Outikarita
Outikarita

Red & Black, Outfit & Dinner

Kuten viime postauksessani jo kirjoittelinkin niin vietimme eilen Riksan kanssa vuosipäivää. 12 vuotta sitten tapasimme ja 8 vuotta sitten kihlauduimme. Nyt ollaan jo naimisissakin oltu yli 5 vuotta ja monella häiden jälkeen tällaiset vuosipäivät saattavat jäädä, mutta täällä päässä on yltiöromatinkko, hih 🙂

20150829_165549

Rikun kanssa sovittiin, että mennään syömään, mutta pyysin Rikua valitsemaan hyvän ravintolan ja pyysin olemaan kertomatta minulle mihin mennään. Ensimmäinen kerta tosiaan 12 vuoden aikana kun en tiennyt mihin mennään syömään, ehkäpä mut vielä joskus yllätetään ravintolaillallisella ilman merkkipäivääkin…. Ns. merkkipäivinä mua on tosiaan kovin vaikea yllättää, kun itse haluan ja odotan jotain spessua ja usein mulla itsellä onkin sormet pelissä 😀

Riku onnistui mutsaamaan arvailemaan ajomatkalla määränpään parikin kertaa väärin. Porissa ei niin kovin montaa ravintolaa ole, ajosuunta voi paljastaa paljon, mutta herra kurvaili kunniakierroksen varmaan vain hämätäkseen minua 😀 Lopulta ajeltiin Petteri Rosembom´s Steakhouselle. Tasan vuosi sitten käytiin samaisessa ravintolassa ja nyt oli toinen kertani kyseisessä paikassa.

20150829_170438

Olen alkanut entistä enemmän kiinnittämään ravintolassakin huomiota yksityiskohtiin ja vaikka jotain miinuksiakin löytyisi, niin illallinen saattaa silti olla kokonaisuutena varsin hyvä. Olen myös esteetikko, jos niin voi sanoa, kiinnitän paljon huomiota esteettisyyteen. Rosenbommilla kiinnitin nopsaan melkein heti huomiota viinilaisen pohjien likaisuuteen ja muutenkin pienten sisustusjuttujen laiminlyöntiin… Viini kuitenkin tarjoiltiin puhtaissa laseissa, muuten olisinkin asiasta maininnut. Sinäänsä ravintola on viihtyisä kyllä sisustettu.

20150829_170445
Komea mies, likiaset lasit 😛

Palvelu oli alusta loppuun hyvin ystävällistä! Listalta valikoitui itselleni lihaisa menu. Valmiita menu vaihtoehtoja oli kaksi, joista toinen taas oli kalamenu. Nyt teki mieli pihviä ja kun oltiin vieläpä pihviravintolassa, jonka pihvit tiesin varsin hyviksi.

20150829_170017

Alkuruuan keitto oli oikein maukasta ja ihana tuo bruschetta! En vain tiedä sopiiko basilika sienikeittoon, ei minusta, mutta pikkujuttu muuten niin maukkaassa alkupalassa.

20150829_171318

Pääruuan pihvi oli täydellinen! Lisukkeet eivät vakuuttaaneet harmikseni…

20150829_173735

Jälkiruoka olikin sitten täydellinen ja suuret plussat siitä, että tarjoilija osasi heti vastata ettei suklaafondant sisällä pähkinää. Yleensä asiaa lähdetään ravintoloissa tarkistamaan…

20150829_181633

Vatsa tuli täyteen ja kokonaisuutena ruoka oli maukasta. Pääruaan lisukkeisiin kannattaisi kyllä panostaa enemmän, Rikukaan ei tykännyt oman pääruokansa lisukkeista. Vaikka pihvi olisi kuinka hyvä tahansa, niin ei lisukkeita voi tehdä hutiloiden. Vuoden takaiseen nähden annosten ulkonäkö oli parantunut, hyvä niin!

20150829_175956

Päälle olikin valikoitunut tällä kertaa mustaa ripauksella punaista. Mulla on todella vähän mustia vaatteita ja kokonaan mustaan pukeutumista vierastan, mustan ja punaisen yhdistelmä on kuitenkin mun mieleen.

outfitredblack
Mekko – H&M, Kengät – X-Girl , Nahkatakki – Vero Moda, Laukku – Lindex, Korut – Kalevala

20150830_20090620150829_175930
Ravintolan jälkeen me käytiin ystävien luona hetki istuskelemassa iltaa ennenkuin suunnattiin kotiin.

Viettikö joku muuten Venetsialaisia eilen?

Kommentit (1)

  1. Elokuun viimeisen viikon ruoka- ja treenipäiväkirja | Outi Karita

    […] teetä Välipalana vaniljaista mustikkamaitoa Lounaana pizzamunakas Pari riviä lontoonraesuklaata Petteri Rosenbom´s Steakhousella syömässä Alkuruokana kermainen kanttarellikeitto, härkätartaria, kanttarelli bruchetta Pääruokana  […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.