Outikarita
Outikarita

Kun kompuroit….

”Kun kompuroit, tee siitä vain osa tanssisi askeleita.”

Näin luki tämän viikon kohdalla hyvän mielen päivyrissäni 🙂
Itse olen aikoinani pelännyt aivan liikaa epäonnistumista, väärin vastaamista, väärin sanomista… Olen pelännyt nolaavani itseni, olen pelännyt toisten saavan aiheen pilkkaan, olen pelännyt….
Joskus nuo tunteet vieläkin kumpuavat, mutta pitkälle on nuoruusvuosista päästy!

20140825_162412

En taaskaan tiennyt mitä kirjoittelisin kun tähän sohvalle läppärisylissäni istahdin, mutta näin se ajatus vain lähtee ja näppis alkaa sauhuamaan….

20140825_170440

Viikko on lähtenyt hyvin käyntiin.
Sadetta ulkona, mutta auringonkukkia töissä 😉

20140821_152814

Kävin ohjailemassa pacetunteja tänään ja ihastelemassa piukkisten jumppasalin uutta väriä, arvatkaas tykkäänkö? 😉

PhotoGrid_1408990871924

Ihan unelmatyötä tuo jumppaohajus! Jos minulta olisi joku reilu 10 vuotta sitten kysäissyt lähdenkö ohjaamaan jumppaa niin…. No yli 10 vuotta takainen Outi olisi varmasti kovasti halunnut ohjata, mutta ei olisi välttämättä uskaltanut eikä ainakaan uskonut taitoihinsa… 5 vuotta sitten itse kysäisin saliltamme ohjaustöitä ja sainkin. Silloin aloitin ohjaamaan pace -kiertoharjoittelutunteja enkä voinut ajatellakaan jumppatuntien ohjausta ja kun sitten myöhemmin aloin kuitenkin pumppia ohjaamaan en voinut kuvitellakaan ohjaavani jotain aerobista jumppaa ja nyt kun niitäkin jo ohjaan en voisi kuvitellakaan… Ei vaan, voisin! Pitää uskoa itseensä! Pitää uskaltaa!

20140825_162419

Huomenna on jotain jännittävää edessä! Saattaapa hieman sydämentykytyksiäkin aiheuttaa…. Mutta siitä lisää huomenna 😉 Kannattaapi seurata facessa, koska siellä tapahtuu tai voi ainakin arvailla ja seurata mitä tapahtuu 😉 Eli hophop, klikkaa Outin Fitnesselämä facebookista tykkäykseen!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.