Outikarita
Outikarita

Toiveresepti, kirjolohipastavuoka

NAMNAM, tää on todella hyvän makuinen ja helppo ruoka! Eilen kun tätä tein ja laitoin kuvaa ja videota sekä snäppiin että instastoryyn (jota aloin muuten käyttämään), niin johan alkoi tulla reseptipyyntöjä.  Lupailinkin sitten laitella jossain vaiheessa blogiin reseptin, mutta miksi jossain vaiheessa, miksei heti? Pääsette vaikka heti ensi viikolla kokkailemaan ja testailemaan! 🙂

Ainekset

300 g kirjolohisuikaleita
250 g maissipastaa (tavallinen pasta käy myös)
1/2 kesäkurpitsa
4 tomaattia
1/2 prk chilimakuista koskenlaskijaa (ruuanlaittoon)
suolaa
limepepperiä

Melko vähillä aineksilla siis pärjää, ei tarvi sen miljoonaa sorttia.

Keitä pasta kypsäksi suollla maustetussa vedessä. ainakin maissipastan kohdalla kannattaa noudattaa pussin ohjeen mukaista maksimiaikaa.
Paloittele kesäkurpitsa ja tomaatit.

Paista lohisuikaleet kypäksi pannulla, mausta suolalla ja limepepperillä. Kerää kypsät lohipalat pannun toiselle puolelle ja heitä tyhjälle osalle kesäkurpitsat ja tomaatit hetkeksi paistumaan mideolla lämmmöllä, niin, että kesäkurpitsat vähän kuullottuvat.

Laita uunivuokaan kaikki ainekset, myös Koskenlaskija ja sekoittele hyvin.
Laita uuniin vielä paistumaan 200 asteeseen n. 20-30 min.


Tämä määrä riittää hyvin neljään annokseen. Meillä tätä syötiin eilen ja tänään ja sainpa vielä huomisellekin lounasannoksen töihin. Tää on kyllä niin hyvää, että vois syödä heti parikin lautasellista 😀

Painappa sydäntä postauksen yläosassa jos aiot reseptiä kokeilla!

Kommentit (5)

  1. ulla

    Vaikuttaa niiin namille.
    Ja toi Limepepperi voi olla uusi koukuttava mauste 🙂

    • Outi Karita

      Tää onkin aikas namia ruokaa 😋
      Limepepperiä käytän juuri kalaruokiin lähes aina, suosittelen 😊

  2. Viikko 9 – aktiivinen jumppaviikko hyvine ruokineen – Outi Karita

    […] Toiveresepti, kirjolohipastavuoka (867) […]

  3. Titta

    Tänään ehdin vihdoin kokeilemaan tätä, ihan sika hyvää! 😍 Kiitos 😊

    • Outi Karita

      Kiva kuulla, että tykkäsit 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.