Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yrityksen sisäisen kommunikaation etuja

Kaikki ovat varmasti kanssani samaa mieltä siitä, että toimivassa yrityksessä sen sisäinen informaation välitys ja tiedonsiirto ovat ehdottoman tärkeitä asioita.
Yrityksen sisäinen kommunikaatio on mielestäni hyvin tärkeää myös silloin, kun työajan ulkopuolella firmassa tapahtuu jotain ja asiat on mielestäni tärkeä tuoda alaisten tietoon samantien.

Meillä esimies laittaa tietysti tekstiviestiä heti alaisilleen, jos on tapahtunut jotain hyvin tärkeää: työvuoro vaihtuu, töissä on tapahtunut jotain poikkeavaa, töissä olisi jotain erityistä tehtävää… tai minun tapauksessani jos Diorin lookki ilmestyy myyntiin jo paria tuntia ennen, kuin minun työvuoroni alkaa!

Kyllä, Diorin uusi kevätlookki ilmestyi eilen meille myyntiin ja aikaistin omaa töihinlähtöäni ihan vaan siksi, että pääsisin mahdollisimman pian räpläämään sitä.

Juuri ennen esimieheni tekstiviestiä olin taas kerran luvannut itselleni pyhästi, että tänä vuonna harkitsisin uusien viisikoiden ostoa huolella enkä lankeaisi niihin ihan vaan siksi, että ne ovat Dioreita. Olin päättänyt pysyä lujana uusia viisikoita vastaan ja miettiä ainakin helmikuulle asti hankinko niitä edes.

Mutta sinä samana hetkenä kun luin kännykkäni näytöltä viisikoiden saapuneen (minulle lookki on yhtä kuin viisikot, eikä oikeastaan mitään muuta), heitin kaikki lupaukseni kaivoon. Tahtoo, tahtoo, TAHTOO!

Harmikseni tuotteiden testerien toimituksessa oli tullut pieni mutka matkaan ja niiden uskottiin saapuvan vasta seuraavana päivänä. Vasta seuraavana!! En minä voi odottaa niin kauaa!

Kurkistin varovasti myyntikappaleita ja pohdin ääneen sävyjen laatua. Avulias ja Diorin paletteihin kohdistuvan heikkouteni tunteva työkaverini kehotti ystävällisesti, että odottaisin testerien saapumista seuraavaan päivään asti ja ostaisin paletit vasta kokeiltuani niiden laatua (tai jättäisin jopa ostamatta). Silmät tosiaan ovat silun peili, sillä työkaverini mukaan ilmeeni oli tuon lausahduksen jälkeen näyttänyt siltä, kun ajattelisin, että ”Kuinka hemmetin typeriä ideoita sinäkin voit idiootti keksiä?!” No joo, saatoin ehkä ajatellakin, sillä minullahan oli sentään käsissäni ihanat Diorin uutuusviisikot enkä todellakaan malttaisi odottaa niiden ostamista seuraavaan päivään. Kuinka joku edes kehtasi ehdottaa moista varsinkin, kun oli itsekin nähnyt nämä ihanuudet:

059 Pearl Glow

743 Coquette

Mutta turhaan minä tätä tarinaa teille höpöttelen. Te ja minä tiedämme kaikki, kuinka tarina päättyi:

Yksi ikionnellinen viisikkofriikki on taas kahta viisikkoa rikkaampi (ja ihan liian monta euroa köyhempi). Mutta eikös se ole ihan loogista, että jos myy neljä viisikkoa pois, voi ostaa kaksi uutta tilalle? (Ja niin, tämä tipattoman tammikuun lipsahdus oli niin ennakoitavissa, etten todellakaan aio antaa sen muuten pilata tipatonta tammikuutani vaan jatkan sen pitoa.)
Ja voin muuten sanoa, ettei hymyni hyytynyt näitä kokeiltuanikaan! Pearl glown sävyjä voi yhdistellä vaikka millä kivoilla tavoilla ja laatu on loistava, eli oikean reunan vaaleanpunainen ja vihertävä myös erottuvat luomilla. Coquettella puolestaan tulee aivan ihania, monipuolisia kevyempiä nudemeikkejä sekä toki tarvittaessa hieman tummepaakin. Shimmeritön koostumus on ihana ja ainoastaan keskimmäisen sävynapin isot hileet (Twilightin ja Night Butterflyn keskinappien tapaan) ärsyttää hieman. Nämä ovat IHANIA, enkä kadu hetkeäkään, että ostin nämä räpläämättä testeriä.

Voi, olen aivan rakastunut!

Aikooko joku muu langeta näihin ihanuuksiin?

Kommentit (38)

 1. apua

  moikka! osaisitko suositella jotain superkosteuttavaa mutta silikonitonta ja mineraaliöljytöntä ja yleisestikkin tukkimatonta kosteusvoidetta kasvoille, ikää siis 20 vuotta ja iho on rutikuiva(lohkeilee ilmeiltäessä) mutta kuitenkin tukkeutuva ja entinen akneiho joka pysyy kurissa pillereillä,olen epätöivoinen!

 2. Anonyymi

  Sulla on todella kauniit hampaat!
  (terveisin: oikoishoitoa läpi käyvä kosmisfriikki 🙂

 3. Nimetön

  apua: Nyt pistit pahan… Jos iho on kuitenkin rutikuiva, saa voiteessa olla myös rasvaisuutta mukana kosteutuksen lisäksi. Kevyt rasvakerros myös sitoo kosteutta ja nimenomaan ehkäisee sen haihtumista (mikä tehtävä mineraaliöjyllä ja monilla silikoneillakin on). Hyviä harkittavia tuotteita voisivat olla esimerkiksi Aqualan apteekista tai vaikkapa yökäyttöön apteekin Bevita hoitamaan pahinta kuivuutta pois. Humektan on puolestaan pelkkää kosteutta, mutta rapisevan kuivalle iholle se ei kyllä riitä.
  Lumenen syväkosteuttavaa naamiota Sensitive Touch linjasta voin suositella tehokuurina yövoiteen alla esim. viikon ajan putkeen. KOsteuttaa, mutta ei ole raskas. Itse käytän aina, kun iho lähtee hilseilemään ja pelastaa aina. Tuon sisällöstä en vaan muista tarkasti. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *