Outikarita
Outikarita

Luontaista hyvinvointia – Kuntoutus Viljami Lehtonen! (arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: Kuntoutus Viljami Lehtonen

Huollatko tarpeeksi usein kehoasi?
Kuinka monella nousi käsi?

Käytkö hieronnassa, venytteletkö tarpeeksi?

Itse ainakin voin rehellisesti sanoa, että aivan liian vähän huollan kehoani! Raskausaikana kärsein kuitenkin pahoista liitoskivuista ja kehonhuollolla niitä sain todella paljon helpotettua. Silloin kehonhuollosta tuli aivan päivittäistä. Kävin kerran kuussa äitiysfyssärillä ja kerran kuussa perinnehoitajalla/hierojalla, Viljami Lehtosella, jolle myös oli tuttua raskausajan hieronta ja kehonhuolto. Joogasin myös joka päivä ja tein spinning babies harjoitteita!

Jatkuiko tämä Lukan synnyttyä?

No ei sitten ihan yhtä aktiivisena, ei oikeastaan läheskään. En oikeastaan joogaa enää kotona, venyttelen kyllä, mutta aivan liian harvoin. Aivan liian harvoin näytän myös purtkirullaa tai hierontapalloa keholleni. Kuitenkin kun viime keväänä jalkojeni kireät lihaskalvot äityivät jalkapohjakivuiksi on ollut pakko alkaa taas aktiivisemmin huoltamaan kehoa. Siltikin vielä liian vähän. Viljamilla olen käynyt nyt kyllä aktiivisesti ja tuossa vuodenvaihteen kumminkin puolin otin tehohoitona 3 kertaa kahden viikon välein käynnit. Nyt taas käyn kerran kuussa. Vaikka hieronnassa käymiseen menee rahaa, niin se on kuitenkin itsestä ja kehostaan huolenpitämistä ja toimiva keho on aikas tärkeä juttu, eikö vain?

Viljami Lehtonen

Kuntoutus Viljami Lehtonen ja luontaista hyvinvointia!

Viljamin vastaanotolla huokuu heti sellainen lempeys kehoa kohtaan ja juurikin tuo luontainen hyvinvointi on hyvin kuvaava. Tila on kutsuva ja rauhallinen tunnelmaltaan. Hymyilevä mies ottaa vastaan ja kyselee miten voin, mitä keholleni kuuluu? Kerron kehon tuntemuksista ja ongelmakohdista ja Viljami kyselee tarkentavia kysymyksiä. Pienen alkujutustelun jälkeen siirryn hierontapöydälle ja Viljami käsittelee koko kehoani ottaen tietysti huomioon kehon ongelmakohdat. Käsittely tapahtuu hieronnan ja jäsenkorjauksen/perinnehoidon kautta. Lopuksi Viljami kysyy miltä nyt tuntuu.

Me ollaan paljon keskitytty juurikin tähän jalkapohjan kipuun ja sen syihin, lihaskalvojen kireyteen jaloissa, alaselän kankeuteen yms asioihin, jotka vaivaan vaikuttavat. Kolmannella kerralla tästä vuodenvaihteen rupeamasta Viljami sanoi saaneensa ensimmäistä kertaa mun kantaluunkin liikkeelle. Pienin askelin tässä matkataan taas kohti toimivampaa kehoa. Ensi viikolla olen taas menossa Viljamille.

Viljami Lehtonen

Viljami Lehtonen

Viljami Lehtonen

Viljami Lehtonen

Perinnehoitoja Viljami Lehtonen on luontaisen hyvinvoinnin ammattilainen. Hän on myös joogaohjaaja ja luennoitsija.
Viljami Lehtonen
Perinnehoitola Viljami Lehtonen tarjoaa luontaishoitoja ja kuntoutusta pohjautuen suomalaisiin kansaparannuksen menetelmiin.
Hoitoja :
Jäsenkorjaus, Suomalainen Perinnehieronta ,Luontaislääkintä,
Luontaishoidot, Joogaohjaus ryhmät ja yksilöt

Hoidot sisältävät alkuhaastattelun , vaivaa hoitavan käsittelyn ja mahdolliset tukihoidot ja ravitsemusneuvonnan itsehoitoa varten.
60min / 60€
Osoite :
Maaherrankatu 15 A 4 28130
Ajavaraukset puhelimitse : 050 321 4552
Viljami Lehtonen
Viljami Lehtonen
Viljami Lehtonen

Arvonta

Mulla on ilo arpoa teidän lukijoiden kesken 1 hoitokerta Viljamille!
Kommentoi vain, miten sulla on tapana huoltaa kehoa ja pistä seurantaan facebooksivusto
Kuntoutus Viljami Lehtonen

Jätä sähköpostiosoitteesi sitä kysyttävään kenttään, se ei näy muuta kuin minulle!
Huomioithan, että Viljamin vastaanotto on Porissa, joten älä osallistu arvontaan jollet pääse hoitoon tulemaan!

Arvonta-aika ma 4.2. klo 23.59 asti
ja voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti sähköpostilla voitosta tiistai aamupäivän aikana!

Viljami Lehtonen

Kommentit (30)

 1. Heidi

  Heippa!
  Käyn itse kalevalaisessa jäsenkorjauksessa äidilläni, mutta hän itse ei pääse hoitoon kovinkaan usein. Jos voitan, annan hoitokerran äidilleni lahjaksi. Hänelle tulisi tarpeeseen. 🙂

  1. Ninnu

   Valitettavan pieneen jää kehonhuolto kolmen lapsen kanssa vaikka se tekisi itselle niin hyvää! Venyttelyitä kotona tulee tehtyä.

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *