Aurinkoista maaliskuuta sullekin ja täsmennys eiliseen

Heippa maaliskuu,
ensimmäinen kevätkuukausi kun talvi on kylmimmillään,
mutta auringonsäteet kimaltelevat hangella antaen välähdyksiä keväästä.
Nyt onkin kevättalvi!

Eilinen blogipostaukseni keräsikin hirveästi lukukertoja ja kirvoitti kommentointiinkin monet. Kieltämättä yllätyin tästä ”kohahduksesta”, mutta hienoa että saatiin keskustelua aikaiseksi! Korjaisin hieman tänään postaukseni ekaa kappaletta, kun huomasin itsekin että se oli kehnosti kirjoitettu ja antoi osittain väärää kuvaa tilanteesta, pahoittelut siitä. Sain paljon hyväää kommenttia ja eriävätkin mielipiteet on sallittuja. Itseäni kuitenkin on harmittanut kommenttien sadellessa myös se väärinymmärrys, joka kyllä tuntuu välillä hakemallakin haetulta. On ikävää että sanojani muunnellaan kommenteissa ja hukataan osa tekstiä. Väärinymmärryksiä tulee toki muutenkin ja se on inhimillistä, silloin onkin hyvä, että kommenteissa voi korjata asiaa. Itse pyrin olemaan loukkaamatta toisia ja arvostelematta toisten valintoja.

Minun mielestäni jokainen imetystaival on yhtä arvokas! Jokainen tekee imetyksen ja imettämättömyyden suhteen oman tilanteensa ja lapsensa mukaan ratkaisut, tämän kirjoitin jo alkuperäisessäkin tekstissä. Vaikka kirjoitin että tavoitteeni on 6 kuukauden täysimetys niin kirjoitin myös ettei tämä ole kiveenhakattu ja elämme meidän lapsemme  ja tilanteemme mukaan tässäkin asiassa. Nämä kohdat olivat kenties osalta jäänyt huomaamatta tai unohtui kommenttia kirjoittaessa ja tuntuu kurjalta joutua itseään toistamaan samalla kun syyllistetään minun nostavani yhtä tapaa jalustalle, mitä en missään nimessä ole tehnyt, enkä tarkoittanut. Imetys on arka aihe, niin se taitaa olla minullekin, arka ja tärkeä. Ethän loukkaannu toisen valinnoista, ethän loukkaa toista hänen valinnoistaan, en minäkään!

Ps. Vastaan kyllä jokaiseen kommenttiin, kunhan täältä vauva-arjesta ehdin,
joten jatketaan tuosta imetysaiheesta keskustelua tuossaeilisessä postauksessa!
4 kuukautta ikää, mites imetys ja kiinteät?

AURINKOISIA KEVÄTTALVEN PÄIVIÄ!


Instagramissa: @outikarita

Kommentit (14)
 1. Oikein hyvä ķirjoitus oli, ja mielestäni toit itsesi ja ajatuksesi hyvin esiin. Itselleni blogiasi ja sinua muutenkin seuranneena -ja sinut tavattuani- on niin selvää, millainen sydämellinen, avarakatseinen, fiksu ja aito ihminen eilisen tekstin takana on! Hirveän herkästi – varsinkin netissä – ihmiset tekee omia tulkintojaan mm. siitä, millä äänensävyllä kirjoittaja lukijan mielestä ”puhuu”, eikä aina muisteta huomioida kokonaisuutta tai yritetä ymmärtää oikein. Eri mieltä saa tietysti olla, ja keskustelu onkin mielenkiintoista – mikä on asia, mitä mielestäni usein sanotkin. Hienoa, että uskalsit puhua juuri sinun ja teidän toiveistanne!
  Ihanaa maaliskuuta teille koko perheelle! 💕
  -Petra
  http://www.arkeenkatkettyaarre.fi

  1. Outi Karita
   2.3.2018, 09:09

   Kiitos Petra tästä ihanasta ja mieltä piristävästä kommentista! ❤

 2. Kiitos täsmennyksestä! Ensimmäinen teksti antoi jyrkän vaikutelman alkuun, minkä takia minäkin tulin kommentoimaan. Toivottavasti et kokenut minun kommentteja loukkaavaksi. Se ei ollut ainakaan minun tarkoitukseni!
  Hassua miten niin luonnollisesta asiasta kuin imetys on tullut näin tunteita kuumentava juttu!
  Toivotan mukavaa ja rentoa imetystavalta!

  1. Outi Karita
   1.3.2018, 20:09

   Heh, enpä osannut itsekään arvata että tämä näin kohahduttaisi vaikka tulenarka aihe onkin.
   Kiitos keskustelusta ja mukavia kevättalven päiviä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *