Parasta Ennen
Parasta Ennen

Kotitreeni – ja miten se oikeasti sujuu

Kotona treenaaminen on hirveän kätevä tapa harrastaa liikuntaa: ei tarvitse lähteä minnekään eikä hoitaa lapsenvahtia mukeloille. Voi treenata silloinkun haluaa eikä ole niin väliä onko tukka puhdas vai ei. Jaan teille nyt, miten mun kotitreeni yleensä sujuu:

Hennan kotitreeni

Pukeudu

Kotitreeni on hyvä tilaisuus testata jumppavaatteita, joita ei normaalisti tule käytettyä. Vedä päällesi ne uber-ihanat housut, joita olet jostain syystä pantannut kaapissa.

parasta-ennen-kotitreeni-blogi

Lämmittele

Pyöräytä oikea käsi pari kertaa ympäri ja osu vahingossa olohuoneen verhoon siinä huitoessasi. Heiluva verho paljastaa julmetun hämähäkinseitin katonrajassa – hae jakkara ja poista seitti. Siinä samalla pikaisesti pyyhi verhotangot ja laita verhot pesuun. Ai niin se lämmitely! Pyöritä vasenta kättä pari kertaa, ny on hyvä.

Välineet kuntoon

Tee pari askelkyykkyä. Polveen sattuu. Olisko meillä jumppamattoa? Ei ole. No enmä olisi jokatapauksessa halunnutkaan kyykätä. Entä käsipainoja? Löytyy yks, mutta taisin viimeksi nähdä sen ulkona, kun poika käytti sitä tykinkuulana. Meillä oli joskus jumppapallo, mutta se taisi puhjeta.

parasta-ennen-kotitreeni-blogi

Musiikki

Olisko joku taustamusa hyvä? Näppärästi teet Spotifyihin treenilistan ja yhdistelet luuria Bluetooth -kaiuttimeen sellaisen 20 minuuttia. Sitten kaiuttimesta loppuu akku.

Asenteella

No ei ole mun jumppani välineistä tai musiikista kiinni! Aloitetaan reteesti parilla pakarapotkulla ja siinä samalla muistan miksi ne housut oli siellä kaapin perällä. Kevyesti vakosessa…

parasta-ennen-kotitreeni-blogi

Liikepankki

Mitä mä sitten tekisin? Katso 12 minuuttia Youtuben treenivideoita.

Häiriötekijät

Poista koira naamalta noin 8 kertaa. Vastaa neljään Whatsapp -viestiin.

parasta-ennen-kotitreeni-blogi

Venyttele

Pääsenköhän vielä spagaatin? Pääsen. Mutta en enää sieltä ylös.

Lopputulos

Puhtaat verhot. Revennyt takareisi. Urheiluvaatetilaus vetämässä H&M:lle.

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

Kommentit (3)

 1. Linda / Revontulipalo

  XDXD Tää oli paras! Kotona treenatessa vastaan tulee ties mitä kummallista (kuten nyt sulla se hämähäkin seitti ja kaikki). Mut youtuben treenivideoilla onneks pääsee aika pitkälle, sellaiseen keskittyessä ei ehdi vastailemaan whatsappiin tai tekemään muutakaan ylimääräistä 😀

  • Henna

   Kiitos, kiva että tykkäsit!:D Youtubesta löytyy kyllä hyviä treenivideoita, pitäisi vaan katsoa ne aina etukäteen, niin ei tarvitsisi säätää sitten enää siinä samalla kun koittaa jumppailla.

 2. Liisukka

  Voi apua, repesin (siis henkisesti!) aivan tosissani 😀 Tää oli just niin mun elämästä. Lisänä vielä selän päällä istuva 2.5-vuotias..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *