Kiirettä pittää…

Todellakin kiireeksi on pukannut ja tämän viikon olen ollut aika väsyksissäkin. Bloginpäivityskään sen takia ei ole nyt ollut niin ahkeraa. Maali- ja tapettikaupoissa juostu ja yritetty hoitaa kaikenmaailman asioita ja myös yhdet kauppakirjat kirjoitettu. Rivarikämppämme on siis virallisesti myyty, jippii! Tosin kahden viikon päästä on pakko muuttaa ja tuleva kämppä on vieleä, noh, kesken, että kiirettä pukkaa! 😛
Keskiviikkoaamulta parit masukuvat 😛

Treenit on kiireistä ja pienestä väsymyksestäkin huolimatta vedetty, no excuses! Aamuaerobiset onkin täältä viikolta jo kaikki vedetty ja salitreeneistä 4/5. Treenit on sujuneet hyvin, vaikka voisi luulla että pieni väsymys niihin vaikuttaisi, mutta salille mennessä vaan vedetty treenimood päälle ja pistetty rauta liikkumaan! Viikonloppuisin saa onneksi nukuttua vähän pidempään, eikä nuo yöunet arkenakaan mitenkään erityisen lyhyiksi ole jäänyt, väsymys enemmänkin tullut kiireestä… Perjantaian kävin huoltamassa kehoa ja mieltä sekä rentoutumassa Hyvinvointicenterillä lämpöjoogassa! 

Tänään ennen salitreeniä vedettiin muutaman ystäväisen kanssa vähän asentoharjoittelua 🙂 Kiva päästä harjoittelemaan välillä toisten kanssa!

Viimeyönä näin unta raakasuklaasta, slurps!
Valehtelisin jos väittäisin ettei tekis yhtään mieli…
 joskus sitten….. 😛
VIIKONLOPPUJA!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *