Vanhempainvapaa loppui

Mulla oli eilen viimeinen vanhempainvapaan päivä ja nyt pidän kuutisen viikkoa vuosilomia pois ennenkuin alkaa hoitovapaa. Hoitovapaalla olenkin nyt alustavasti ainakin ensi vuoden elokuun loppuun asti.

Monillahan kesälomat ja vuosilomat alkavat niin, että töissä on pitänyt juuri ennen lomalle jäämistä kiirettä ihan senkin takia, että omat tietyt työt tarvii saada pois alta ennen kuin voi lomalle jäädä. Itsellä se on usein ollut myös halua saada pois alta tietyt jutut, niin loman alkaessa saattaa olla joskus hieman väsynyt, mutta alkavasta lomasta on niin innoissaan, että siitä saa energiaa.

Noh, täälläkin kun loma alkoi niin tuli joku seinä vastaan ja juurikin ekana lomapäivänä ihan totaaliväsymys päällä. Täällä ei kuitenkaan loma tuo sitä samaa muutosta mitä työelämässä joten tuo loman tuoma energia ei ole yltänyt nyt just tänne.

Meillä Luka tekee noin kuukauden välein aina uuden hampaan ja tällä hetkellä taitaa olla peräti kaksi hammasta puhkeamassa. Tämä tuo öihin aina hetkittäistä levottomuutta, kun yöaikaan haetaan lohtua tissistä, päivällä touhutessa ei hampaat ehdi vaivata. Särkylääke rauhoittaa yötä, mutta kun vaikutus lakkaa niin se lakkaa. Viime yönä annettiin yölläkin sitten lääkettä ja aamu oli taas rauhaisampi hetken aikaan ja sain jopa reilu 2 h yhtä mittaista unta. Hampaita tehdessä tuo yölevottomuus herättelee siis aika tiuhaan. Toivon vaan, että nuo hampaat olisi pian läpi, niin palaisi rauhallisemmat yöt… Tänä aamuna hettu energiaa cappuchinosta ja raikkaista hiilareista, nyt on hetki aikaa huilata, mutta nyt käynkin jo niin kierroksilla, ettei uni tulekaan…

Näissä tunnelmissa tämä päivä nyt startattu. Huomenna tulossa postaus tästä ekasta lomapäivästä, pitkästä aikaa my day -postausta siis.

Koska vanhempainvapaa on nyt loppunut, pystyn vapaammin bloggaamaan ja ajatus onkin blogata välillä ihan päivän tunnelmista. Myös voin kirjoittaa mielen päällä olevasta aiheesta vaikka heti kun on vaan aikaa. Hieman siis saattaa blogi kokea elävöitymistä ja uudistumista näin vanhempainvapaan loppumisen jälkeen. Palataan taas huomenna ja hei, ig:n puolella tänäänkin ?

Jos tulee aiheesta mieleen kysyttävää niin hei, kommenttiboxi on auki!

Lue myös!

Heinä- ja elokuun vaihteen ruokapäiväkirja (koko viikon tarkempi ruokapäiväkirja)

Kantakalvontulehdus – Olisko aika sille pakkolevolle

9 kuukautta synnytyksestä, pitäskö tehdä jo jotain?

Kuulumisia viikonlopusta arkeen

IG

@outikarita

Kommentit (10)
 1. Miksi voit vanhempainvapaan jälkeen blogata vapaammin? Tyhmä lapseton kysyy 😂 Kiitos kivasta ja aidosta blogista ❤

  1. Outi Karita
   16.8.2018, 20:55

   Sen takia, että töitä saa tehdä vanhempainvapaalla vaan pyhäpäivinä tulojen vaikuttamatta tukiin. Hoitovapaalla töitä saa tehdä minä päivinä vaan vaikuttamatta tuloihin. Joten näin tämä vaikuttaa bloggaukseen. Nyt ei tarvi tehdä bloggaustyötä etukäteen vaan silloin kun siltä tuntuu ja jakaa juuri sen päivän ajatuksia ja kuulumisia 😊

 2. Sun suunnitelmat hoitovapaasta kuulostavat hyvältä!
  Mulla samanikäinen tyttö kotona, itse palasin juuri töihin tällä viikolla.. Toki nyt vain hetkeksi, jään sitten vielä pariksi kuukaudeksi hoitovapaalle. Meillä nyt mies vuorostaan tän pari kuukautta kotona.
  Olisin mielelläni pidempäänkin, tai ainakin tekisin selvästi vähemmän töitä, mutta..Raha ratkaisee ja hallitsee montaa asiaa 🙂
  Toki saanen sovittua jatkossa osittaisesta hoitovapaasta töissä -eli teen 4 päiväistä työviikkoa.
  Hyvää loppukesää, odottelen aina innolla sun postauksia!
  – Salla-

  1. Outi Karita
   16.8.2018, 21:01

   Koitos Salla 😊
   Niin ne tilanteet ovat erilaisia meillä. Hienoa kuitenkin kun pystytte hieman pitkittämään ja myöhemminkin jatkamaan osittaisella 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *