Hyvä äiti…

Miettii lapsensa parasta

Pitää itsestään huolta

Huomioi puolisoaan

Ajattelee perhettään

Muistaa ystäviään ja läheisiään

Hyvä äiti…

Onnistuu ja iloitsee

Erehtyy ja oppii

Murehtii ja huolehtii

Kasvaa ja kehittyy

Hyvä äiti..

On läsnä

Antaa aikaa muille

Ottaa aikaa itselleen

Hyvä äiti…

Toimii mikä on omalle lapselle, itselle ja koko perheelle hyväksi!

On avoin ideoille ja ajatuksille, erilaisille ja uusille tavoille toimia, mutta luo oman tapansa olla äiti!

Ihanaa äitienpäivää vielä näin iltasellakin ja hei, onhan ihanaa olla äiti!

Lue myös:

Lapsettomien lauantai – Ole tukena

Kurkistus Lukan vaatekaappiin

Instagram

@outikarita

Kommentit (12)
 1. mitenkäs sinulta onnistuu toi läsnä oleminen kun olet todella paljon somemaailmaan koukussa?

  1. Outi Karita
   14.5.2018, 09:21

   Oikein hyvin! Kun olen lapseni kanssa tai muuten ihmisten seurassa niin en juurikaan someta 😊

 2. Ig:n puolella kritisoit kommentoijia. Että mitä tulevat mänttejä kommentteja tänne kirjoittelemaan niin särähti kyllä korvaan. Muutenkin tämä postaus ei omaan korvaan ole mitenkään positiivinen postaus vaan oma määritelmäsi siitä mikä voisi olla hyvä äiti ja vähän itsesi pönkitystä. Että ihan samalla tavalla kommentoijilla on sanavapaus kritisointiin kun sullakin määritellä hyvää äitiyttä.
  Hyvän äidin määritelmää ei ole. Tai se lista olisi loputon. Jokainen perhe ja äiti on erilainen, ei kopio listastasi. Itse en täytä montaakaan kohtaa listastasi ja tiedän silti olevani hyvä äiti, koska oma listani ja tapani on omanlaiseni.
  Et ole mikään äiti-tietäjä. Ärsyttää somessa ja täällä tapasi päsmäröidä kaikesta. Ja juu, tiedän että voin jättää lukematta ja katsomatta. Niin aionkin tehdä.

  1. Outi Karita
   15.5.2018, 16:28

   Hei Susan!
   Lähetinkin sinulle s-postia ennenkuin julkaisin tämän. En tiedä onko se tavoittanut ja tavoittaako tämäkään.
   Harmillista että tämä postaus otti noin koville ja muutenkin juttuni. Aina painotan sitä, minkä tässäkin postauksessa kirjoitin, että jokainen toimii tavallaan ja luo oman tapansa olla äiti/vanhempi. Jäikö tämä sinulta huomaamatta? En ole sanonut itseäni äititietäjäksi enkä yritä päsmäröidä. Kerron omista tavoistani ja ajatuksistani, sille en voi mitään jos tämä ei miellytä eikä se ole edes minun ongelmani.
   En ole tarkoittanut määritellä hyvää äitiyttä, tämäntyyppisiähän tekstejä on äitienpäiväkortitkin pullollaan eikä kiihin ikinä kaikki voi samaistua. Tämä postaus oli tarkoitettu vain hyvällä enkä tarkoita etteikö olisi hyvä äiti jos nämä kaikki kohdat ei täyttyisi. Tällä postauksella pikemminkin hain sitä että on hyvä äiti vaikka ajattelisi itseäänkin tai muita kuin lastaan ja että on hyvä äiti vaikka murehtisi ja tekisi virheitä. En ymmärtänyt että tästä postauksesta voisi pahoittaa mielensä.
   Minullakin on kuitenkin oikeus pahoittaa mieleni ja itse en ole ketään lähtenyt haukkumaan tai arvostelemaan. On totta että instassa harmittelin että tulee negatiivissävytteistä kommenttia silloin kun itsellä on ollut tarkoitus jakaa hyvää. Tässä erityisesti harmittaa se, että se vie sitä hyvää vibaa pois eikä ole tavoittanut kaikkia niinkuin on ollut tarkoitus.
   Minun ei onneksi tarvitse miellyttää kaikkia ja niinkuin itsekin hoksasit sinun ei tarvitse lukea tai seurata.
   Hyvää kevään jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *