Palasia arjestani
Palasia arjestani

Viikon 23 ruokapäiväkirja – lomaruokia

viikon 23 ruokapäiväkirja

Heips, tällä viikolla ruokapäiväkirjan jakaminen jäi näin sunnuntaihin, mutta tässäpä teille viikon 23 ruokapäiväkirja! Viime viikko vietettiin osittain mökillä ja osittain mun siskon luona Kuopiossa juhlia järjestelemässä. Koko loman aikana en ole sen pahemmin miettinyt mitä syön tai paljonko syön. Aika fiiliksen mukaan on menty. Otan taas kalorien laskennan haltuun loman jälkeen, mutta ensi viikko mennään vielä fiilispohjalla.

Treenannut olen aika ahkerasti näin lomallakin, mutta kirjoittelen siitä ihan oman postauksensa myöhemmin! Eilenkin tein sen sortin treenin, että joka paikka on tänään ihan hellänä. Mun treenejä ja päivittäistä elämää pääset seuraamaan instan kautta @jonna_musakka.

Mennäänpä sitten tsekkaamaan miltä näyttää viikon 23 ruokapäiväkirja!

MAANANTAI

viikon 23 ruokapäiväkirja

9.30 kauraleipää juustolla ja kananmunalla, omenaa ja teetä

12.10 kauppareissulla jäte

13.30 perunaa, jauhelihakastiketta, hapankaalia ja vihanneksia

15.00 bcaa-juoma, jonka jälkeen treeni pihalla

17.00 kaksi pitaleipää, joiden välissä kanaa, vihanneksia, turkkilaista jogurttia ja sweet chili -kastiketta

20.00 prodevanukas pähkinä-marjasekoituksella ja kauraleipää juustolla ja vihanneksilla

TIISTAI

viikon 23 ruokapäiväkirja

9.40 kauraleipää juustolla ja kananmunalla ja turkkilaista jogurttia marjoilla + teetä

13.30 perunaa, hirvenlihaa, puolukkahilloa, kuusenkerkkää ja vihanneksia

16.30 prodevanukas pähkinä-marjasekoituksella, bcaa-juoma ja pari keksiä

19.00 saunamaggara ja jämät voisarvesta

21.00 Lidlin kauraleipää juustolla ja vihanneksilla

jälkkäriksi pala vastaleivottua raparperipiirakkaa

KESKIVIIKKO

viikon 23 ruokapäiväkirja

9.45 ruisleipää juustolla ja kananmunalla, turkkilaista jogurttia marjoilla ja cappucino

13.30 anopin tekemään siskonmakkarakeittoa ja pari näkkäriä oivariinilla

16.00 bcaa-juoma, jonka jälkeen treeni ulkona

18.00 puuroa marjoilla ja raejuustolla

20.30 ruisleipää juustolla ja kananmunalla + prodevanukas

TORSTAI

viikon 23 ruokapäiväkirja

9.00 ruisleipää juustolla ja paistetulla kananmunalla, turkkilaista jogurttia marjoilla + cappucino

junamatkalla Kuopioon kana-cesarciabatta + prodepatukka

Coffee houses Kuopiossa cappuccino

18.30 siskon luona makaronilaatikkoa, vihanneksia ja leipä juustolla

21.00 iltapalaksi pannaria marjahillolla

PERJANTAI

viikon 23 ruokapäiväkirja

9.00 puuroa marjoilla + teetä

12.30 kasvisrisottoa ja pataleipää juustolla

jälkkäriksi kermavaahtoa ja mansikoita

17.00 samaa kuin lounaalla

iltapalaksi prodevanukas ja pala pannaria

päivän aikana myös roippeita parista kakusta ja voileipäkakusta 😀

LAUANTAI

viikon 23 ruokapäiväkirja

8.45 pari leipää kinkulla, juustolla ja kurkulla + mukillinen teetä

15.00 pari lasia skumppaa

16.00 juhlatarjottavia: haukipihvejä ja perunaa, voileipäkakkua, kanasalaattia, couscoussalaattia, karjalanpiirakoita, suklaamoussekakkua, täytekakkua, lusikkaleipiä, gluteenittomia kaurakeksejä….

ja näitä tankattiin moneen kertaan!

illan aikana skumppien lisäksi tölkki siideriä

ilatapalaksi samoja juhlatarjottavia

SUNNUNTAI

viikon 23 ruokapäiväkirja

9.00 pari leipää kinkulla, juustolla ja kurkulla, pala voileipäkakkua ja mukillinen teetä

12.15 perunaa ja haukipihvejä, vihersalaattia, kanasalaattia ja pala voileipäkakkua

junamatkalla mökille Elovena-välipalakeksi sekä prodepatukka

18.00 uusi magnum automatkalla

20.00 kauraleipää juustolla ja kurkulla, saunamakkara ja turkkilaista jogurttia marjoilla

Aamupalat mulla on aika pitkään pysyneet samana, mutta nyt on pakko myöntää, että alkaa jo vähän kyllästyttää. Ehkä voisi jo keksiä jotain uutta siihen. Rakastan leipää ja sitä aion syödä jatkossakin, mutta nyt kaipaisin jo jotain vaihtelua. Nyt alkaa kuulkaa puuroa ja smoothiet puhuttelemaan jo aika paljon 😀

Siskon luona järjesteltiin valmistujaisjuhlia aamusta iltaan. Perjantaina aloitettiin joskus puoli yhdeksän aikaan aamulla ja lopetettiin 12 h myöhemmin. Lauantaina aloitettiin samoihin aikoihin ja juhlat alkoivat kahdelta. En ehtinyt aamupalan jälkeen syömään mitään ennen kuin bileet oli polkaistu kunnolla käyntiin. Olin todella väsynyt seuraavat pari päivää juhlien jälkeen eikä mikään ihme!

Mökillä syödään lounas yleensä klo 13-14. Muuta lämmintä ruokaa ei sitten syödäkään ellei joku halua lämmittää itselleen. Miksikö? Ei mitään hajua. Näin se on mennyt aina. Kertokaas muuten mitä ihmettä voisin tehdä kokonaisista härkäpavuista tai härkäpapurouheesta!? Pari pussia odottaa tuolla, mutta pää lyö ihan tyhjää…

Miltäs viikon 23 ruokapäiväkirja näyttää?

Ps. Tänään Fitnesstukulla ilmaiset postikulut!! Jos on lisäravinnehankinnat ajankohtaiset, niin klikkaappa itsesi tänne ja täydennä varastosi ilman postikuluja 😉

Edellinen postaus: Lapsilisillä lehtiä?

Lue myös:

Kattava ruokalista arkiruokiin – poimi tästä vinkit!

Viikon 16 ruokapäiväkirja – huonoin viikko aikoihin

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Kommentit (8)

  1. Hanna

    Härkäpapupihvit on jees ;)! ja makraoonilaatikossakin toimii.

    • Jonna

      Jotain pihvejä mäkin mietin! Täytyypä testata myös makrulootassa. Mitä laitat nesteeksi?

  2. Hanna

    Valkosipulia, sipulia ja chiliä kuulottumaan pannulle. Perään tomaattimurska, härkäpavut ja vaikkapa yrttejä + muita mausteits ni jovot. Esim. riisin kanssa toimii. 🙂

    • Jonna

      Ihan siis papupapuja? Kypsyykö ne helposti?

  3. Elina

    Härkäpavuista currya,pastaa, riisimössöjä, perunalaatikkoa, wokkia 🙂

    • Jonna

      Oijoi, kuulostaa hyvältä!!

    • Jonna

      Nams, täytyy tsekata nää kaikki!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.