Arvonta: Ziaja Cocoa Butter Body Butter ja Cocoa Butter Hand Cream

Kuten olen ehtinyt jo pariin otteeseen mainita, olen ihastunut kovasti edullisista ihonhoitotuotteistaan tunnetun Ziaja-merkin vuohenmaitoa sisältävän Goat’s Milk -tuotelinjan tuotteisiin. Linjan vartalovoide oli minulle tuttuja jo vuosien takaa ja viime vuonna pääsin tutustumaan paitsi saman tuotelinjan ihanaan käsivoiteeseen myös sen päivä- ja yövoiteeseen sekä silmänympärysvoiteeseen.

Ziaja Cocoa Butter Body Butter Hand Cream

Viimeisimmät Ziaja-tuttavuuteni ovat merkin Cocoa Butter -linjan Cocoa Butter Body Butter -vartalovoi ja Cocoa Butter Hand Cream -käsivoide, jotka sain maahantuojalta blogitestiin.

Kiinnostukseni Cocoa Butter -linjaa kohtaan heräsi, kun bongasin merkin verkkosivuilta Elle-lehden valinneen sen muutamia vuosia sitten parhaaksi vartalovoiteeksi. Minähän tunnetusti rakastan läträtä vartalovoiteilla ja kun kyseessä oli vielä voiteen sijaan vartalovoi, jossa oli käytetty kaakaovoidetta, oli peli täysin selvä: sitä olisi pakko saada kokeilla.

Ziaja Cocoa Butter Body Butter

Ziaja Cocoa Butter Body Butter -vartalovoissa on todella ravitseva ja kosteuttava koostumus, mutta yllätyksekseni se oli vartalovoin nimellä kulkevaksi tuotteeksi jopa melko ohuen tuntuinen. Se ei ollut ollenkaan sellainen bodyshoppimaisen paksu, jollaisia useat vartalovoit nimenomaan nimensä mukaisesti ovat.

Ziaja Cocoa Butter Body Butter

Superherkullisen näköinen vartalovoi muistutti niin ulkonäöltään kuin tuoksultaankin niitä ihania lapsuuteni Fanny-vanukkaita, jotka oli pakattu tetrapurkkeihin.

Vartalovoiteessa olikin todella onnistunut tuoksu. Kaakaotuotteet vedetään helposti överiksi ällösuklaisella tuoksulla, joka on ihana hetken aikaa, mutta pitkin vartalon ihoa hierottuna alkaa lopulta äklöttämään kuin leffateatterissa jo alkumainosten aikana ahneuksissa puoliksi tyhjennetty karkkipussi. Tämän vartalovoin tuoksu oli kaakaomaisen suklainen, mutta sopivan mieto.

Ziaja Cocoa Butter Body Butter

Vartalovoi levittyi iholle notkeana ja imeytyi sille varsin hyvin ja nopeasti – varsinkin, kun kyseessä oli tosiaan vartalovoi. Tässä vaiheessa olin kyllä jo päättänyt, ettei kyse oikeasi ole vartalovoista vaan täyteläisestä vartalovoiteesta, mutta en antanut määrittelyn vaikeuden pilata fiiliksiäni tuotteen suhteen  – enhän halunnut pilata tätä orastavaa suhdetta liialla miettimisellä.

Ziaja Cocoa Butter Body Butter

Vartalovoi toi iholle ihanan pehmeän ja kosteutetun tunteen. Se imeytyi hyvin, joten iho ei jäänyt klähmäiseksi sen jäljiltä. Tätä on ollut ihanaa käyttää ja varsinkin talvella vartaloni iho on hyvin helposti kuivuvaa sorttia, minkä vuoksi purkki on ollut ahkerassa käytössä.

Ziaja Cocoa Butter Hand Cream

Paitsi että sain testata Cocoa Butter -linjan vartalovoiteen, oli sen kylkeen pakattu minulle saapuneeseen lähetykseen myös tosiaan saman linjan käsivoide. Olin hehkuttanut jo aiemmin suurta ihastustani Ziajan Goat’s Milk Hand Cream -käsivoiteeseen, joten oli ihanaa päästä kokeilemaan sen kaveria.

Myös kaakaokäsivoide osoittautui aivan loistavaksi tuotteeksi. Se levittyi iholle ihanan kosteuttavana ja jätti iholle erittäin pehmeän ja sileän tunteen ilman häivähdystäkään rasvaisuudesta. Ihan mieletön koostumus! Tässäkin käsivoiteessa oli kaakaovoin tuoksu, mutta se pysytteli melko mietona ja haihtui sitten lopulta iholta.

Näiden Cocoa Butter -tuotteiden myötä ihastukseni Ziaja-tuotteita kohtaan syveni entisestään ja myös näille lähtee runsaasti kehuja ja suosituksia.

Ziaja Cocoa Butter Hand Cream

Kivointa onkin, että sain maahantuojalta arvottavakseni teillekin täällä blogin puolella yhden setin, joka sisältää tämän vartalovoiteen ja käsivoiteen! Voit osallistua setin arvontaan la 8.4. asti huikkaamalla tämän postauksen kommentteihin, onko Ziaja entuudestaan tuttu merkki. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse henkilökohtaisesti.

Huippukivaa hommasta tuli siinä vaiheessa, kun sain vielä toisen samanlaisen setin arvottavakseni Instagramin puolella. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa Instagram-tilini @virvevee ja ottaa osaa arvontaan myös siellä voittomahdollisuuksien tuplaamiseksi!

Ziaja Cocoa Butter Body Butter Hand Cream

Onko Ziaja teille tuttu merkki?

Ziaja Cocoa Butter -käsivoiteella on hintaa n. 5 euroa ja vartalovoilla muutaman euron enemmän. Ziaja-tuotteita myy Suomessa mm. Sokos ja kaikki  merkin jälleenmyyjät löytyvät täältä.


Lue myös nämä postaukseni:

ZIaja Goat's Milk käsivoide Ziaja Goat's Milk kasvovoiteet

Garnier vartalovoide

 

 

Kommentit (138)
  1. Ei ollut tuttu merkki mutta nää kuulostaa kyllä tosi herkullisilta!

  2. Ei ole tuttu merkki, en muista edes aiempia postauksiasi merkin tuotteista. Olisi kiva päästä testaamaan 🙂

    1. Joskus muutama vuosi sitten sain lahjaksi tuon Body Butterin ja se tuli käytettyä, muuten ei ole kokemusta. Muistaakseni koostumus oli kiva ja imeytyi suht nopeasti, tuoksusta ei ole enää muistikuvia. Olisi kiva päästä testaamaan varsinkin tuo käsivoide!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *