Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yves Rokkeri. Iiv roshäär. What eva.

En ole koskaan ollut millään lailla Yves Rocher -tyttö. Meikkipussini ei ole koskaan koostunut Yves Rocherin, tuon Ranskan Lumenen, tuotteista (ei edes lapsuudessa) enkä ole koskaan tehnyt shoppailukierroksia merkin myymälöihin (muutamaa pikaista silmäilykierrosta lukuunottamatta). Olen omistanut vain hyvin vähän merkin tuotteita.
Etäinen suhteeni ei johdu asennevammasta tai siitä, etteikö merkki kiinnostaisi minua. Suhteemme selittyy täysin ainoastaan sillä, että kosmetiikkavarastoni ovat täyttyneet niin hyvin töiden ja blogin kautta saaduilla tuotteilla (ja nuoruudessa äidin antamilla tuotteilla), ettei minulla ole ollut tarvetta tehdä visiittejä merkin myymälöihin.
Viimeisen reilun vuoden aikana olen kuitenkin huomannut merkin myymälöissä tapahtuneen pientä (tai no, suurta) faceliftausta ja paitsi että tuotteiden ulkomuotoja on päivitetty, ovat myös myymälät muuttuneet tyylikkäämmiksi.
Kun minulle sitten eräänä päivänä järjestyikin tilaisuus päästä tapaamaan merkin edustajaa, otin tilaisuuden vastaan innolla. Oli mukavaa päästä tekemään tuttavuutta uuden merkin kanssa, josta melkein kaikki muut vaikuttivat tietävän, mutta minä en.
Tapaaminen oli antoisa ja pääsin kyselemään paljon mieltäni askarruttavia kysymyksiä merkkiin ja sen tuotteisiin liittyen. Tapaamisen aikana kävi myös ilmi, että alintajunnassani minulla on yllättävän paljonkin Yves Rocher muistoja lähinnä lapsuudestani. Muistin yllättäviä tuotteita ja pakkauksia ja mieleeni nousi aina uusia asioita. Oli hauskaa tajuta, kuinka merkki sittenkin oli minulle edes jollain tasolla tutumpi kuin kuvittelinkaan.
Kuten mainitsin, oli tapaaminen tosiaan antoisa ja lähdin sieltä takaisin laivakotiini mukanani läjä mielenkiintoisia Yves Rocherin tuotteita, joiden kanssa aion lähiaikoina tehdä tuttavuutta.
Inspiroiduin tapaamisesta sen verran paljon, että soitin heti äidilleni. Muistan, että pitkin kosmetiikkahamsteriäitini jemmoja oli paljon Yves Rocherin tuotteita ja pyysinkin häneltä, jos hän ehtisi koota niitä minulle hieman. Tahtoisin ehdottomasti nimittäin fiilistellä niitä kanssanne!
Tässä kuvasatoa noista menneiden aikoja Yves Rocher tuotteista, jotka äitini jemmoista pikavilkaisulla löytyivät:
Tuotteita löytyi laidasta laitaan ja monien eräpäivät seikkailivat jopa kymmenen vuoden takana.
Siinä missä ennen kehotin äitiäni heittämään vanhoja tuotteita pois kiellän häntä nyt siinä enemmän. Saan hänen vanhoista tuotteistaan ihanan kosmetiikkamuseon vielä jonain päivänä!

Nyt minua kiinnostaisikin tietää, millainen suhde teillä on Yves Rocherin tuotteisiin.
Oletteko aktiivikäyttäjiä? Tai oletteko joskus olleet? Näkyikö kuvissa vanhoja tuttuja tuotteita? Onko teillä uusia kiinnostavia Yves Rocher -tuttavuuksia? Tahdotteko suositella merkiltä jotain, mitä minun kannattaisi ehdottomasti kokeilla?
(Kokeiluun saamistani Yves Rocher -tuotteista tulossa postauksia myöhemmin.)

Kommentit (32)

  1. Anonyymi

    Ming Shui oli pentuna maailman paras tuoksu. Ja olivatko ne pienet eriväriset nysähuulipunat YR:n?

  2. Anonyymi

    Aivan upeita tuotteita, olen aktiivitilaaja.
    Parhaita tuotteita ovat suihkusaippuat, saippuat,voiteet, hajuvedet ja shampooot. Jäsen jo 12-15 vuotta. Lapsuudesta muistan mummoni tilaamat ihanat hajuvedet. Minulla on vielläkin mummoni Ispahan ja Venice tuoksu.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *