Kesäkuu startattu!

Viikonloppuna startattiin kesäkuu! Kumpanakin päivänä aamulla/aamupäivällä treenailemassa.
Pihahommia tehty, ruokittu mäkäräiset, grillailtu ja leffailtu.
 Oikeastaan mäkäräisten ruokinnasta sen verran että sain mäkäräiseltä turpiini,
miksi ihmeessä tarvii tulla haukkaamaan pala alaluomesta,
todella nätin näköistä, noooot! 😛
Ja olen muutenkin aivan syöty :/
Lauantaina olin treenailemassa selkää. Sain kyllä treenattua hyvin niin ettei selkäkään kiukutellut, mutta voimatasot selässä oli hieman hukassa. Esim. ylätaljanveto eteen piti aloittaa 40 kilolla ja 15 toistolla, no ei mennyt kuin 10 toistoa…. :/ Alataljassa sama homma, voimataso hukassa, joten kyllähän se selkä tavallaan vähän kiukuttelee…. Kuitenkin selkä on tuntunut jo paljon paremmalta, joten eiköhän tästä se leveän selän metsästys saada taas kunnolla käyntiin! Vatsoja tuli kiusattua vatsalaudalla kantanäpäytyksillä.
Virittelyä

Raskasta on!
Tänään, sunnuntaina oli sitten olkapäiden ja ojentajien vuoro ja tämä treeni sujui ihan kympin arvoisesti! Toistomäärät taisi vähän noustakin! Vähän dippejä tehdessä huomasin tuon selän oikean puolen ilmoittelevan olemassaolostaan, mutta ei sinäänsä häirinnyt treeniä. Vatsat kiusattiin mamo-pallon kanssa tehden linkkareita ja kiertoja. Salimatkat tuli tänään rullisteltua 🙂 Ihanaa tämä lämpö ja aurinko, mutta kyllä salitreenissä hiki virtaa ihan älyttömästi ja juoda saa kokoajan. Kroppa tuntuis keräävän nestettäkin ihan kiitettävästi. Täytyy nyt kiinnittää huomiota varmaan vähän tuohon tarpeeksi juomiseen taas ja suoloihin!
Maukkaita hetkiä 🙂
Niin ja muuten leffa mikä tuli katsottua, oli Quentin Tarantinon Django Unchained. Tarantinon leffat ei ole mistään kevyimmästä päästä, niinkuin ei ollut tämäkään. Todella rankka leffa ja hyvin Tarantino mainen ja siis myös hyvin raju tai miten sen sanoisi. Loistavia näyttelijäsuorituksia! Tykkään siitä miten Tarantinon leffat on mietitty viimeistäkin piirtoa myöden.
Suosittelen!
Kohti ensi viikkoa 🙂
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *