Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ystävä(t)myynti(in)!

Onko jollakin lähiviikkoina puutetta puuhasta tai muuten vaan jo kohta paniikinomaisen mietinnän alla, mitä voisi joululahjaksi läheisilleen ostaa? Monet kosmetiikan maahantuojat ovat tietoisia lähestyvästä joulusta ymmärtäen sen hyväksi keinoksi saada tyhjennettyä varastojaan kuluttajille, jotka haluavat tehdä edullisia kosmetiikkalöytöjä pukinkonttiin tai omaa syysmasennusta piristääkseen. Tässäpä siis teille tiedoksi ilmoitukset kolmesta lähiaikoina järjestettävästä maahantuojien ystävämyynnistä, jonne ovat tervetulleita kaikki kosmetiikasta kiinnostuneet tavalliset kuluttajatkin yksin, kaksin tai vaikka isommallakin pyhiinvaellusporukalla:
 
 

 Aikooko joku suunnistaa näistä johonkin ostoksille? PS. Muistakaa huomioida tarkasti, mikä maksutapa missakin paikassa käy, etteivät hartaudella kerätyt ostokset jää lopulta kassalle. Bernerin kohdalla tuossa ei ole asiasta mainintaa, mutta ilmoittivat Facebookissa maksutavoiksi kelpaavan sekä korttien että käteisen.

Kommentit (17)

  1. Lara

    En ole aiemmin ollut, mutta ehkä sitä pitää käydä kokeilemassa onneaan! 😛

  2. Anonyymi

    Kiitos vinkistä! Olin kerrankin pääkaupunkiseudulla oikeaan aikaan. 🙂 Tällaisia vinkkejä otetaan kyllä vastaan tulevaisuudessakin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *