella hyönteisiä ja kasviksia

Vuonna 2018 vege- sekä gluteenittomien tuotteiden buumi syvenevät entisestään. Myös aivojen hyvinvoinnista puhutaan edelleen ja opetellaan nauttimaan suolistolle hyvää tekevästä, fermentoidusta ruuasta.

Suomalaiset kaurapohjaiset keksinnöt ovat yhä kysytympiä ja ruokaa kokataan satokautta silmällä pitäen. Toisaalta vegen vastapainona proteiinitarpeet täytetään yhä ennakkoluulottomammin hyönteisruoalla.

Yksi suurimmista tämän vuoden hyvän olon trendeistä on kuitenkin elämästä nauttiminen IRL eli livenä. Kahvila ja lomapaikan hotelli saatetaankin valita sen perusteella, missä on mahdollisimman huono wifi-yhteys. Mitäpä luulet, vähentyykö oma somen käyttösi tänä vuonna?

Tarpeeksi hyvä olo riittää

Parempaa oloa tavoiteltiin tämän blogin myötävaikutuksella viime syksystä aina tammikuun lopulle asti. Blogikirjoitusten ja upeiden kuvien voima tuli todistettua ihan käytännössä: joukosta löytyi myös itselleni uusia, kiinnostavia kosmetiikkatuotteita ja kokeiluun päätyi mitä herkullisempia reseptejä. Saimme niin ikään lukea huolella koostettuja vinkkejä treenaajille ja ravintolisät olivat mainiosti esillä. Näin ollen voisi summata, että hyvää oloa tuli käsiteltyä varsin monipuolisesti.

Parempaa oloa -blogi ei enää toistaiseksi päivity, mutta voit palata kiinnostaviin artikkeleihin aina uudelleen. Blogista tutut kirjoittajat jatkavat tavalliseen tapaan omilla blogeillaan.

Toivottavasti blogi tarjosi juuri sinulle vaihtoehtoja parempaan oloon. Aina ei kuitenkaan tarvitse jaksaa tavoitella jotakin enemmän. Tarpeeksi hyvä olo riittää.

Terveisin

Hanna-Riikka Hyvinvoinnin Tavaratalosta

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ravinteet jotka kannattaa ottaa purkista!

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo Energinen tervehdys! Tällä kertaa Parempaa oloa -blogin puolella kirjoittelee Aaro Huttunen, 24-vuotias terveyden puolestapuhuja. Olen kirjoittanut FitFashionin puolella viimeiset 2 vuotta ja blogini löytyy ihan oman nimen takaa. Henkilökohtaisesti minua voisi…

Kuinka pitää huolta riittävästä proteiinin saannista matkoilla?

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hellou, täällä kirjoittelee FitFunFamily- blogin Josefina jälleen kerran. Viimeksi kirjoittelin kuinka rentoutua arjen keskellä ja tänään ravintovalmentajana halusin kirjoittaa jotain liittyen ravitsemukseen. Tällä kertaa olisi vuoro pohdiskella kuinka pystyy turvaamaan riittävän proteiinin saannin myös matkustellessa….

Hyviä vinkkejä vauvan ihonhoitoon!

Heippahei, täällä kirjoittaa Tiina Fit Fat Mama blogista. Edellisen kerran kun vierailin täällä,mietin mistä motivaatiota siivoamiseen. Tuskailen edelleen saman asian kanssa,mutta 2 lapsen arjessa ehkä ihan peruskamaa. Tällä kertaa kerron hyviä vinkkejä vauvan ihonhoitoon, jota…

TERVEYS | PAINONHALLINTAA JA JAKSAMISTA

  Coachingkira täällä kirjoittelee ja testailee hyvinvoinnin.fi –verkkokaupan tuotteita! 🙂 Olen kirjoittanut FitFashionilla nyt vuoden, ja kirjoitukseni keskittyy monipuolisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin teemoihin. Olen 34-vuotias liikunnan ammattilainen ja Terveysvalmentaja, jonka lisäksi pidän hyvinvointiluentoja ja työhyvinvointivalmennusta pääkaupunkiseudulla….

Itse tehty luomupalkkari!

Terve taas! Olen Jari ja kirjoittelen tuota Metallisydän-blogia. Sain jälleen kunnian vierailla täällä Parempaa oloa-blogissa ja ajattelin tällä kertaa kirjoittaa teille itse tehdyn luomupalkkarin ohjeet. Itse tehty luomupalkkari Kovan treenin jälkeen on tärkeää täyttää kehon…

Mitä lisäravinteita atooppinen iho tarvitsee?

Heippa taas! Minä, eli Katri Fit you too -blogista ajattelin kertoa teille nyt vinkkejä atooppisen ihon (tai vain hyvin kuivan ihon) hoitoon! Mulla on ollut aina todella ongelmallinen iho. Atopia puhkesi 1-vuotiaana ja sen jälkeen…

HELPOT JA NOPEAT PROTEIINIHERKUT X3

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Terveisiä uudemman kerran lumisesta Vaasasta. Täällä kirjoittelee Jessica Silfvernagel, 26-vuotias ravinto- ja treenivalmentaja. Blogin ja valmennustyön lisäksi valmistaudun parhaillani muutaman vuoden tauon jälkeen fitness-kilpailuihin, mikä näkyy ja tuntuu tällä hetkellä elämässä melko vahvasti. Edellisessä postauksessa kirjoittelin teille hiilihydraattien…

Ruokavalioon piilotetut asiat

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Morjens! Tällä kertaa kynän varressa olen minä, Jonna, joka tunnetaan myös Palasia arjestani -blogista. Treenaaminen ja ravinto on erittäin lähellä sydäntäni ja tällä kertaa pureudutaan hieman ruokapuolelle. Joku teistä on ehkä lueskellut joka viikkoista ruokapäiväkirjaani?…

Kasvoille kirkautta kohti uutta vuotta

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Täällä kirjoittelee tällä kertaa Hilla. Viime postaukseni Parempaa oloa -blogissa käsitteli talvi-ihon hoitoa ja kasvojen kuorintaa. Ajattelin jatkaa ihonhoidon parissa ja toisella tärkeällä aiheella, ihon kosteutuksella. Sitä ennen toivotan Sinulle hyvää alkanutta uutta vuotta 2018….

Niinhän sitä luulisi, että sauna on kodin puhtain paikka

Täällä kirjoittelee vieraskynallä normaalisti Prime life by Umppu blogia kirjoittava 34-vuotias kolmen lapsen äiti Tampereelta. Meidän arki kotona on aina todella hektistä ja voisin jopa sanoa, että siivoaminen kuuluu siihen arkeen päivittäin halusitpa tai et….