Meni sit lepäilyksi

Pääsinpäs hehkuttamasta torstain crossi-treeniä ja koviin treeneihin paluuta flunssatauon jälkeen… Perjantaina flunssa nosti päätään noin kello 14.00. Aamulla herätessä fiilis oli oikein hyvä, levännyt ja energinen. Kuitenkin päivällä siinä kahden maissa alkoi kurkku kipeytyä pikkuhiljaa ja jossain kohtaa sitten otin buranankin. Kotiin kun pääsin töistä neljän maissa oli jo kurkku melkos kipeä, päätä jomotti ja lämpö hipoi 37. Edessä oli kuitenkin kuudelta pumppitunninohjaus, laitoin muutamalla muulle jumppamaikalle sijaistuskyselyä, mutta keltään ei onnannut enää :/ En lähtenyt nyt kuitenkaan tuntia perumaan vaan menin ohjaamaan tunnin buranan voimalla itse tekemäätä juurikaan mitään. Näytin biisien alkuun liikkeet ja sitten heiluttelin lähinnä käsiäni ja laskin jumppaajille tahtia ja tsemppasin. Loppuillan sitten huilasin kotona ja Voice of Finlandia katsellessa torkuin jo sohvalla. 
Nyt onkin pitkät yöunet takana ja huilailu jatkukoon…. Olo ei ehkä niin huono ole kun eilen, vaikea sanoa, mutta jos tämä tauti tästä jatkuu on huominen jumppaohjaus jätettävä väliin ja maanataina marssin lääkäriin ja haluan kokeita, en niinkään niitä antibiootteja syömään lisää vastustuskykyä, mutta haluan tietää jos mahdollista, että mikä minua vaivaa. Kaksi vuotta sitten sairastin mykoplasman joka testattiin vasta kun makasin keuhkokuumeessa sairaalassa. En halua kokea tuota ruljanssia enää! No tietty tuostakin ollaan viisastuttu ja tultu vielä varovaisemmaksi sekä tarkemmin opittu kuuntelemaan omaa kroppaa, mutta nämäkään ei tunnu aina riittävän. Nytkin tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta flunssan päännosto. Viime flunssan annoin parantua rauhassa, treeneihin palasin hyvin varovasti pikkuhiljaa koventaen treenjä. Tieto ei tässä kohtaa lisää tuskaa vaan helpottaa sitä! Nimittäin tuskaista tämä on pääkopalle.
Herkkunälkä tässä nyt sitten iski, mutta olen päättänyt että ns. ”herkut” ovat tauolla pääsiäiseen. Kuitenkin mm. Fastin uudet patukat on ihan älyhyviä ja käypiä herkkunälkään! Suosikkeihin kyllä kuuluu myös Leaderin patukat ja Fastin tripit. Nämä on yleensä meitillä hätävaravälipaloja reissun päälle tai treenittöminä päivinä korvaamaan palkkaria. Hyvin käyvät myös pieneen herkkunälkäänkin siinä samassa 🙂 Tuo herkut sana oli tuolla lainausmerkeissä, koska syön tällä hetkellä paljonkin herkkuja omaan makuuni, mm. rusinoita, kuivattuja karpaloita, viinirypäleitä….. Päivänä jonaina olen ajatellut kirjoitella noista syömisistänkin tarkemmin, ehkäpä huomenna 🙂
Patukan himoissa
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *