Hyvän olon vuosi 2018

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Terveyden ja hyvinvoinnin rintamalla ei koskaan pysytä paikallaan. Uudistumisessa ja uuden kokeilussa ei olekaan mitään pahaa, sillä parhaimmillaan se antaa tuotteiden valmistajille viestin: emme tyydy samaan vanhaan ja vaadimme vastuullisuutta.

On vaikeaa ajatella omaa hyvinvointiaan välittämättä luonnon hyvinvoinnista – ja se on hyvä. Tänä vuonna esimerkiksi sopii toivoa, että luontoon ja juomaveteemme päätyvä mikromuovi Suomessakin vihdoin kielletään kaikessa kosmetiikassa. Sitä odotellessa onkin parempi suosia valinnoissaan luonnonkosmetiikkaa.

Jätettä syntyy myös pakkauksista, mutta onneksi Suomessa ollaan tällä saralla valistuneita. Tiesitkö, että jo nyt maassamme on kehitetty täysin biohajoava pakkausmateriaali, joka toivottavasti pian saadaan käyttöön niin kosmetiikka- kuin elintarviketeollisuudessakin!

 

Lautasella hyönteisiä ja kasviksia

Vuonna 2018 vege- sekä gluteenittomien tuotteiden buumi syvenevät entisestään. Myös aivojen hyvinvoinnista puhutaan edelleen ja opetellaan nauttimaan suolistolle hyvää tekevästä, fermentoidusta ruuasta.

Suomalaiset kaurapohjaiset keksinnöt ovat yhä kysytympiä ja ruokaa kokataan satokautta silmällä pitäen. Toisaalta vegen vastapainona proteiinitarpeet täytetään yhä ennakkoluulottomammin hyönteisruoalla.

Yksi suurimmista tämän vuoden hyvän olon trendeistä on kuitenkin elämästä nauttiminen IRL eli livenä. Kahvila ja lomapaikan hotelli saatetaankin valita sen perusteella, missä on mahdollisimman huono wifi-yhteys. Mitäpä luulet, vähentyykö oma somen käyttösi tänä vuonna?

Tarpeeksi hyvä olo riittää

Parempaa oloa tavoiteltiin tämän blogin myötävaikutuksella viime syksystä aina tammikuun lopulle asti. Blogikirjoitusten ja upeiden kuvien voima tuli todistettua ihan käytännössä: joukosta löytyi myös itselleni uusia, kiinnostavia kosmetiikkatuotteita ja kokeiluun päätyi mitä herkullisempia reseptejä. Saimme niin ikään lukea huolella koostettuja vinkkejä treenaajille ja ravintolisät olivat mainiosti esillä. Näin ollen voisi summata, että hyvää oloa tuli käsiteltyä varsin monipuolisesti.

Parempaa oloa -blogi ei enää toistaiseksi päivity, mutta voit palata kiinnostaviin artikkeleihin aina uudelleen. Blogista tutut kirjoittajat jatkavat tavalliseen tapaan omilla blogeillaan.

Toivottavasti blogi tarjosi juuri sinulle vaihtoehtoja parempaan oloon. Aina ei kuitenkaan tarvitse jaksaa tavoitella jotakin enemmän. Tarpeeksi hyvä olo riittää.

 

Terveisin

Hanna-Riikka Hyvinvoinnin Tavaratalosta

 

Kommentit (1)
 1. Haluisin tuoda esille perheelle Juice Plus -tuotteet.
  Ravinnon merkitys terveydelle.
  Miten paljon ihminen syö kasviksia, hedelmiä tai marjoja päivässä?! Mitä kasvikset ehkäisevät.
  Kohonnut verenpaine ja kolesteroni laskevat 3kk.
  Verenpainetauti kasvisten parantavat 2kk, verensuoni toimintaa.
  Hedelmät ja kasvikset hyväksi luustolle ja vähentää kehon happamuutta.
  JuicePlus+ tuotteen tutkimustulokset:
  Hampaiden terveys, immuunijärjestelmä, oksidatiivinen sterssi, ihon terveys, verisuonet ja homokysteiinin aineenvaihdunta. Kannattaa tutustua JuicePlus+ tuotteihin, koska se on hyvä terveydelle. Mikset uskalla kokeilla 4kk ja katsoa miten se vaikuttaa kehoon. Auttaa väsymykseen ja myös unen laatuun. Jos nukut huonosti, etkä saa unta palloon ja iltaisin pyörit ja hyörit sängyssä. Itse ainakin nukuin särkyjen kanssa tosi huonosti ja piti aina ottaa unipilleri ja sen avulla jouduin nukkumaan. Aamulla piti herätä aikaisin ja enkä millään jaksanut nousta ja olin tosi väsynyt koko päivän.
  Aloin seuraamaan näitä JuicePlus+ tuotteita sivu silmässä ja enkä meinannut uskoa, liityin ryhmään ja seurasin muitten kertomuksia, olin ihan ei ei ei…
  Seurasin pitkään ja sitten itsekkin tilasin nämä tuotteet.
  Ajattelin, miksen kokeilisi ja katsoa sen 4kk, mihin tulokseen pääsen ravintolisäillä.
  Nyt sanon suoraan teille, en ole katunut päivääkään, että tilasin. Saan paremmin unta iltaisin, nukun koko yön rauhallisesti. En tarvii enään mitään unipillereitä.
  Aamulla olen tosi virkeä.
  Näistä saa tehtyä ihania smoothieta ja koko perheen voimin ja jaksaa puuhastella ja pyörittää arjen toimintaa.
  Jos sinulla on lapsi 4 – 21v, jos tilaa itse hevi/bremium setin, niin saat lapselle 4v ilmatteeksi vitamiinit.
  Jos kiinostuit, ota yhteyttä. Kerron lisää mielelläni ja katsotaa sinulle se paras vaihtoehto.
  ❤️Tämä sanotusti on sun hyvää oloa ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *