Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yslimäisyyttä lumenelaisittain

Kun tässä nyt on Lumenen uutuuksista viimeaikoina aika paljonkin juteltu, niin minulla olisi niistä vielä hieman sanottavaa.

Sain nimittäin kokeiltavikseni myös Lumenen kesälookin kynsilakkasävyt 26 ja 27 ja paitsi että nämä näyttävät kivoilta erikseen…

26 Hellepäivä

27 Kesän ilot

…niin kyllä näistä yhdessäkin saa kivan yvessaintlaurentmaisen manikyyrin:

Inspiraationa tämä kuva:

Tykkään Lumenen kynsilakkojen napakasta ja tarpeeksi leveästä siveltimestä. Sivellin levittää mielestäni lakan helposti tasaisesti ja raidoittamatta ja annostelee itseensä muutenkin sopivasti väriä. Kokeilemissani sävyissä oli myös niin hyvin pigmenttiä, että yksikin kerros olisi melkein riittänyt. (Itse laitoin varmuuden vuoksi kaksi.)

Tykästyin myös Lumenen Gloss & Care -lakkojen laatuun, sillä nämä myös pysyivät kynsilläni kiitettävästi.

Mitä te olette tykänneet näistä nykyisistä Lumenen Gloss & Care -lakoista?

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Aiheen vierestä, mutta onko kokemuksia Argitalin argiltubo savinaamiosta? Olen kuullut pelkkää hyvää ja lukisin mielelläni sinunkin kommenttisi =)

 2. Mirette

  Iso sivellin on toisaalta miinus kun itse ainakin tuli vähän leviteltyä sitä liian villisti 😀

 3. Katariina

  Just mainioita nää uudet pienemmät lakat. Hyvä levittyvyys ja kesto. Tykkään! Itse en muista sävyn nimiä, mutta sellainen helmäinen beige löytyy ja ensimmäisiä mitä olen käyttänyt useamman! Ihanat nää herkkusävyt kesäksikin, ostin vaan Natural Coden kirkkaan appelsiininoranssin ensin…

 4. Anonyymi

  just tässä lakkasin kynnet mun lemppari lakalla lumenen gloss & care väri 5 lähelläsi ja pakko oli haussa ettii josko sulla on ollu tähän jotaki sanottavaa ja kyllä sivellin on paras mihin oon törmänny!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *