Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yövoide kainaloille

Olen kyllä sitä mieltä, että jos markkinointitiimejä ei olisi, kokisimme me naiset itsemme tuhat kertaa kauniimmiksi. Kiitos nimittäin ihan vaan markkinoinnin, kiinnitämme huomiota yhä enemmän ja enemmän sellaisiin asioihin, joiden emme edes tienneet voivan olla ongelmaksi luokiteltava asia.
Selluliitti, pigmenttiläiskät ja ihan mitkä tahansa pienet asiat on julistettu massiivisiksi ogelmiksi, joihin on pakko keksiä apu. Ja uusia ongelmia on aina mukava keksiä, jotta neuroottiset naiset lähtisivät ostoksille.
Viimeisimmän uuden hysterian aiheen tarjoaa Dove, joka tykkää markkinoida kuluttajille kauniiden kainaloiden konseptiaan. Itseasiassa jopa niin paljon, että se on kehittänyt asiaan aivan uuden tuotteen:
Saanko esitellä: Dove True Tone Underarm Dark Mark Eraser, kainaloiden sävyä tasoittava ja ihoa korjaava yövoide. Eroa alkaa kuulemma näkyä seitsemässä päivässä ja kolmessa viikossa se on selkeä.
Ehkä olen vain ahdasmielinen ja kohdeyleisöön kuulumaton ihminen, sillä en koe tarvitsevani tuotetta ja siksi minun on helppo huudella sen turhuutta. Onhan tällekin pakko olla kohderyhmänsä, kun tällainen on kerran ollut tarpeen lanseerata?
Toisaalta siis mahtavaa, että tällainen on sille kohderyhmälle keksitty, mutta meneekö tämä sittenkin jo hieman siihen samaan kategoriaan kuin muut keksimällä keksityt sähköllä toimivat mascarat ja valaisevat huulikiillot?
Mitäs mieltä olette? Odotatteko tätä saapuvaksi Suomen markkinoille ja uskotteko tälle löytyvän käyttäjäkunnan vai onko tässä nyt vaan jälleen nostettu esiin yksi uusi asia, jonka suhteen me naiset emme vain ole ennen tajunneet olla tarpeeksi neuroottisia?

Kommentit (34)

  1. Anonyymi

    Minäkin kärsin tummista kainaloista, eivätkä mitkään konstit ole kunnolla tähän mennessä auttaneet. Minusta siis todella hyvä keksintö, jos vain toimii. Haluaisin todellakin kokeilla ja kenties ottaa askelia kohti hihattomien paitojen kesäpäiviä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *