Kiitos lukijat ja seuraajat! (Arvonta)

Mä olen kirjoitellut blogia monia vuosia. Tän blogin arkistosta löytyy ekat kirjoitukset 2013 vuoden helmikuulta, jolloin kirjoittelin blogia blogspotin puolella ja blogin nimi oli Outin Fitnesselämä. Olin jo aiemmin alkanut kirjoittamaan Outin elämää blogia, mutta sitten tein Fitnesspainoitteisen blogin. Kun siirryin 2014 vuonna kirjoittelemaan tänne FitFashionille niin päätin yhdistää nämä blogit ja jonkin aikaa blogi kulki edelleen nimellä Outin Fitnesselämä. Jossain kohtaa oli aika kuitenkin vaihtaa nimi, koska koin blogini olevan niin paljon muutakin ja nykyään aika vähän enää tuota fitneessfitnestä. Outi Karita on musta hyvä nimi, se sisältää kaiken, se sisältää mut!

Blogin aiheet elää mun elämän mukana. Kantavana ajatuksena on kuitenkin positiivisuus ja hyvinvointi olleet kokoajan. En tiedä onko siellä lukijoissa ihan alusta asti mukana olleita, mutta sen tiedän, että teitä tulee jatkuvasti uusia lukijoita. Kun mä aloitin blogini, niin se lähti pienenä harrastuksena, haluna kirjoitella ajatuksia ja jakaa positiivisuutta. Fitnesselämä blogi lähti treenipäiväkirjan pidosta alkujaan pakkotoistolla ja treeni-ja fitnessjuttuja oli kiva kirjoitella bloginkin puolella. Nyt blogi sisältää paljon vauva-arkea luonnollisesti, mutta myös monenmoisiamuita juttuja ja ajatuksia, edelleen myös kaikkea hyvinvointiin liittyvää. Tykkään edelleen kirjoitella harrastuksena, mutta en olisi ikinä arvannut kun bloggaamisen aloitin, että siitä tulee näin iso juttu. Olen saanut paljon uusia ihmisiä elämääni bloggaamsien kautta, joidenkin kanssa ihan ystävyydeksi muodostuneita suhteita.

Blogi on myös hirmuisesti kasvanut! Vuorovaikutus on hienoa täällä somemaailmassakin, vaikka kannattaa muistaa, ettei some ole kenenkään ihmisen koko elämä eikä kerro kaikkea. On kiva kirjoitella juttuja, mistä ehkä muut voivat saada jotain irti, samalla kun saan itse purkaa ajatuksiani. Joskus taas on kiva jakaa erilaisia hyvinvointivinkkejä, liikunnasta, treenistä, levosta, ihmissuhteista… Musta on aina kiva kun kilahtaa ilmoitus tulleesta kommentista. Itsekin tykkään jättää kommentteja postauksiin joista olen tykännyt tai ainakin painaa sitä tykkäyssydäntä, kiva kertoa toiselle, että hei, tää oli hyvä juttu, tuntuuhan se kivalta. Viimeaikoina varsinkin instassa olen alkanut saamaan paljon viestejä ja musta on kiva olla teidän kanssa vuorovaikutuksessa. Jos aina ehtisin, niin vastaisin viesteihin heti. Harmittaa jättää viesteihin vastaaminen roikkumaan, mutta tällä hetkellä vauva-arki vie välillä niin mennessään, että vastaamiset venyy. Musta on silti ihana saada teiltä viestejä ja ne tuovat hymyn huulille!

Olet sitten hiljainen bloginlukija tai keskusteuun osallistuja, niin haluan kiittää sinua. Kiitos kun viihdyt matkassani!

Mä laitan tähän yhteyteen nyt pienen arvonnan!
Kerroppa vaikka kommenttikentässä miten sä oot eksynyt mukaan mun matkaani, mitä juttuja on kiva lukea, olisiko toivepostauksia tai kysymyksiä?
Mitä mieleesi sitten tuleekaan.
Arvontaan ehdit osallistumaan tämän koko loppu tammikuun.
Helmikuun ekana päivänä sitten suoritan arvonnan ja palkinto jääköön vielä pieneksi yllätykseksi, sanotaan että jotain tuoksuvaa, jotain maukasta, jotain lämmintä….
Ja hei, 3 pakettia lähtee matkaan!

Pst.

Oon myös saanut viimeaikoina kivoja yhteistyöjuttuja ja haluaisinkin, että tekin saisitte niistä vielä enemmän hyötyä kuin postaukset ja vinkit. Niinpä luvassa on kuukausittaisia arvontoja nyt ainakin tän talven ja keväänajan! Tää ajatus lähti myös siitä kiitollisuuden vuosi ajatuksesta. Tän kertainen arvonta on ihan multa ilman yhteistöitä puhatasta kiitoksesta teille. Yhteistyöjutuista haluan sen verran sanoa, että teen sellaisia yhteistyöjuttuja, jotka oikeasti sopivat mulle ja tuntuvat hyviltä, oon jo monista kieltäytynytkin, koska tätä ei tehdä ”rahan takii vaan rakkaudest lajiin” 😉

Muista myös mun IG stoorit: @outikarita

Kommentit (60)
  1. Moikka. Taisin löytää blogisi ja ig-tilisi jotain reittiä instagramista. Juttujasi on kiva lukea käsitteli ne aihetta kun aihetta, koska ne ovat aina niin positiivisia. Itse vielä opettelen positiivisuutta nii olet hyvä malli siinä asiassa 🙂 Toinen asia mikä on lähellä sydäntä on Pori. Itse asun Kouvolassa (kaukana Porista), mutta mieheni on kotoisin Ulvilasta, joten Porissa ja Ulvilassa tulee käytyä muutaman kerranvuodessa. 🙂 -Mari-

  2. Elina Kovalainen
    27.1.2018, 12:13

    Heips 😊 mää taisin eksyä mukaan vasta vähän aika sitten mutta taisin sut löytää ihan vaan kun selailin eri blogeja jotka mua voisi kiinnostaa. Positiivinen elämän asenteesi tempaisi mukaan ja ylipäätään hyvinvointi kiinnostaa ja erityisesti näin äitinä mielellään ottaa hyviä vinkkejä vastaan.
    Kiitos ihanan positiivisesta ja pirteästi blogista tätä on ilo lukea😊
    Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *