Bette Box kosmetiikkaa ja arvontaa!

Oon ollut Bette Box tilaaja jo pitkään, muistan kun se oli vielä Liv Box. Onko nää teille tuttuja boxeja?
Nyt on ainakin mahdollisuus voittaa toukokuun boxi!!!


En ole mikään super kosmetiikka-asiantuntija tai viimeisen päälle meikkaaja, mutta tykkään kosmetiikasta ja meikistä.Sitä tulee helposti ostettua aina ne samat tuotteet, joita käyttää. siksi oonkin tykännyt tästä boxista, että tulee uusia tuttavuuksia, jotkut on hittejä, jotkut huteja. Jokainen boxi on kuitenkin maksanut itsensä takaisin, sillä sisältö on arvokkaampi kuin boxin hinta. Yksikään boxi ei ole ollut täyshuti vaan aina on jäänyt omaan käyttöön tuotteita yli boxin hinnan. Eikä mikään tuote varsinaisesti huti ole, kaikki ei vaan ole niin omia juttuja aina, mutta usein olen sellaisia antanut ystäville lahjaksi, joille olen tiennyt niiden tuotteiden olevan mieleen.

Huhtikuun Bette Box


 

Lähdetään lemppareista liikkeelle. Kasvojen- ja yleisesti ihonhoitojutut ovat mielusia.

Bio2You silmänympärysnaamio antoi hyvän muistutuksen hemmotella kasvoja joku päivä kotikasvohoidolla. Jokaista väsyttää joskus ja välillä se väsymys totta tosiaan näkyy silmien ympärysihossa. Mulla myös kuiva iho näkyy silmänympärysihossa, joten tää oli oikein tervetullut! Tämän tuotesarjan tuotteitaon tullut ainakin kerran aiemmin ja olen kovasti tykännyt. Bette Box:n kauttatämä Bi2Youonkin tullut tutuksi.
Lumenen peitekynä on ollut joskus mulla meikkipussin suosikkejaja olipa kiva saada tämä tuote. Välillä kun tosiaan ne silmänaluset ontummat niin tätä olen juurikin niihin käyttänyt ja tykännyt!
Mossan tuotteet onkin uusi tuttavuus. Kyseessä on ihoa uudistava, heleyttävä, pehmentävä ja kosteuttava kasvoöljy, jonka kerrotaan myös sopivan erityisestikuivalle ja väsyneelle iholle.Nappiin meni taas!

Ja juurikun olin ajatellut että tarvitsen uudistusta meikkisiveltimiin niin tuli Iberon meikkisivellinsetti, jes! Käyttöön!

Schwarzkopf hoitosuihke pitkille hiuksille taitaa mennä sukulaistytön iloksi tällä kertaa. Tosiaan joskus tuottee, jotka ei välttämättä ole nyt just mulle niin laitan eteenpäin. Mulla on aikas hyvällä tolalla tällä hetkellä hiustenhoitotuotteet, joten siksipä tämä saa jatkaa matkaa tytölle, jolla on tälle varmasti enemmän käyttöä.


Oscar de la Rentan Bella Blanca tuoksun näytepullo oli myös boxissa. Mulla on omat suosikkihajuvedet, joita ostan ja enempi käytän. En ole yhden tuoksunnainen ja onkin kiva saada välillä juurikin näitä pikkupulloja aj tää oli hyvä tuoksu mun makuun ja olenkin pari kertaa niskaan suihkassut.

Bette Box ja Arvonta

Bette Boxin pääsee tilaamaan

www.bettebox.fi

Tuolta myös näkee muidenkin kuukausien boxeja, mitä ovat sisältäneet. Bette Boxilla tehdään oma kauneusprofiili, jolloin boxissa on paremmin juuri itselle kohdennettuja tuotteita.

Oliko tässä tuttuja tuotteita sinulle, onko BetteBox tuttu?
Kerro ja olet mukana toukokuun boxin arvonnassa!

Osallistumisaikaa torstain 26.4.2018 loppuun asti. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti perjantaina sähköpostitse.

Bette Box
huhtikuun boxi

Tsekkaa myös viime postaus:
Suklainen marjatökkäyskakku

Kommentit (145)
  1. Ei ole tuttu, en ole koskaan kuullutkaan 🙂

  2. Ei ollut tuttuja tuotteita. Joskus kävin netissä kattomassa ja mietin pitäskö tilata boxi, mutta ei tullut tilattua😊
    Mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *