Outikarita
Outikarita

Kuka mä oon?

Perjantai-ilta, miten huono aika onkaan blogata. tietteks mä oon ollut koko viikon ihan tosi kipeä ja sairastanut mun pojan kanssa kotona. Blogimuuton kannaltakin siis sairastaminen tuli tosi huonoon saumaan. Nyt jaksan kuitenkin istahtaa sen verran koneelle, että ajattelin tulla kertomaan, että kuka mä oon. Katotaan luonaako tää postaaminen uudella alustalla ja osaanko kaikki kommervinkit.

Jokatapauksessa, tervetuloa kaikki vanhat ja uudet lukijat!

Mä olen siis Outija mun toinen nimi on Karita. Simppeli blogin nimi Outi Karita ja se sisältää jus kaiken sen mitä mun blogi käsittelee. Mun blogi kulkee mun elämän mukana ja jututkin liittyy siis vahvasti mun elämään. Kirjoittelen elämässä tapahtuvista jutuista ja omista ajatuksista milloin mistäkin aiheesta. Oikeestaan seuraamalla mun blogia saa paremman kuvan ja kiinni jonkunmoisesta punaisesta langasta, jossa on monta päätä.

Mä oon Porilainen Positiivari ja siis omaan hyvin positiivisen elämän asenteen, jotkut voisi sanoa yltiöpositiiviseksi. Mun blogissakin näkyy tää hyvä meininki, mutta myös mä tuon välillä niitä nurjiakurjia juttujakin esille. Positiivinen ihminen jaksaa musta olla aidosti vain silloin kun kohtaa ja käsittelee kaikki tunteet ja kaikkihan me koetaan niin kivoja kuin kurjiakin tunteita. Positiivisuuden lisäksi mä oon tosi herkkä ihminen! Mä oon hyvin avoin, mutta silti mun blogi ei ole avoin päiväkirja mun eikä mun perheen elämästä. Se onkin hankala tässä avoimuudessa, kun luullaan helposti, että kerron kaiken, mutta mullakin on omat yksityisyyden rajat.

Niin, mulla on siis perhe. Ollaan oltu mun miehen, Rikun kanssa jo 15 yhdessä ja vuosi sitten meille syntyi poika. Luka on siissiis vähän päälle vuoden ja myös mun mies ja poika välillä vilahtelevat täällä. Meillä on sellainen oma linja pojan somenäkyvyyden suhteen. Juurikaan kasvokuvia hänestä ei näy, mutta muutama sellainenkin on spesiaalipäivistä someen tupsahtanut. Ollaankuitenkin haluttu rajata kasvokuvien määrää. Pojata onmyös kuulumispostauksia, mutta niissäkin meillä on sellainen oma raja, että mitä kerrotaan ja mitä jätetään pois.

Mun elämä on tän blogiuran aikana kokenut isoja muutoksia ja sen myötä tää blogikin. On eletty fitnessvuosia ja lapsettomuudesta taisteltu lapselliseksi perheeksi. Ajattelinkin jakaa tähän mun blogivuosien suositimpia tekstejä, joissa näkyy tämä miten blogi on elänyt mukana mun elämässä tai miten mun elämä blogissa. Laitan myös muutaman linkin mun viimeaikaisiin postauksiin ja sielläpä mukana postaus, jossa kerron 35 asiaa minusta. Ehkä niiden kautta tulen myös tutummaksi ja lähemmäksi teitä lukijoita!

Blogini suosituimpia postauksia

Mun kisakuulumiset ja fiilikset

Lapsettomuus ja pala meidän tarinaamme 1/3

Lapsettomuushoidot ja pala meidän tarinaamme 2/3

Lapsettomuus ja raskautuminen – pala meidän tarinaamme 3/3

Minusta äiti, meistä vanhemmat

Synnytystoivelista ja aktiivinen synnytys

Synnytyskertomus

Äitien lihoaminen puhuttaa

Viimeaikaisia postauksiani

Marraskuussa ihminen pystyy mihin vaan!

Lukan 1-vuotisjuhlat

35 asiaa minusta vuosien varrelta

Meiti Instagarmissa

Oon ahkera somettaja myös instassa ja paljon höpisen siellä stoorin puolella myös niin arkisia juttuja kuin joitain mietteitä ja pohdintoja!

@outikarita

Ps.

Blogin ulkoasu tulee tästä vielä muokkautumaan ja jahka kunnolla tervehdyn tästä tautipahasesta, joka nyt vaivaa, niin saadaan homma kunnolla pyörimään täälläkin taas!

Kommentit (8)

 1. Kata

  Moi<3
  Ihan tosi hyvä lause toi "Happiness is not a destination, it's the way of life" <3 ! ja kuvaa tosi hyvin sua, sen verran osaan sanoa kun sua pidempään seuraillut. ja mä rakastan katsella sun ig-stooreja. Jotenkin se, kun olet niin aito ja katsojana tulee semmonen olo, että ihan kun oltais oikeesti kavereita. Ihanaa viikonloppua ja paranemisia sinne!

  1. outi

   Heippa Kata!
   Eikös vaan oo ihana lause, siitä on tullut ihan mun motto <3
   Ihana viesti sulta, kiitos!

  2. Nanna

   Kamalan vaikea lukea tekstiä kun kirjoitusvirheitä on niin valtava määrä. Ensi kerralla oikolue tekstisi ennen kuin julkaiset jooko, kiitos! 😉

   1. outi

    Pahoittelut, nuha pääsi tekstiinkin enkäoikeasti jaksanut oikolukea tällä kertaa. Blogin oikoluenta taas väitti ettei virheitäollut 😛

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *