Monday – Funday

Mä en oo ikinä kuulunut niihin ihmisiin, jotka jakavat meemejä miten rankkaa ja väsyttävää on, kun on maanantai. Mulle maanantai on päivä muiden joukossa. Se on arki viikonlopun jälkeen ja siinä mielessä kyllä hieman erilainen päivä. Siitä alkaa taas uusi viikko! Uusi viikko tietää taas uusia menoja ja juttuja. Musta maanantait on oikeesti siinä mielessä superkivoja! Maanantai ja suununtai taitaa itseasiassa olla mun lempparipäiviä, taidanpa kertoa tuosta sunnuntain ihanuudesta teille joku kerta! Pieni hyvänmielenpostaus, olkaapa hyvä!

Nyt kuitenkin haluan toivottaa teille ihanaa maanantaita ja viikon alkua!
Ja jos väsyttää niin hyvä musiikki soimaan ja pienet jammailut kehiin, ne karistaa kyllä unihiekat silmistä ja saa hymyn huulille!
Hih, mun jammailut onkin jo monelle instastoorini seuraajalle tuttuja…

Ootteko huomanneet, että valon määrä on lisääntynyt? Voiko sitä olla edes huomaamatta? Se kutsuu ulos ja tähän viikkoon ainakin toivon meille paljon ulkoilua! Muutavat treffailut on sovittuna ja joogatunnille paikka varattuna. Viikonloppuna juhlistetaan mun isää. Viikkoon on myös jäljellä paljon suunnittelemattomia tunteja, joten vielä en voi tietää mitä kaikkea viikko tuo tullessaan…

Mitkä sun fiilikset maanantaipäivien suhteen on?
Miten sulla on lähtenyt tällä kertaa maanantai ja viikko käyntiin?
Millaisia suunnitelmia sulla on tälle viikolle?

Ps. Instassa (tän postauksen ekana olevan kuvan alla) hauska hymiökysely maanantaista 😉

Lue myös

Easy like sundaymorning… Meidän yönylitreffit!

Ystävä itselle ja muille!

Tuu mukaan menoon myös instassa

@outikarita

Kommentit (18)
 1. Mää tykkään paljon maanantaista, oikeestaan kyllä aivan jokaisesta viikonpvästä 😊 Vkon ensimmäinen päivä on ns uusi alku ja taas uus viikko, uusia mahdollisuuksia. Maanantaisin on mulla aina huippu jumppa, niin sekin lisää sitä että maanantait ei oo ollenkaan kurjia!

  1. Hienoa kuulla 😊
   Loistavaa viikon jatkoa!

 2. Mä oon ihminen joka aina suuntaa katseet eteenpäin ja siksi rakastan maanantaita koska se on aina jonkinlainen uusi alku ja mä teen aina viikolle myös tavotteita. 😊 Juuri tänään minulla on ihana fiilis koska pari mieltä painanutta juttua ratkesi viimein ja tälle viikolle on paljon kivoja suunnitelmia. Kuten viikonloppuna nään pitkästä aikaa rakkaita ystäviä joiden kanssa ei ole nähty melkein vuoteen. ❤️ Ihanaa viikkoa Outi! Ja näitä hyvän mielen postauksia lisää!!!

  1. Kiitos, ihana saada tällaista palautetta ❤
   Itse ajattelen maanantaipäivistä hyvin samoin.
   Ihanaa viikkoa sinne myös 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *