Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Zapping with Lancome

Äitini kynsilakkalaatikkoa penkoessani törmäsin lakkoihin, jotka olivat mieletön juttu lähes 15 vuotta sitten (vuonna 1998?). Olin unohtanut näiden olemassaolon kokonaan kunnes taas näin pullot ja muistin lakkojen idean.

Lancomen Vernis Zapping Peel-off -lakat olivat siis kynsilakkoja, joiden ideana oli, että koko lakkaus on helppoa repäistä kynsistä pois yhtenä liuskana eikä lakanpoistoaineelle ollut tarvetta.

Kynnet siis lakattiin ja väriä pidettiin kynsissä, kunnes se alkoi kyllästyttää (näiden kirkkaiden värien kanssa siihen meni yleensä päivä tai kaksi) ja sitten kynnen tyvestä lähdettiin vaan rapsuttelemaan lakkausta irti.

Jos oli oikein taitava, sai koko kynnen irtoamaan yhtenä liuskana. Yleensä ei ollut.

Käytännössähän näissä ei siis ollut mitään järkeä, sillä lakkojen kärjet alkoivat kuitenkin kulumaan ja lohkeilemaan nopeasti juurikin lakkojen idean vuoksi.

Mutta silti aivan loistavan luova idea. Kuten olivat crackle-lakatkin silloin. Tai lämpötilan mukaan väriä muuttavat kynsilakat (nykyään Nubar-merkin Moodies-lakat).

Muistaako joku nämä lakat tai joitain muita menneiden aikojen lakka-innovaatioita?

Kommentit (16)

  1. Myy

    Mä niin muistan, kun nuo tuli markkinoille! Harmiksi ne oli sillon liian kalliita teinin kukkarolle, joten tyydyin ihastelemaan mainoksia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *