You’ve been mangoed

Se eilen mainitsemani Garnierin Intensive 7 Days Ultra-Softening Lotionin mangoöljyä sisältävä kuivan ja karhean ihon versio tosiaan kului myös sitten vihdoin loppuun (kun sitä oli tarpeeksi monesti raahattu edestakaisin kodin ja työn välillä…).

Siihen nähden, että voide oli nimenomaan tosiaan tarkoitettu kuivalle ja karhealle iholle, oli tämä minusta yllättävän kevyttä ja ohutta koostumuksensa puolesta. Kevyt koostumus sai tämän kuitenkin imeytymään melko nopeasti iholle eikä pinta jäänyt kovin rasvaisen oloiseksi.

Itsehän olen kuitenkin enemmän täyteläisten koostumusten ystävä, joten tämä tuntui kaikessa keveydessään olevan minulle liiankin kevyt tuote. Normaalista hieman kuivahkolle iholle tämä voisi riittää, mutta itse jäin kaipaamaan hieman tehokkaammin kosteuttavaa ja pehmittävää tunnetta. Jotenkin minulle tuli jopa sellainen mielikuva, että kaksi aiemmin kokeilemaani versioita olisivat ehkä olleet näissä asioissa jopa tätä tehokkaampia…? Vai kultaako aika vaan muistot, kenties?

Hieman kevyempää kosteuttajaa hakeville ja ohuehkojen (muttei litkumaisten) koostumusten ystäville voisin tätä kuitenkin mielelläni suositella.

Tämän tuoksu oli kevyen mangoinen, muttei mielestäni mikään superherkku käytän-tätä-ihan-vaan-tuoksun-vuoksi -mango, kuten esimerkiksi The Body Shopin Mango-tuotteet voisivat jonkun mielestä olla.

Nyt olisi jäljellä vielä neljäs ja samalla viimeinen tämän linjan vartalovoide. Katsotaan, mitä ihoni siitä tykkää!

Mitä teidän ihonne on tästä mango-versiosta tykännyt?

Kommentit (6)
 1. Normal skin (aloe veraa) versio on huippu (tällaiselle rasvanahalle, joka harvemmin tykkää roppaansa voidella), kiitos vinkistä.

  Aiemmasa postauksessa pohdit (Mitä tarkoittaa 7-päivää kosteutettu iho), mulle tää tarkoittaa, et voitelen sääreni ja käsivarret tuolla lauantaisin saunan jälkeen ja sillä voitelulla iho on bueno koko viikon (vaikka käyn suihkussa ja harjalla ja palasaippualla hinkkaan hien pois ainakin kerran vuorokaudessa, tosin näillähelteillä parikertaa vuorokaudessa).

  Suosittelen kokeilemaan Doven palasaippuaa (lentomatkoilla jees käsimatkatavaroissakin ja hätätilassa pesee hiuksetkin sillä). Toivon palasaippuapostaukisia (lentomatkailun varjolla).

  Ehdoton suosikkini deona on Rexonan sininen shower fresh-versio.

  Suosituksestasi myös xs niiskuneitishamppoo on pääsyt in-listalleni.

  Rasvainen, halkeileville kantapäille ja laiskalle rasvaajalle sopivista kantapäiden putslaaki tuotteista kaipaan postauksia.

 2. Ootko kokeillu Dermosilin tuotteita? Yleisesti hinta-laatusuhteeltaan melko hyviä, ja oma suosikkini, suklaantuoksuinen bodybutter vois olla sunkin mieleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *