Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

YSL loves YOU and vice versa

Lip Tintit eli vapaastikäännettynä huulisävytteet ovat suorastaan taivaanlahja niille, jotka tahtovat huulimeikkinsä kestävän pidempään.
Nämä taikatuotteet tuovat huulille paitsi välittömän sävyn ja kauniin kiillon mutta myös jotain pysyvämpääkin: sävyn, joka ei lähde pois kiillon kuluessa vaan joka tarttuu huuliin.
Lip Tintit ovat olleet viimeaikoina pieni trendi, mutta niin ovat olleet näköjään huuliöljytkin. YSL puolestaan keksi, että lyödään kaksi trendiä yhdellä iskulla ja tehdään huulituote, joka on noita molempia: Tint-in-Oil.
Huulia myötäilevä hauskanmallinen applikaattori oli minulle entuudestaan jo tuttu Gloss Volupte -kiilloista, joiden täydellisen nudesävyn aiemmin teille jo esittelinkin.
Minulla on ollut käytössä blogin kautta kokeiluun saamani sävy 5 Cherry My Cherie, joka on raikas pinkki. 
Kosteuttava kiilto jättää huulet mehukkaan ja peilipintaisen näköisiksi ja koska kyseessä on huuliöljy hoita ja kosteuttaa se myös huulia samalla.
Tuotteen juju on kuitenkin siinä, että siinä vaiheessa kun kiiltopinta kuluu pois jää huulille vielä sävy, joka kestää piiiitkään eikä enää tunnu ollenkaan huulimeikiltä. Tämä tuote onkin mitä parhain esimerkiksi illanistujaisiin, joissa pelkää huulimeikkinsä kuluvan pois juotavaa siemaillessaan. Nämä toimivat myös loistavana pohjana huulimeikille: sävytteen annetaan olla huulilla hetki ennen kuin ylimääräinen kiilto pyyhitään pois ja päälle laitetaan siihen sointuva huulipuna. Vaikka puna kuluisi hieman pois on alla silti sävyä.
Myös Clarins toi alkuvuodesta myyntiin huuliöljyjä, mutta näiden kahden tuotteen välinen ero on selvä: Siinä missä Clarinsin huuliöljyt vain hoitavat ja tuovat huulille kiiltoa eivätkä niinkään jätä niille sävyä on YSL:n huuliöljyn pääidea nimenomaan sävyntuomisessa ja bonuksena on sitten se hoitavuus.
Minut Tint-in-Oil hurmasi!
Onko joku muu ihastunut YSL:n Tint-in-Oileihin?

Kommentit (11)

  1. virve

    Hahha, oli meiltäkin loppu hyllystä, kun menin töihin. 😛

  2. Konkistadori

    Kasi <3 niin oudon sinisen oloinen, mutta upea sävy!

  3. Tintti

    Mulle tuli tästä pakkomielle kun luin Glitz&Glamin postauksen 😀 Onneksi kävin laivalla kesällä ja sain tämän huomattavasti huokeampaan hintaan kuin maissa 🙂 Multa löytyy nyt se persikkainen ja on se kyllä kaiken hehkutuksen arvoinen <3 Nyt kun luin sun uusimman maskarajutun YSL:n maskarasta ni kiinnostus nous heti. Taitaa olla seuraava pakkomielteinen ostoshankinta 😀 Ei tee hyvää opiskelijan budjetille selektiivisen kosmetiikan ostaminen, mutta jos tarjouksesta löytyy niin siihen on pakko tarttua! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *