Cars don´t fly… Yeah right! Lauantai-illan leffailua ja shoppailua

Shoppailua ja leffailua…

Ainakin elokuvan nähneet varmaan jo hoksasivatkin, mitä leffaa olen ollut tänä viikonloppuna katsomassa (?) 😉 Oltiin Rikun kanssa katsomassa Fast & Furios 7, mutta mennään ensin siihen mitä ennen leffaa tapahtui 🙂

20150425_165135

Käytiin lunastamassa varatut liput ennen leffaa ja niin aikaa jäi vähän pyöriä sokoksella. Halusin käydä kempparipuolella tsekkaamassa yhden miesten ja yhden naisten tuoksun hinnat, joihin olen ihastunut. Miesten tuoksuista Calvin Kleinin uusi Reveal tuoksu mielyttää ja itselleni himoitsisin kesätuoksuksi Marc Jacobsin Daisy Dream -tuoksua. Tuoksut ei tarttuneet kuitenkaan tällä kertaa mukaan. Riku halusi käydä miesten puolella katsastamassa takkeja, mutta ei mitään natsaavaa vissiin osunut silmiin, oli kuulemma netissa nähnyt hienoja Espritin kevättakkeja.

Mä halusin vuorostaan mennä katsomaan Niken lenkkareita ja siinä liukuportaat noustuamme edessämme oli laukkumeri ja taidettiin kummatkin sanoa, että mennäänpä tuosta läpi 😉 Pysähdyin sitten Desigualin laukkujen kohdalle katsastamaan ihan vaan mitä maksavat. Katsoin vain jostain Desigualin laukusta hintaa, kun Riku tokaisi….

Riku: Ei se oo kyl kauheen hieno
Minä: Mä vaan tsekkasin hintaa ja tuo alempi laukku onkin hienompi.
Riku: No tuo on kyllä hieno, haluuks sen?
Minä: olin ihan silmät pyöreenä, että häh??? Onhan tuo hieno ja kaikkee, siis ihan oikeestikko?
Riku: No tykkääks sä siit?
Minä: No tykkään!
Riku: No otetaan se sitten. Kyllä naisella pitää laukkuja olla.

desigual

Huhhuh, lähdettiin sitten laukun kanssa kaupasta ja kyllä me niitä Nikejäkin käytiin vilkaisemassa, mutta vähän oli köyhä valikoima…. Heitettiin mun uus laukku autolle ja käppäiltiin leffaan 🙂 Hauska yhteensattuma muuten, että eiliseen postaukseen, jota en ollut ehtinyt vielä julkaisemaan ja jota Riku ei ollut nähnyt, olin kirjoittanut, miten voisin täyttää mun vaatehuoneeni Desigualilla 😀

Onko muita Desigualiin hurahtaneita?

Fast & Furios 7

ff7

Mä en oo kovin montaa leffaa tuosta leffasarjasta nähnytkään, muistan etten silloin joskus niihin ekoihin syttynyt. Halusin leffaan tänä viikonloppuna ja tuo nyt sitten vaan valikoitui leffaksi tällä kertaa, eikä haitannut vaikkei kaikkia ollutkaan nähnyt. Elokuva oli viihdyttävä. Ei mitään huippu näyttelijäsuorituksia, mutta ihan viihdyttävä ja hyvää huumoriakin. Leffa tosin kesti aivan liian kauan. Tuollainen toimintaleffa, missä on lähes jatkuvaa ”räiskintää”, vauhtia, takaa-ajoa yms. niin saisi kestää sen puolisentoistatuntia, ei kauheasti kauempaa. Itseäni alkoi se action jossain vaiheessa jo puuduttaa ja tuntui että leffasta oltiin vähän väkisin väännetty niin pitkää. Leffahan siis kesti lähemmäs kaksi ja puoli tuntia, vähintaankin puoli tuntia liian pitkään…. Loppu oli sitten kyllä koskettava, kun tiesi Paul Walkerin kohtalon in real life…. R.I.P.

”Fast & Furious 7 on  yhdysvaltalainen toimintaelokuva, jonka on ohjannut James Wan. Sen pääosissa esiintyvät Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, Kurt Russell ja Jason Statham. Fast & Furious 7:ssa Dominic Toretto (Diesel), Brian O’Conner (Walker) ja heidän tiiminsä ovat palanneet Yhdysvaltoihin elämään normaalia elämää saatuaan armahduksen aiemmista rikoksistaan edellisessä elokuvassa. Tiimi joutuu ongelmiin, kun erikoisjoukoissa palvellut salamurhaaja Deckard Shaw (Statham) pyrkii kostamaan tiimille koomassa makaavan veljensä puolesta.

Elokuva jäi auto-onnettomuudessa 30. marraskuuta 2013 kuolleen Walkerin viimeiseksi. Walkerin kuoleman jälkeen kuvauksia lykättiin, kun käsikirjoitusta piti muuttaa. Hänen veljensä Caleb ja Cody olivat Walkerin sijaisnäyttelijöinä tämän kesken jääneissä kohtauksissa.”

Lähde: Wikipedia

Mitän muut ovat tykänneet Fast & Furios elokuvista? Entä tästä uusimmasta?

Leffaillan Outfit

ootdla
Pitsitoppi – Vila, Bolero – Vero Moda, Hame – Vero Moda, Kengät – FUZZ, Laukku – Lindex, Takki – Esprit, Huivi – New Yorker, Kaula- ja rannekoru – Ibero, Korvakorut – Kalevala

Hei kuvaaja, näkyyhän kengätkin, kokonaan? 😛

20150425_165125
Pst.
Oottehan huomanneet eilisen faktapostauksen, jossa kysmystori avoinna ja kysymysten esittäjien kesken arvonta 😉

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *